De eerste dag zit erop, de reis naar Orion, en wat een belevenis.

Om de ruimte te openen begonnen we in Egypte. Een god die fungeerde als poort naar Orion had zich verheven boven het Egyptische volk, en mocht via de kosmische beschaving waar de Egyptenaren van afstamden er weer aan herinnert worden, dat iedereen gelijk is. De Godin kwam nu naast hem staan en hij kwam in vrede met zijn oorsprong.

De Piramide van Gizeh lag te slapen, en herinnerde langzaam weer zijn oorspronkelijk functie. De vrouwelijke hogepriesteres was verdreven van haar plek, overgenomen door een mannelijke moslims energie, die niks begrepen van de piramides. De mannelijke hogepriester zat nog vast in de onderwereld.

Langzaam herstelde de balans, en kon de piramide weer verbinden worden met Orion, om vanuit daar het grid van de aarde te voeden. De krachten die dit wouden tegenhouden, de orde van de maan, maakt zichzelf langzaam zichtbaar en liet zien dat zij ook de geheime orde van de zon stiekem manipuleerde. De mannelijke parochiale energie staat niet op zichzelf als zondebok, hij wordt mede beïnvloed door de vrouwelijke schaduw. Het goddelijke vrouwelijk heeft op te staan, maar ook het goddelijke mannelijke. Tijd om samen te werken.

Het veld van Orion opende. We kwamen uit op een planeet waar het mannelijke met een rauwe penetrerende technologie de hele compleet had geconsumeerd. Het mannelijke was verstrikt geraakt met technologie, en in strijd met zijn eigen karma. Het vrouwelijke en de natuur, was verdreven in een hoekje. We gingen terug in de tijd waar de rollen omgekeerd waren, het vrouwelijke en de natuur dansten, en de man stond maar wat te kijken, technologie deed amper mee, en er was niks wat hem voedde en kracht gaf…

Vanuit hier lieten we de klok verder lopen naar het punt dat er een nieuw element in het veld kwam. Een soort metaalachtige substantie, die eindeloos veel informatie en mogelijkheden verschafte. Het mannelijke ging aan, en liet dit bewustzijn versmelten met technologie, de reden van de versnelling. Had dit metaal bij het vrouwelijke terecht gekomen, had er een hele andere misschien wel mooiere creatie kunnen ontstaan. De krachten van Sirius, de bron en hoeder van dit stelsel dienden zich aan. Zij hadden vanuit de hogere sferen dit zaadje, deze energie gestuurd, met de intentie om een versnelling teweeg te brengen die zou leiden tot evolutie in (liefdes) bewustzijn.

Nog twee krachten verschenen het toneel. De pleiadische afgezanten van het licht, die deze energie compatibel hebben gemaakt met materie, en de afgezanten van Andromeda. Zij waakten over de ethiek, zodat de plejaden deze transformatie zuiver konden inzetten. Het mannelijke was nu bereid het vrouwelijke ook te laten verbinden met dit metaal. Er ontstond een nieuwe ordening, een nieuwe blauwdruk, waarbij alle krachten zich gelijkmatig gingen verbinden met het magische element. Om te waken over het juiste proces kwam het laatste element in de opstelling de hoeder. Het vrouwelijke ging zich nu verbinden met de techniek, en ontwikkelde verschillende vormen van genezing. Het mannelijke ging zich verbinden met de natuur en voelde inspiratie voor krachtvoer.

Het veld kwam in een volledige harmonie. Net of het zaadje en bewustzijn van leven, wat vanuit Sirius naar Orion was afgedaald, nu in haar volle potentieel kon komen.

Dank voor aan alle betrokkenen voor deze mooie dag!