Webinar/workshop: De kracht van onze oorsprong

Webinar/workshop: De kracht van onze oorsprong

Wij Nederlanders zijn een krachtig en nuchter handelsvolk maar nog vaak op zoek naar onze spirituele identiteit. We vinden het in het sjamanistische westen en het wijze oosten, maar wat is onze wijsheid, wat zijn de gebruiken van onze grond? Wie zijn wij en waar komen wij vandaan? Hoe kunnen we onze inheemse oorsprong verbinden aan deze hedendaagse tijd?

De geschiedenis is geschreven door de overwinnaars, en daar waar de verhaallijnen zijn doorbroken kunnen we niet komen bij de kracht van onze oorsprong. Gelukkig zijn alle verhalen, talen, gebruiken en liederen bewaard gebleven om op het juiste moment weer onderdeel te worden van het geheel, ze worden bewaakt door poortwachters zoals jij.

We duiken in het verhaal van de Friezen, die samen met de Germanen de inheemse wortels van Nederland zijn. Op subtiel niveau gaan we diepe lagen van je voorouderlijke lijnen aanraken, zodat ze wakker worden. En deze later middels een meditatie een stem geven.

Wat gaan we doen?

* Een eerste deel bestaat uit een activerende lezing, over de inheemse geschiedenis van ons land. Wie zijn wij, waar komen we vandaan? Wat zijn onze krachten en kwaliteiten?

* In het tweede deel onderzoeken we onze eigen wortels. In een geleide meditatie gaan we reizen in onze voorouderlijke lijnen om trauma’s te helen. En krachten op te halen.

In de loop der tijd zijn deze lijnen doorbroken geraakt, zijn er trauma’s en vervormingen ontstaan waardoor we niet altijd zuiver deze krachten kunnen inzetten. Maar nu is het tijd om weer te verbinden met deze diepe inheemse laag, om deze te verbinden aan het nu.

Dit webinar is speciaal op maat gemaakt voor Stichting Inzicht, en daarvoor eenmalig.

Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heeft hij energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft hem in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijke de voorouders van hier, de Friezen. Wat een stille bedding geeft aan het geheel.

februari 10 @ 19:30

19:30