Tweeling zielen relaties als pad naar innerlijke heelheid

Een workshop die is gericht op het herstellen van de liefdesband met jezelf.

Ziele relaties. Soul mates. Twin flames. De tijdschriften staan er tegenwoordig vol van. Veel mensen verlangen naar hun soul mate. Degene waarmee je je helemaal één voelt. Die je helemaal begrijpt, en waar je je helemaal gezien en ontvangen voelt. Dat is het beeld over bij veel mensen leeft. En in de basis klopt dit ook. Zeker in de eerste fase na de eerste ontmoetingen. Maar dan komt de uitdaging hoe dit functioneel te integreren in je leven.

Zowel mijn persoonlijke en professionele ervaring is dat ziele relaties ineens onverwacht op je pad komen. Meestal op een moment dat je juist niet open staat, of je net in een ‘stabiele’ situatie zit. Vaak zet dit ook je leven op zijn kop; alles wordt ‘aangezet’, je kunt niet meer normaal functioneren, je wilt alleen bij die persoon zijn, je gaat je huidige relatie ineens anders bekijken, …

Meestal komen ziele relaties in leven om delen van jezelf te activeren. Die aspecten van de ziel die je nog niet tot uiting gebracht hebt in je werk of leven. Zelf heb ik bijv. ervaren dat ik mezelf ineens in mijn volle potentieel, mijn volle grootsheid kon zien. Dat was echt een WOW fase, wanneer in contact alles aan staat en stroomt, en je de grootste versie van jezelf ziet. Tegelijk was het grote contrast met de huidige realiteit erg confronterend. Dit ervaart niet iedereen, maar wel altijd gradaties ervan: een betere versie van jezelf.

Deze interactieve workshop is bedoeld hoe je richt zich met name op hoe je een volwassen relatie met jezelf en de ander kunt aangaan, in het hele spectrum van zielenpotentieel wat aangezet wordt.

En daarnaast:

  • Hoe leer je de geschenken zien en ontvangen die deze soul mate je brengt?
  • Hoe geef je plek aan deze zielerelatie wanneer je al een bestaande relatie hebt?
  • Hoe vindt je jezelf terug, wanneer je Liefde onbeantwoord blijft?
  • Waarom moeten veel relaties weer uit elkaar, ook al is er zoveel Liefde?
  • Hoe gebruik ik steeds weer de ander als spiegel om zelf tot heelheid te komen

Er is volop gelegenheid tot persoonlijke vragen. Het is een mix van een aanreiken van een vernieuwende zienswijze om met deze vaak complexe dynamieken om te gaan. Met veel praktische voorbeelden & oefeningen op basis van vragen van deelnemers. Deze workshop ga ik nauwelijks in op hoe je die soul mate vindt.

Informatie

Vrijdag 20 april van 11:00 tot 18:30 (inloop vanaf 10:30)
Investering: 90,- (inclusief vegetarische lunch)
Opgave: info@jacogeense.nl
Reserveren is noodzakelijk ivm beperkte ruimte van 9 deelnemers
Bekijk onze website: www.jacogeense.com

Achtergrondinformatie:

Jaco is sinds 20 jaar bewust met Ziele relaties bezig. En werkt sinds 12 jaar professioneel met personen aan ziele relaties. Dit kunnen romantische, vriendschappelijk, virtuele, sec energetische, zakelijke relaties.

In persoonlijke sessies betreft dit vaak Liefdesrelaties. De laatste jaren ook steeds meer zakelijke ziele relaties, ten dienste van co-creatie van een nieuwe aarde.

 

april 20 @ 11:00

11:00