Omarm jouw tovenaar: drieluik ik ben de magie!

Omarm jouw tovenaar: drieluik ik ben de magie!

In de drieluik ‘Omarm jouw tovenaar: ik ben de magie!’ gaan we de magie van het zijn van een schepper weer omarmen. We zijn goddelijke wezens  en het potentieel van ons wezen is in en buiten ons lichaam vaak veel groter dan we denken en gebruiken. In deze mini training van drie afzonderlijke dagen gaan we ons waarnemingsvermogen vergroten, openen we onszelf voor meer sensitiviteit en kwetsbare delen van onszelf, trainen we onszelf om meer beheersing over onze gevoelswereld en energiecentra te krijgen, bouwen we kracht op, worden we behendig met het werken met lichtfrequenties en beelden én stappen we geleidelijk aan meer in de rol van schepper, god/godin.

Het doel van de workshops is om jouw godsbeleving meer te activeren door jouw vaardigheden en staat van zijn naar een hoger niveau te brengen. De dagen zijn heel applicatiegericht. Elke dag is een mix van oefeningen, rituelen, (mini)opstellingen, verrichtingen, meditaties en activaties.

Wat ontvang je/ kun je realiseren in de weken?
– Ontwikkeling op het gebied van voelen, zien, horen, weten, ruiken en proeven.
– Sterkere verbinding met het goddelijke kind en hogere zelf.
– Meer zelfbeheersing over de energie in en om jouw lichaam en over jouw energiecentra.
– Inzicht in hoe jij je tot jouw hogere hemellichamen en lagere aarde lichamen verhoud.
– Heling op veel verschillende lagen.
– Meer zelfbeheersing over jouw gevoelswereld, visie en aandacht.
– Meer zelfbeheersing over energievormen, beelden, licht en geluidsfrequenties.
– Drie kleine boekwerken met oefeningen.

De drieluik is bestemd voor mannen en vrouwen.

Niveaus
Beginners – level 0 (één dag): de beginners workshop is het laagste instapniveau van de totale series. Hierin besteden we aandacht aan onze verbinding met ons hogere zelf (I AM aanwezigheid) en onze aarde verbinding. Leren we onze grenzen en zelfbescherming sterker neer te zetten. En introduceren we laagdrempelige oefeningen om meer beheersing over onze gevoelswereld en ons waarnemingsvermogen te krijgen    .

Ik ben de magie! – level 1 (drie dagen): in deze serie van drie dagen wordt je al meer op verschillende niveaus uitgedaagd. We gaan werken met het verplaatsen van Spirituele Guardians. Je wordt gevoeliger en jouw intuitie zal zich versterken. In de oefeningen maak je gebruik van jouw helder voelen, zien, horen, ruiken, proeven en weten. En gaan we de percepties en manieren van waarnemen verder ontwikkelen. In de werkvormen komt in tegenstelling tot level 0 ook schaduwwerk voor. In deze dagen besteden we ook meer aandacht aan onze energie centra. En introduceren we hogere hemel- en aardelichamen en werkvormen met lichtfrequenties, geluidsfrequenties en beelden. Het is niet nodig om eerst level 0 te volgen voordat je aan level 1 mee doet.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 21 maart 2020, zaterdag 11 april 2020 en zaterdag 2 mei 2020 van 10.00-17.30.
Waar: Regio Amsterdam
Kosten: € 210,- inclusief BTW.
Opgave: stuur een mail naar roland@schoolvanascensie.nl voor opgave en vragen.

Wie ben ik (Roland van Olst, 1986)?
Ik ben iemand die denkt in termen van creatie. Iemand die geloofd in onbegrensde creaties en mogelijkheden. En ik ben iemand die de mens als goddelijk wezen ziet en ervaart. Vanuit mijn onderneming Pratende Vader en de School van Ascensie richt ik mij op twee verschillende dingen: één, het geven van workshops met een focus op het verhogen van het waarnemingsvermogen, verbeteren van de zelfbeheersing en het ontwikkelen van krachten. Dit met als doel om jouw godsbeleving verder te activeren. En twee, het faciliteren van Kracht van Donker Transformatiesessies. Deze staan in het teken van het bevrijden en transformeren van vastzittende donkere energie in het lichaam en jouw levensstroom. Voor de School van Ascensie draai ik al jaren mee als co-begeleider in het Levenswiel jaarprogramma. Daarnaast ben ik werkzaam als (financieel) consultant. En houd ik erg van dansen.

 

maart 21 @ 11:00

11:00

Regio Amsterdam

Roland