Opleiding van de School van Ascensie

Elk jaar starten we een nieuwe ronde van het Levenswiel. Zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel des levens al te draaien en werkt het hele Universum mee aan jouw proces. Er start een versnelling en diepere integratie, wat ondersteund om jouw wezen op aarde in te laten dalen.

 

Het brengt je in contact met je inheemse wortels. In de basis leer je werken vanuit sjamanisme, maar in de vervolg opleidingen betreed je het domein van tovenaarschap. Gebaseerd op de oude vergeten inheemse wijsheid van dit land. Wijsheid en kennis van de Friezen en Germanen.

Kan je de stilte voelen,
de heiligheid die je omringt?

 

Het leven is heilig, een magische reis waarin ontdekken wie we werkelijk zijn. Jij bent een goddelijk wezen, met een menselijke ervaring. Jij bent al thuis in de lichtwerelden, en hebt als doel en missie dat licht te gronden, om de hemel op aarde te brengen.

Alles op aarde; de natuur, steenwezens, plantwezens, dieren, mensen, bergen, oceanen hebben diepere en hogere lagen. Oude inheemse volkeren leefden in harmonie met alle relaties in al deze lagen. Zij konden de taal van synchroniciteit lezen. Krachten en inwijdingen integreren uit ontmoetingen met krachtdieren, de toekomst zien in de wolken.

Het levenswiel brengt je opnieuw in contact met al deze werelden,
de dimensies van de aarde, de hemel en diepere delen van jezelf.
Het levenswiel ondersteunt je om de gebeurtenissen je leven te duiden,
zodat je steeds meer het goddelijke licht erdoor kunt zien schijnen.
Samen te werken met je bondgenoten, zielenfamilie en eeuwenoude voorouders.

Het Levenswiel

Iedereen heeft zijn eigen unieke pad van ascenscie. Dit pad opent door het opschonen van karmische belasting, helen van wonden, integreren van levenslessen, verbinden met krachtvelden, integreren van schaduwdelen en uitlijnen met je hogere zelf.

 Steeds opnieuw openen er diepere lagen en krijg je tools en handvaten om daarin in te bewegen. Met krachtdieren, geleide reizen, huiswerk-opdrachten, systemisch werk, ceremonie, dans en sharing, ga je door jouw eigen unieke magische levenswiel.

Semester 1 – Het Zuiden

Het Zuiden is ons onderbewustzijn, de onderwereld en brengt ons in verbinding met dat wat diep is weggestopt. Wat we nog vasthouden aan pijn, remt ons in het heden en blokkeert wat ons toekomt. Als je de weg naar binnen neemt, kom je eerst langs gevoelens van de dag. Zak je dieper kom je bij oude pijn uit je jeugd, vorige levens. Als je nog dieper gaat kom je uit bij wonden uit je familie-lijn, stam zelfs van je volk of het collectief. Uiteindelijk kom je in de leegte. De grote baarmoeder waar alles uit is ontstaan. Alles wat daar sluimert kan uiteindelijk jouw leven gaan betreden. Hoe meer jij doorvoelt en vooraf neutraliseert, des te meer licht er in je leven binnen kan stromen. 

Semester 2 – Het Westen

Het leven op aarde is heilig. Het kent vele poorten en inwijdingen waar we geen invloed op hebben, maar die worden geactiveerd door externe gebeurtenissen. Iedereen loopt op een eigen tempo zijn of haar eigen Levenswiel, en leert in elk kwadrant een les, die nooit vergeten gaat worden. Op deze magische verschuivingen zoals geboorte, ouderschap, burn-out, verbreken werk of relatie, kan je voelen dat er grotere krachten aanwezig zijn die alles op magische wijze laten samenvallen.
In dit tweede semester van het Levenswiel – het Westen openen we het ware wiel. We doorlopen middels 12 unieke stappen je: kindertijd (autonomie) puberteit (basis) volwassen worden (soevereiniteit) elderschap (potentieel).

