Het verhaal van Tara

Tara, Tsja, waar te beginnen,

Er is niet veel bekend over Tara behalve dat het de voorgangers was van planeet aarde. Waar op aarde, aarde het hoofdelement is, is op Tara dat water. Een planeet van stroming, water wezens, harmonie, kleuren, vormen zonder woorden en gedachtes.

In de voorbereiding kwam ik langzamerhand diepe stukken tegen, wezens die we op aarde kennen als demonen (dit kent meerdere lagen en waarheden, het is nog niet helemaal helder welke precieze laag dit daarvan is) . Gek genoeg had ik hier altijd een soort van compassie en karmische verbinding mee gevoeld. Diep van binnen een weten dat ook zij wezens zijn ooit geboren in liefde. Nu werd zichtbaar dat dit wezen zijn getekend voor eonen door de ondergang van Tara.

In hun oorsprong droegen ze de vele dimensie en lagen van de natuur op Tara. In een diepe verbinding met de planeet. Toen er een nieuw buitenaards element kwam werd langzaam het begin van de ondergang inwijdt. Er kwam een nieuwe creatie, achteraf bleek dit de voorloper van de mens te zijn. Al snel werd de harmonie verstoord, kwam er over populatie. De eens zo op elkaar afgestemde eeuwig transformerende natuurwetten, die de coderingen en creatiestromen van de waterplaneet tot stand brachten, waren niet opgewassen tegen deze nieuwe levensvorm. Het werd zwaar, de energie stagneerde, werd stroperig. Eigenlijk miste er de stabiliteit om dit te dragen, het element aarde. Deze wezens die nou samen werkten met de ziel van de planeet zagen het aankomen en uiteindelijk gebeuren. DE ondergang. Zij vingen de klap op. Het eerst volledige vertrouwen naar liefde en licht maakte plaats voor haat en woede, anderen kapot willen maken. Hun pijn doorgeven. Ze hadden de destructie van Tara naar binnen gehaald, konden het niet containen, alleen doorgeven.

Ze waren karmisch verbonden met de mens, die door evalueerde op aarde. Een diepe schuld werd meegenomen. Schuld aan de bijdrage van de ondergang, wat zich op aarde resulteerde in het verhaal van eden, de erfzonde. Via een lange opstelling hebben we de ondergang opnieuw beleefd, hoe de planeet drukker werd en er niet meer voldoende ruimte was. Chaos en uitputting maakten dat Tara verscheurde.

Er werd nog een diepere oorsprong zichtbaar van de schuld. Het kwam voort uit het zwarte gat, in het midden van dit melkwegstelsel. Dit zwarte gat heeft veel destructie gecreëerd, puur vanuit zijn aanwezigheid. Deze destructie van alles wat hij naar binnenslokte is een natuurfenomeen, onderdeel van het lot van het leven wat wordt vernietigd. Maar ergens had het zwarte gat dit had hij op zichzelf betrokken. Waardoor er al in het begin van dit stelsel schuld ontstond. Daarvoor het zwarte gat verantwoordelijkheid te nemen.

Moeder aarde werd opgesteld en doorliep haar evolutie. Loch en zwaar, tot er water op haar kwam. Dit water stond in verbinding met het weten van Tara. Het water wou nu weer in beweging komen, maar dat zou immense gevolgen hebben voor de mensheid. Het verschuiven van landmassa’s. De tweede planeet van vrije keuze werd opgesteld. De opvolger van Aarde. Verwachtende dat het hoofdelement lucht zou zijn, bleek dat weer te komen uit het kader van bekende elementen hier op aarde. De planeet was steen, een ander element met een nog dichtere massa dan aarde. Wat betekent dat de lessen nog zwaarder en intenser worden, een hele nieuwe evolutie ligt daar in het verschiet.

Het zwarte gat kwam hiermee in verbinding. Wat symbolisch betekende dat dit de lotsbestemming is van mensen op aarde die verder willen evalueren in dualiteit. In een grotere dichtheid. Voor eenieder die kiest dieper in bepaalde lessen te duiken gaat de evolutie daar verder, zodra de aarde helemaal overgaat naar de nieuwe fase.

Tara vond nu rust en nam haar ware plek in als het verleden. Zij maakte de navelstreng los met de aarde. Zij is de moeder van planeet aarde. De grootmoeder van planeet aarde was ook aanwezig, Grootmoeder maan, zij staat symbool voor een oudere nog te ontdekken plek in het universum. Ze opende steeds weer de belichaming, nieuwe bedradingen met klank.

De demonische kracht eindigde in het midden van de cirkel, verwelkomt in hun pijn, afscheiding, schuld en schaamte. Je bent niet vergeten, en bent ook, een onlosmakelijk onderdeel van de mens. De mens kwam erbij, en keek deze wezens aan. De mens nam verantwoordelijkheid voor haar deel van deze creatie. De grote centrale zon kwam dichterbij de aarde, wat symbool staat voor het activeren van de goddelijke kracht in de mens, het volledig indalen van de vrije wil. En de aarde klaarmaken voor haar nieuwe plek in het Universum, als Nieuwe Aarde.

We maken ons klaar voor de laatste editie van deze episode. De grote centrale zon.

Veel van deze krachten komen voor in het elfenspel deel 2, het Oerkrachten Orakel. Wat in verwachting begin volgend jaar op de markt komt. Daarin zitten naast een scala aan nieuwe mens en natuurwezens galactische krachten zoals: De Thuisplaneet, Grote Centrale Zon en het Zwart gat. We dalen in deze editie dieper en stijgen hoger dan in deel 1. Nog een leuk nieuwtje, in het najaar beginnen we een Nieuwe Starseed reeks. Het is blijkbaar nog niet klaar. We bewegen vanuit de grote centrale zon terug naar dit zonnestelsel, en bezoeken Venus, Mars en Maldek. Dat beloofd weer een intense reis te worden. Wie weet tot dan!