Aanbod vanuit het collectief School van Ascensie

De School van Ascensie is een collectief van meesters en begeleiders die op uiteenlopende gebieden ondersteuning aanbieden in het ontwakingsproces op Aarde. Dienen vanuit een afstemming met de bron is wat ons met elkaar verbind, en het verlangen om vanuit hart en ziel te leven.

We ondersteunen iedereen die bereid is zijn oorspronkelijke plek in te nemen, en op zijn of haar manier een steentje bij willen dragen aan het laten ontstaan van de Nieuwe Aarde. Dit doen we middels opleidingen, online evenementen, workshops, één op één trajecten en seminars.

Diensten & Producten

Naast de opleidingen en cursussen die vanuit de School, of beter gezegd vanuit Jan Pieter worden gegeven, is er ook een collectief van meesters en begeleiders die diensten aanbieden vanuit deze site. Dit wordt het collectief  School van Ascensie genoemd. Al deze producten dragen net als de School zelf bij aan de Nieuwe Aarde en worden bewaakt door het zogeheten ‘School van Ascensie keurmerk’, zodat in al deze facetten dezelfde kwaliteit wordt gewaarborgd.

Vooroudersessie

Aeréon

In deze tijd komen vele lagen samen. Zo ook het werk wat duizenden jaren geleden begon in de dertien Oerstammen. Zij hebben allen een taak, en deze dertien Oerstammen zijn in de oorsprong weer onderverdeeld in dertien families. Al deze families hebben lang geleden een missie uitgezet, die nu op het punt staat om via jou tot voleinding te komen.

Business Blueprint

Aeréon

Ondernemen is je energie cultiveren naar inkomsten. Bezield ondernemen betekent dat je gehele multidimensionale wezen mee gaat doen. In de business blueprint werken we van binnen naar buiten. Doorlopen we alle lagen van je zijn. Van voorouderlijke lagen, vorige levens, tot aan galactische lagen. Om zo je bedrijf helemaal uit te lijnen met je heilige missie.

Krachtplaats Activatie

Aeréon

De aarde kent vele heilige plekken. Locaties waar de sluiers naar de onzichtbare wereld dunner zijn. Hier is vaak veel gebeurd, en om dat natuur helemaal in ere te herstellen bieden wij krachtplaats activaties aan. Dit doen we met een groep mensen door middel van opstellingen. Zo laten we de natuur, de diepere lagen spreken, en kan boven komen wat de bedoeling is.