 

Semester 1 – Het Zuiden

In het eerste semester leg je een stevig fundament voor je ascensie.

Wat leer je:

* werken met de basis van het levenswiel
* aanroepen van de vier windrichtingen
* werken met de magie van krachtdieren
* neerzetten van jouw heilige ruimte
* de waarde van ceremonie in je werk en leven

Wat ontvang je:

* heling op diepe kernstukken vanuit je familiesysteem en vorige levens
* een heilige ruimte, de basis voor het indalen van je multidimensionale zelf
* inwijdingen bij specifiek horen bij jouw persoonlijke helings pad
* je diploma van het levenswiel zuiden – de basis

Inhoud:

* 8 weken met een groep door de basis van het levenswiel
* 4 losse dagen met verdieping, opstellingen, heling en activaties
* via de mail ondersteunende mails met opdrachten en meditaties

Heb je het Wiel al eens gelopen?

Heb je het zuiden al gelopen € 600,-
Heb je het westen al gelopen € 550,-
Heb je het noorden al gelopen € 500,-

  Het Levenswiel is geen opleiding of cursus,
  het is de magie van het leven zelf

  Geschiedenis

  Zeven jaar lang heeft Jan Pieter het Levenswiel als jaarprogramma gegeven. Het bleek een magische reis te worden waarbij het ascensie proces van de deelnemers en begeleiders altijd centraal bleek te staan. Een opbouw van persoonlijk, voorouderlijk naar steeds hogere en diepere lagen. Willeke heeft als deelnemer het wiel doorlopen en weet als geen ander wat het wiel met je doet. Vanuit het wiel is ze 9 jaar gaan samenwerken schilderen en lesgeven  om de energieën  te verdiepen in de vorm van het Elfenspel en Oerkrachtenspel en mag het levenswiel nu terug gebracht worden naar de aarde.

  Na een aantal jaren pauze besloten Jan Pieter en Willeke dit geschenk weer aan de aarde te willen delen. Om de magie van natuurwezens, oerstammen, galactische reiken weer in een praktisch en gerond model aan te bieden. Ditmaal niet als heel jaar, maar in semesters, zodat je op je eigen tijd verder kan met het bouwen van jouw ascensie ruimte.

  Semester 1 – Het Zuiden – Fundament voor spirituele ontwikkeling
  Semester 2 – Het Westen – Op eigen benen staan in je heilige ruimte
  Semester 3 – Het Noorden –  Jouw meesterschap en collectieve missie
  Semester 4 – Het Oosten –  Jouw ascensiepad om thuis te komen in jezelf

   

  Het Levenswiel

  Na al die jaren begeleiden en lopen van het levenswiel is het nog steeds moeilijk om het onder woorden te brengen. Maar is het wel helder wat het ons gebracht heeft. Bezieling in ons leven, helderheid op ons pad, ons verleden en toekomst. Een diepe verbinding met de natuurrijken, gidsen, zielenfamilie, multidimensionale zelf en natuurlijk ons wezen.

  Alle facetten van het leven komen aan bod: je vorige levens, kindertijd, pubertijd, volwassenheid en elderschap. Steeds opnieuw doe je een ronde en haal je geschenken op die je hebt laten liggen. Sommige intens, andere vreugdevol, maar altijd bekrachtigend. Je ziel komt op aarde en je begint stevig aan jouw eeuwenoude pad van ascensie.

  Op je reis komen jouw krachtdieren je vergezellen. Ze nemen plek in op jouw vier windrichtingen, de 13 elementen van het levenswiel, de 4 sleutels en poortwachters, de 7 regenbooglagen van moeder aarde, de 7 hogere hemelen, vader god, moeder godin, grote geest en groot mysterie. Als je het hele wiel hebt afgerond heb je 37 krachtdieren geland.

   

   

  {{ filters.options.label_toggle }}
  {{filter.title}}

  {{options.title}}

  Wie zijn wij?

