Vooroudersessie

In deze tijd komen vele lagen samen. Zo ook het werk wat duizenden jaren geleden begon in de dertien Oerstammen. Zij hebben allen een taak, en deze dertien Oerstammen zijn in de oorsprong weer onderverdeeld in dertien families. Al deze families hebben lang geleden een missie uitgezet, die nu op het punt staat om via jou tot voleinding te komen.

Na een aantal groepsessies nu ook besloten individueel mensen te begeleiden naar de oorsprong laag van de stam, om zo de missie van de familielijn helder te krijgen. Dit komt voort vanuit een nederige verbinding met de Oerstammen, en is onderdeel van mijn persoonlijke familiemissie. Nieuw bij de School van Ascensie: Vooroudersessie….

Vaak zijn we bezig met het ontwikkelingspad van ons wezen. Maar om die helemaal tot uiting te brengen in de materie hebben we eerst ons aarde pad te lopen. Dat zijn de lessen die jij koos om op aarde te ervaren. Als je daar een weg in hebt gevonden heb je automatisch ook al een deel van het familiekarma opgelost.

In mijn ontdekkingstocht ben ik erachter gekomen dat we allemaal een stamvader en stammoeder hebben, de eerste man of vrouw van jouw stam. Zij hebben een bepaalde missie uitgezet, net zoals jouw familie ook weer een missie heeft. Zij bewaken het lang verborgen gehouden geheim, wat nu blootgelegd kan worden.

De vrouwenlijn brengt het lichaam, de bedding. De mannenlijn de bezieling en de vorm.
En op een gegeven moment werken ze samen, om de missie van jouw Wezen te vervolmaken.

Ik geloof dat je niet hoger kunt vliegen, als je in de diepte bent ingedaald.
In jouw wortels vind jij de aardse kracht die nodig is, om jouw goddelijke kracht te dragen!

Praktisch

Het werk zit vooral in de diepte/oorsprong lagen, waar veel van ons huidige blokkades vandaan komen. In de intake onderzoeken we of het veld naar de diepere lagen open kan, bij een ja, start het proces.

Dan volgt een periode van ongeveer een maand tot de sessie, waarbij in de tussentijd een opschoning plaats vindt en ik voor werk doe voor de sessie. In de sessie zelf reizen we naar de oorsprong van je stam, daar waar veelal alle blokkades begonnen, en herstellen de verhaallijn.
 
Investering: € 200,-
 
* Dit is voor de intake, (30/45 minuten)
* Energetische bedding, diepte- en voorwerk op afstand tussen door (ongeveer een maand)
* En de sessie via zoom (ongeveer 1,5 tot 2 uur)