Omarm jouw tovenaar: beginners

Omarm jouw Tovenaar: Beginners

De workshop Omarm jouw Tovenaar Beginners is een introductie van de Omarm jouw Tovenaar Ik Ben de Magie! series. De Omarm jouw Tovenaar workshops zijn er op gericht om de magie van het leven weer te herontdekken en jouw rol als schepper van jouw eigen leven en lot weer te omarmen.

De Omarm jouw Tovenaar workshops zijn een training  om jouw waarnemingsvermogen te verhogen, meer zelfbeheersing over jouw gevoels- en gedachtenwereld te krijgen , meer zelfbeheersing over jouw energiecentra en de energieën in en om jouw lichaam te krijgen, kracht op te bouwen en jezelf meer te openen voor jouw kwetsbare en goddelijke delen. Door deze elementen te ontwikkelen, stap je geleidelijk aan meer in de rol van schepper, god/goddin.

Het doel van de workshops is om jouw godsbeleving meer te activeren door jouw vaardigheden en staat van zijn naar een hoger niveau te brengen. De dagen zijn heel applicatiegericht. Elke dag is een mix van oefeningen, rituelen, (mini)opstellingen, verrichtingen, meditaties en activaties.

Wat ontvang je/ kun je realiseren?
-Sterkere verbinding met jouw hogere zelf (I AM aanwezigheid) en aardeverbinding.
– Sterkere (energetische) grensafbakening.
– Ontwikkeling op het gebied van voelen, zien, horen, weten, ruiken en proeven.
– Meer zelfbeheersing over jouw gevoels- en gedachten wereld.
– Heling op verschillende lagen.

De workshop is bestemd voor mannen én vrouwen.

Niveaus
Beginners – level 0 (één dag): de beginners workshop is het laagste instapniveau van de totale series. Hierin besteden we aandacht aan onze verbinding met ons hogere zelf (I AM aanwezigheid) en onze aarde verbinding. Leren we onze grenzen en zelfbescherming sterker neer te zetten. En introduceren we laagdrempelige oefeningen om meer beheersing over onze gevoelswereld en ons waarnemingsvermogen te krijgen.

Ik ben de magie! – level 1 (drie dagen): in deze serie van drie dagen wordt je al meer op verschillende niveaus uitgedaagd. We gaan werken met het verplaatsen van Spirituele Guardians. Je wordt gevoeliger en jouw intuitie zal zich versterken. In de oefeningen maak je gebruik van jouw helder voelen, zien, horen, ruiken, proeven en weten. En gaan we de percepties en manieren van waarnemen verder ontwikkelen. In de werkvormen komt in tegenstelling tot level 0 ook schaduwwerk voor. In deze dagen besteden we ook meer aandacht aan onze energie centra. En introduceren we hogere hemel- en aardelichamen en werkvormen met lichtfrequenties, geluidsfrequenties en beelden. Het is niet nodig om eerst level 0 te volgen voordat je aan level 1 mee doet.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 7 maart 2020 van 10.00-17.30.
Waar: Regio Amsterdam
Kosten: € 75,- inclusief BTW.
Opgave: stuur een mail naar roland@schoolvanascensie.nl voor opgave en vragen.

Wie ben ik (Roland van Olst, 1986)?
Ik ben iemand die denkt in termen van creatie. Iemand die geloofd in onbegrensde creaties en mogelijkheden. En ik ben iemand die de mens als goddelijk wezen ziet en ervaart. Vanuit mijn onderneming Pratende Vader en de School van Ascensie richt ik mij op twee verschillende dingen: één, het geven van workshops met een focus op het verhogen van het waarnemingsvermogen, verbeteren van de zelfbeheersing en het ontwikkelen van krachten. Dit met als doel om jouw godsbeleving verder te activeren. En twee, het faciliteren van Kracht van Donker Transformatiesessies. Deze staan in het teken van het bevrijden en transformeren van vastzittende donkere energie in het lichaam en jouw levensstroom. Voor de School van Ascensie draai ik al jaren mee als co-begeleider in het Levenswiel jaarprogramma. Daarnaast ben ik werkzaam als (financieel) consultant. En houd ik erg van dansen.

maart 7 @ 11:00

11:00

Regio Amsterdam

Roland