   

  Willeke v/d Voren – de Wit – Begeleider

  Mijn kracht is invoelen, creativiteit ! Geloof en vertrouwen in het eigen kunnen van mensen, in liefde , in geduld en veel spelen. Iets doorprikken, aan het licht brengen. Het steeds om kunnen denken en nieuwe mogelijkheden zien. Het kunnen schilderen en vertalen van een beeld.

  Ik ging de Tzolkin bestuderen en vond de weg naar de school van Ascensie/ medicijnwiel bij Jan Pieter Schreur. Er opende zich een nieuwe weg voor mij; waarin ik mijn energie kon verhogen door alles aan te gaan wat ik tegen kom, de vreugde en de pijn. Het leren omgaan en genieten van verscheidenheid, het zien waar iedereen is in zijn ontwikkeling. Mijn manier zoeken om dit te kunnen duiden, uitbeelden en terug te geven. Een hernieuwde weg terug naar de natuur, met al zijn antwoorden in zichzelf. Een weg van magie die je mag lopen met verwondering en die zich zelf laat zien mits je je openstelt. Het is een vorm van overgave en het bracht mijn leven verder in een stroomversnelling. Het was de weg naar en tijdens het ontstaan van het Elfenspel. En het tweede spel wat bijna uit is: het oerkrachtenspel.

  Mijn levensopleiding heb ik verdiept met modern opstellen, opstellen voor kind en gezin en mediumschap en transhealing.

  Ik heb dit leven afgesproken om alles om te zetten wat ik in honderden levens niet kon omdat simpelweg de energie niet hoog genoeg was. En ik houd van de magie die ik tegen kom in mijn werk. Voel me gedragen en gesteund om dit pad in al zijn facetten te leven.

  Mijn ontwikkeling is nog lang niet gestopt en ik voel zoveel liefde om dit te mogen delen in workshopsdagen, les geven, individuele sessies, drumcircels en helingen in de natuur.

  Willeke de Wit (1966)

  .

  Jan Pieter Schreur – Founder

  Vanuit mijn achtergrond als Reiki meester, Inca Sjamaan, systeemopsteller heb ik een diepe voorliefde voor inheemse culturen en gebruiken. Dit combineer ik met mijn multidimensionale bewustzijn, om alle verborgen lagen van de mens boven te brengen.

  Mijn kracht zit hem in het steeds opnieuw in kaart brengen van het transformatieproces. Doormiddel van dieptewerk verwelkomen ik elementen die zijn blijven liggen. We openen de oerpijn en daarmee je signature. Hiermee wordt jouw plek in het geheel zichtbaar en kun je beginnen aan je taak. Wanneer alles om je heen uiteen lijkt te vallen ben ik het oog van de storm, de rust, het anker en overzicht, en bied ik concrete structuren en blauwdrukken die als kompas en route kaart fungeren, met autonomie en zelfdraagzaamheid als gevolg. Vanuit dienstbaarheid aan de ware koers, valt weg wat niet langer nodig is, en ontstaat er een heldere ruimte voor bezieling en vervulling. Als auteur schreef ik: Het Handboek voor de Nieuwe Aarde, ontwikkelde ik met Willeke Het Elfenspel en Het Oerkrachtenspel. Nieuwe Aarde tools, die behalve tekst an afbeeldingen een energetische overdracht kennen van bewustzijn en heling.

   

  De heiligheid die ik voel in oude beschavingen en inheemse culturen wens ik terug te brengen in de hedendaagse maatschappij. Het is onze uitdaging om oude wijsheid toe te passen, in de westerse wereld. Na de herontdekking van wijsheid uit verschillende oude stammen, zoals de Maya’s, Inca’s, Germanen en Alifuru, kwam ik in contact met de oude voorouders van de grond waar ik nu leef, het oervolk de Friezen. Zij geven een stille bedding aan het geheel, waar ik dienstbaar aan ben. De basis van het Levenswiel.

