Workshop – de kracht van onze voorouders

Deze workshop is een verdieping op de lezing; “De inheemse wortels van Nederland”, maar kan ook los gevolgd worden.

Als we onze vrouwenlijn terug volgen tot de eerste vrouw, komen we bij onze stammoeder. Zij bewaakt de geschenken en kwaliteiten van de vrouwenlijn. Als we naar de oorsprong reizen van de mannenlijn komen we uit bij de onze stamvader, hij bewaakt de familie missie.

In de loop der tijd zijn deze lijnen doorbroken geraakt, zijn er trauma’s en vervormingen ontstaan waardoor we niet altijd zuiver deze krachten kunnen inzetten. Maar nu is het tijd om weer te verbinden met deze diepe inheemse laag, om deze te verbinden aan het nu.

Op deze dag zal verdiepende informatie gedeeld worden over de 13 Oerstammen. In een geleide mediatie gaan we reizen in onze voorouderlijke lijnen om trauma’s te helen. De nog onuitgewerkte stukken gaan we aan de hand van energetische opstellingen harmoniseren.

Wie ben ik?

“Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heb ik energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft mij in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijke de voorouders van hier, de Friezen. Wat een stille bedding geeft aan het geheel.

Vanuit mijn mannenlijn, een Friese draken stam, draag ik nederig de missie om Nederland te helpen landen in hun inheemse wortels. Na veel voorwerk treed ik nu naar buiten met het verhaal van de Friezen. Dankzij de mensen op mijn pad kreeg ik ook toegang tot de verhalen van de andere stammen. Mijn vrouwenlijn is een vergeten sjamanen stam uit Zuid-Amerika. Vanuit hier heb ik geschenken ontvangen om heling te bieden aan de stammen”.

april 20 @ 10:00

10:00

Aeréon