Wijsheid vanuit de Friese Oerstam – het verhaal van de Kelten

Het was 2015 toen ik vanuit een fluistering contact maakte met de oorspronkelijke Friese elders van het land. Toen ik me overgaf aan hun begeleiding en wijsheid, stonden er meerdere dingen op me te wachten. Het Raadsvuur, een Raad van Elders verspreid door het land. De Friese wortels, een cursus reeks waarin we oude kennis mochten ophalen, en een uitnodiging dat wij Friezen ons plek weer mochten innemen tussen de andere Oerstammen van de Aarde. Steeds meer land het oude gedachtegoed van de friezen, en daarmee dalen ook wij Nederlanders meer in.

Deze workshop is behalve een kennis- en energieoverdracht tegelijkertijd een ontdekkingsreis, eentje waarin we de diepte van onze wortels gaan onderzoeken en ruimte overlaten om te horen wat onze Friese Elders ons te vertellen hebben.

Wees welkom op de inmiddels derde editie (bij In-zicht de tweede) van:

Wijsheid vanuit de Friese Oerstam (thema: het verhaal van de Kelten)

Op de tweede editie van wijsheid vanuit de Friese Oerstam zijn we teruggereisd naar de oorsprong van het Friese volk, het eiland Frisland. Vlak voor het begon kwam er informatie dat van de dertien oorspronkelijke dorpen, twee de overgang niet hadden gehaald. Een van die dorpen hebben we opnieuw verwelkomd en is geland in de buurt van Dokkum, maar nog een ander dorp is met kennis en wijsheid verzwolgen door het water.

De geschiedenis is niet altijd wat het lijkt, deze wordt vaak geschreven door de overwinnaars of ingevuld vanuit de kennis die ter beschikking komt. Zo kom ik er steeds meer achter dat een lijn van de Friezen, volgens de oerkrachten terminologie, de tovenaar, aan de oorsprong ligt van wat we kennen als de Kelten. Maar daar is iets in die geschiedenis vervormd geraakt, waardoor er donkere rituelen inslopen, in een eerst zo integere stam. Wat een eiland vol mystiek en spookverhalen heeft achtergelaten. Wederom reizen we door tijd en ruimte en volgen we een lijn die uiteindelijk de Friezen heeft gebracht waar ze nu zijn, maar openen we ook een nog verborgen geschiedenis, het verhaal van de Kelten.

Datum:  zaterdag 21 april 2018
Aanvang: 12.30 tot 17.00 uur
Door: Jan Pieter Schreur
Kosten: €65,-
Locatie: T’haske in Joure

Jan Pieter Schreur, auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit een nederige verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Deze lezingen serie en workshop is een verdieping van veel inzichten na een retraite en spirituele vision quest van 3 maanden in de Himalaya. Hij is tevens de initiator van de School voor Ascensie.

april 21 @ 12:30

12:30

Joure