  Jan Pieter Schreur (1981)

   

   

  Het Levenswiel – Sleutel der Eenheid

  Het Levenswiel is gebaseerd op het oude medicijnwiel, een heilige tool van transformatie en heling, wat door vele natuurvolkeren eervol werd gelopen. Het is een wiel met alle fases waarin je in een leven doorheen gaat. Van geboorte, kindertijd, puberteit, volwassenheid tot ouderschap.

  In deze levenscycli ’s kom je niet alleen de ervaringen van dit leven tegen, maar kun je, als je diep genoeg reist, al je levens terugvinden. Alles wat nog in jouw onderbewustzijn en zielen-geschiedenis leeft, vind ergens plek in jouw leven. De fases van de ontwikkeling van je ziel, zijn gekoppeld aan de fases van dit leven. Daarom is het medicijnwiel een heilige tool tot ontwaken.

  Het Levenswiel van de School van Ascensie gaat nog dieper dan het oude medicijnwiel, het opent stapsgewijs maar bewust de andere dimensies en tijden. Zodat de diepte van aardse ervaringen kan worden gezien en beleeft. Op deze manier kan het wezen, wat voorbij tijd en ruimte leeft indalen, en zich verbinden aan het hier en nu. Het kan landen in verschillende elementen van je leven. Dat wat wij noemen; Ascensie.

  Achtergrond informatie

  Het veld van het Levenswiel

  Het levenswiel wordt gedragen door het veld van eenheid. Wezens en krachten die zich ten dienste stellen van het ascensieproces op planeet aarde. Wij werken niet met namen of titels want dat kan ook misleiden, maar met het fenomeen heilige ruimte, en laten dan ook alleen die energieën toe die het hoogste goed van jou en ons allen dienen. De samenstelling kan dan ook per onderdeel en editie verschillen, afhankelijk van welke expertises nodig zijn.

  Een ware routekaart van het Universum

  Het Levenswiel is een ware routekaart van dit Universum, een heilige ruimte die zich elk jaar verder uitbreidt. Het brengt je in contact met verschillende dimensies en delen van jou die daar bestaan. Door deze delen te integreren kun je meer van je multidimensionale zelf op aarde bewust gaan ervaren, en van hun krachten gebruik maken. Daarmee groeit je bewustzijn, en kom je steeds steviger te staan op jouw heilige levenspad.

  Het levenswiel is niet voor iedereen. Het is een nieuwe manier van leren en ontwikkelen en vraagt om zelf eigenaar te blijven van je proces. Daarin zit jouw kracht en meesterschap. In sommige onderdelen zullen we je dragen, maar we laten je ook los, zodat je het zelf leert.
   
  Daarin mag je groeien, fouten maken, onhandig zijn etc., tegelijk ben en blijf jij ten alle tijden verantwoordelijk voor wat er van dit bewustzijn in jouw leven land. Het is en blijft jouw zielen geschiedenis die aan je wil openbaren, wij bieden een ruimte waarin dat veilig kan.

  .

  Het Levenswiel bestaat o.a. uit:

  • Kennisoverdracht werken met de windrichtingen
  • Werken met het begrip heilige ruimte
  • Bewustzijn over verschillende dimensies
  • Informatie over jouw zielengeschiedenis
  • Zelf integreren saboteurs en schaduwdelen
  • In contact komen met je gidsen en poortwachters
  • Opstellingen voor persoonlijke en collectieve stukken
  • Zielenreizen naar vervlogen tijden
  • Het maken een krachtvoorwerp, jouw persoonlijke staf
  • Focussing zodat helder wordt hoe stukken zich laten zien
  • Voice dialog om met innerlijke delen te praten
  • Reizen in voorouderlijke lijnen om de missie van je stam boven te halen
  • Activaties om de verbinding met je hogere zelf te versterken
  • Kennis- en bewustzijns over verschillende tijden en dimensies
  • Tools die ondersteunen in het integreren van zielen- en schaduwdelen

  Het Levenswiel, de sleutel der eenheid is het geschenk wat ik Aeréon mee heb genomen vanuit de hogere lichtwerelden. Lang heb ik in stilte gewacht om dit geschenk aan aarde aan te rijken. Het komt voort vanuit een perspectief van totaaloverzicht over dit Universum, en laat niks liggen. Het versmelt zich met de persoon of het doel waardoor het wordt gebruikt. En maakt vanuit de oorspronkelijke natuurwetten vertaalfouten en vervormingen zichtbaar.

