~ De reis van alle activaties in vogelvlucht ~
We zijn begonnen bij met de Moeder Draak in Amsterdam. Daar is een grote kristal onder de stad geplaatst in verbinding met de Oermoeder. Een grote Draak ligt nu rond Amsterdam die alle kleuren zend naar alle hoeken van het land. Noord Holland heeft nu toegang tot een onuitputtelijke bron van energie en dat zal haar en haar bewoners de draagkracht geven verandering aan te gaan. Het thema hier was scheppings- en draagkracht.
Daarna was Brabant aan de beurt met de Zaad energie als Oerkracht. Dit ging om seksuele energie en het aftappen daarvan. Programma’s vanuit Rome zorgden voor energie onderdrukken met voedsel en het volk afleiden en zo hun scheppingskracht sturen middels media. Het oude programma ‘brood en spelen’ werd getackeld en na de activatie werd er een enorme boom op Brabant geplaatst.
Vervolgens gingen we naar Zeeland met als thema; Spirituele Strijd. De Oerkracht die hier centraal stond was de derde, de Wereldoverbrugger. We openende de energie van de beschaving van de Sahara, daar hebben 12 koningen gestreden om macht, en lag de oorsprong van de strijd tussen de 12 kleuren. Hierdoor kon de 13de nooit op Aarde komen. Daar werken we nu naar toe en de strijd is getransformeerd naar samenwerken. Een geometrisch patroon kwam rond zeeland als bescherming, en een hemelpoort werd geopend. Zeeland kan nu balans gaan brengen tussen de kleuren en als portaal fungeren voor nieuw energieën.
In de Hand activatie in Amersfoort (Utrecht) was het thema, de Ware God. Het zwaard van Michael speelde een belangrijke rol en kwam om ons te bevrijden van de reïncarnatie gevangenis, het doolhof wat als een angstzwerm rond de Aarde hangt. Een portaal van puur licht maakt een snelbaan naar de hogere rijken van licht en liefde. Nu hoeven we niet het bijna onmogelijke pad van verlichting alleen te behalen, maar kunnen we gaan samenwerken met hogere lichtwezens die volledig de eenheid dienen.
In Flevoland bouwden we hier op verder bij de activatie van de Maan. Hier werd de structuur van de zon (tzolkin) volledig omver gespoeld door de volle maan. Een oude strijd tussen de maanpriesteressen van Lemurië werd zichtbaar en de hogepriesteres nam zonder te strijden haar plek weer in. Een donkere klodder in het collectief die ons aandacht naar beneden trok zuiverde en een kristalheldere maan werd zichtbaar. Vanuit hier worden automatisch de oplossingen in het collectieve veld gereflecteerd. Op het moment als ergens een donkere of zware energie wordt uitgezonden zal de Maan het antwoord in liefde en zachtheid terug zenden.
De activatie van de Hond was in Overijssel, hier borduurden we verder op het werk van de Hand. Er is namelijk gebruik gemaakt van de snelweg naar de hogere dimensies zodat er een puur licht naar de Aarde kon komen. Er werd een grote hemelpoort geopend zodat vele dolende zielen eindelijk terug naar huis konden. Hierdoor ze de trilling enorm toenemen op Aarde. De 13 oude rassen werden zichtbaar en een oude strijd tussen de Kelten en Saksen werd bijgelegd, tevens is er een nieuwe heilige boom terug gegeven aan de Saksen, te vinden in de buurt van Enschede.
De Aap-activatie werd gecombineerd met een vakantie. Samen met mijn broeders en zusters in een huisje in Brunssum (Limburg). We betraden de 7de Oerkracht wat ons verbind met de hemelse lagen. Er is een web over de Aarde gespannen met deze pure energie met Limburg als basis en katalysator. Dualiteit wordt in deze Oerkracht volledig ontstegen en dat betekent dat je niet langer een kant hoeft te kiezen. Wees geen slachtoffer of dader maar beiden tegelijk, heel je iets in het mannelijke collectief neem dan ook het vrouwelijke collectief mee, zodat in al je handelingen eenheid ontstaat. In de activatie werd ook zichtbaar dat het pad voor de 144.000 volledig is klaar gemaakt en de blauwdruk is er op aangepast zodat zijn nu ruim baan krijgen in het verlichtingsproces te stappen. Dit magische getal is het aantal mensen dat voor een kantelpunt gaat zorgen zodat de die kritische massa met hun ascensie proces wordt verlicht. Zodra dit kantelpunt eenmaal is bereikt zal het collectief automatisch switchen van angst naar onvoorwaardelijke liefde, met alle gevolgen van dien!