  Voor wie is het Levenswiel?

  Het Levenswiel is voor nieuwe aarde zielen, lichtwerkers, Indigo’s, kristalmensen en regenboogkinderen die hier gekomen zijn voor de transitie waar de aarde doorheen gaat. Als jij van jezelf weet, dat je een immens potentieel bij je hebt, wat wacht om te ontwaken. Kan het Levenswiel je helpen om je verborgen krachten te activeren, en je gaven boven te halen. Het vraagt wel een diepe ja, tegen mee resoneren op de nieuwe aarde.

  Wij, het sterrenteam van de School van Ascensie bieden een heilige ruimte waarin je een heel jaar kunt vertoeven. Een ruimte waarin jij op een vellige manier door je dieptes kan reizen en je grootste angsten en schaduwen onder kan komen. We doorlopen samen alle fases, en halen op wat is blijven liggen, laten stromen wat is bevroren, zodat jij volledig in het hier en nu kan aankomen, en kan beginnen aan je taak, missie of goddelijke plan.

  Het Levenswiel is niet gekoppeld aan een bepaalde traditie, maar stemt zich af op jouw unieke zielen pad. Het brengt jouw persoonlijke geschiedenis op planeet aarde in beeld, opent de vrouwenlijn, en krachten die daar liggen verscholen, verdiept de mannenlijn, en brengt bewustzijn op jouw persoonlijke missie, en brengt je in contact met je galactische oorsprong en krachten en kwaliteiten die daar op jouw wachten, om te herinneren.

  Hoe werkt het Levenswiel?

  Het Levenswiel is heilig. Het is de magie van het leven zelf, maar dan gekaderd in heldere stappen. Het wiel draait het altijd, soms stilletjes op de achtergrond, soms heel intens op de voorgrond. Allemaal afhankelijk hoe jouw relatie is met het bepaalde onderdeel. Het is een kader, die je wel zelf hebt in te vullen, daarom vraagt het wel een bepaalde mate van zelfdraagzaamheid en meesterschap, om het Levenswiel te bewandelen.

  We gaan energetisch door alle 37 lagen en stappen heen van het Levenswiel. Ditmaal in heldere afgekaderde semesters. Elke keer als we samenkomen, doen we een ronde. Dan gaan we door de windrichtingen, en wordt in de energie alles aangeraakt, wat je in de periode daarna gaat integreren.

  Veel van de magie valt niet uit te leggen, dat heb je te ervaren. Je zult merken dat je in een achtbaan komt, waarin op de juiste momenten; thema’s, patronen, situaties, emoties, herinneringen maar ook krachten, helpers, verbindingen, kwaliteiten en initaties komen bovendrijven.

  .

  Het Levenswiel & de krachtdieren

  De afbeelding van hiernaast is nog niet het volledige Levenswiel. Je ziet in het centrum de 9 tempels van het hart. Daarom heen de vier sleutels op de elementen. Daarom heen de 12 stappen van het medicijnwiel, met daar buiten, de 4 poortwachters, wakers over de dimensies hier nog buiten. In elke samenkomst behandelen we een nieuwe laag. De ene keer in de diepte, dichter bij de kern, de andere keer in de hoogte, meer naar buiten.

  Om processen zichtbaar te maken komen hulp- en krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de verschillende plekken en dimensies. Hun krachten kun je bewust inzetten. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting laat je veel zien over je persoonlijke proces.