Toen was het heilige land van Drenthe aan de beurt, de provincie van de Hunnebedden. We betraden nu de 8ste Oerkracht en vanaf hier zijn ze minder zichtbaar voor het derde dimensionale oog. Niet voor niks de was de energie van de Hemelwandelaar, de dimensiereiziger hieraan gekoppeld. Er mocht nog iets in de Draak worden herzien, een raster wat ons in het hoofd hield waardoor we dachten gevangen te zitten. De magie van andere dimensies, van natuurwezens en draken is alleen zichtbaar als we in ons hart aanwezig zijn. Een uitlijning vond plaats wat resulteerde in de landing van de 8ste stam, een ras wat voor lange tijd vastzat in een andere dimensies. De steencirkels op Aarde kunnen nu langzaam worden hersteld, de geheimen en krachten waren allemaal veilig gesteld.
Toen kwam het letterlijk en figuurlijk erg dichtbij, de 9de activatie die van de Tovenaar, was in het centrum waar ik woonde in Friesland. Bij elke activatie zag ik dat de locals enorm veel voorwerk hadden gedaan, die ochtend kwam ik erachter dat ik al 35 jaar bezig was om de energie te verankeren. Het ging om het verwelkomen van het Friese ras, een volk wat altijd heeft moeten strijden voor zijn plek omdat er geen ruimte was voor zijn energie. Gevangen tussen twee werelden, die van het oude en het nieuwe. We hebben ingezien dat die ruimte je niet wordt gegeven, maar dat je die dient op te eisen, niet in strijd maar in liefde. De Nieuwe Aarde wordt gebouwd met elke stap die je zet. Een straal van licht reikte vanuit ons Hoger Zelf diep de Aarde in, en vulde met de sleutel der polariteit, het geheim van licht en leegte alle lekken in ons veld. Eenmaal die diepte in jezelf verworven kun je alle disconnecties moeiteloos tot de oorsprong benden en worden de verhaallijnen van ons verleden opnieuw verbonden, zodat de toekomst ins zijn hoogste potentieel kan ontstaan. Zo nam de tovenaar zijn plek in en plaatsen we na de activatie met zijn allen een veld van vrede rond Europa.
In de activatie van de 10de straal raakten we een gevoelige snaar namelijk geld. Niet voor niks vond deze plaats in de provincie Gelderland. Voor lange tijd hebben we utopische beelden gehad over leven in de 5de dimensie, de Nieuwe Aarde maar deze zijn niet altijd praktisch. We dienen niet langer ons kennis en energie gratis weg te geven want dan moet je naast je lichtwerk nog een 3dimensionale baan hebben om dat te kunnen blijven doen. Gaan staan voor je waarde dus! De energie kwam van hoog, maar daalde uiteindelijk diep. We baanden een weg door de leegte waarbij we ons langzaam konden bevrijden van allemaal restanten en overtuigingen die dualiteit met zich mee bracht. Met de nieuw verworven sleutel van polariteit kunnen we ons breken van de afhankelijkheid en beperkingen rond dualiteit, er is een aanspraak gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid om zijn bijdrage te leveren aan de Nieuwe Aarde!
Toen maakten we ons klaar om de Krijger op aarde te verwelkomen in Groningen. Sinds Lemurie was deze energie niet meer op aarde waardoor galactische beïnvloeding vrij spel kreeg. Nu werd de oorsprong kenbaar gemaakt van het valse licht zodat de strijd niet langer tussen de man en vrouw hoeft te woeden. We zijn diep de Aarde in gegaan, wortels die reikten tot verre verledens waar veel oude krijgers en zielen terugkwamen. Nu was de bedding klaar en konden we de energie van de sterren aanroepen. Een zachte kracht kwam vanuit de 6de hogere hemelen naar beneden en deed alles smelten op zijn pad.