Starseed V – Lyrians

Wederom een spannende reeks, misschien wel de meest intense tot nu toe. In de voorgaande edities groeven we steeds dieper in de galactische geschiedenis. We zijn niet altijd bewust van de namen van alle volkeren, planeten en rassen die zich laten zien, omdat we voornamelijk werken met het energetische galactische veld.
*
Wat zich veelal laat zien zijn galactische beschavingen die invloed uitoefenen op het leven op aarde. Soms vanuit een oude pijn, trauma, soms vanuit drang naar macht. Ook zijn er steeds meer lichtkrachten en positievere helpers die de mensheid ondersteunen.
*
De intentie van deze reeks is om de diepere lagen van hedendaagse collectieve trauma’s te helen. Je kunt je voorstellen wat het ontploffen van een thuisplaneet of het tot slaaf maken van een compleet ras voor een imprint achterlaat. In veel gevallen hebben we echt de oorsprong aan te raken, te voelen zodat hedendaagse thema’s kunnen shiften.
*
Ditmaal zullen we ons iets minder gaan richten op planten of sterren, maar op een aantal rassen die grote invloed uitoefenen op aarde. We zullen ditmaal ook een combi doen met achtergrondinformatie, en natuurlijk onbevangen veld-informatie.
*
Wees welkom op de 5de reeks van Starseed
Met als thema: Remembering
*
*
*
<<<30 november – Lyrianen – Het trauma van de galactische oorlog>>>
*
Dit zijn kat- en leeuwachtige die betrokken waren bij het zaaien van de zaden van de mens. Deze oude wezens zijn leraren, maar ook in een vroeg stadium van evolutie verwikkeld geraakt in galactische oorlogen. Waar ben jij nog in strijd?
*
*
*
<<<25 januari – Niburu – Bevrijding van galactische slavernij>>>
*
Niburu. Velen kennen deze planeet van de Annunaki. De laatste dag van deze reeks en we gaan ontdekken of de vele verhalen kloppen met de energie.
*
*
*
<<<Opgave>>>
*
Voor de hele reeks van 4 dagen
*
€ 250,- Vroegboek korting aanmelden voor 1 juni
€ 300,- Reekskorting aanmelden voor startdatum 31 augustus
€ 100,- voor losse dagen
*
Opgave mail naar: info@schoolvanascensie.nl
Locatie: Open ruimte in Almere
J. Bakerstraat 40, 1311 GA Almere
*
*
*
<<<Achtergrond>>>
*
Twee jaar geleden begon ik met Starseed. Ik besefte me dat ik weinig afwist van onze galactische geschiedenis. In mijn voorgaande werk met de Oerstammen ontdekte ik dat alle stammen een oorsprong hebben in de sterren, dat wij gemaakt zijn van sterrenstof. Elke stam stond in verbinding met een ander galactisch ras. Deze rassen hebben een eonen oude geschiedenis. Dragen allen een eigen verhaal met zich mee. Sommigen stonden in het licht, anderen bewogen in duister. Maar ze dragen allen hun steentje bij aan de evolutie op aarde.
*
*
*
In de vorige reeks gingen we van Orion, Sirius, Andromeda, Plejaden, Tara, Grote centrale Zon, naar Venus, Mars, Maldek om uiteindelijk op Aarde te komen. We vervolgeden onze reis van de Maan, Zon naar de Galactische Federatie. In al deze episodes lieten zich belangrijke elementen zien, de rode evolutionaire draad we als mens doorheen gingen.
*
*
*
Al deze rassen werken mee op deze dagen. En steeds vaker laten zich nieuwe zien. Wij zijn de creators. Zowel hier op aarde als in de lagen om ons heen. De aarde is de plek om harmonie te creëren tussen alle kleuren en culturen. En Starseed draagt zijn steentje bij om dit in de ongrijpbare lagen van verre verledens harmonie te brengen wat door trilt naar het hier en nu.
*
*
*
<<<De reeks Starseed>>>
*
Starseed is een magische reis waarbij we heling ontvangen door collectieve blokkades in een gezamenlijk veld op te heffen. Het is een programma wat uitgelijnd is met de verschuivingen waar de mensheid nu in zit. En heeft als potentie katalysator te zijn voor ons transformatie- proces. Door in eerste instantie ons eigen werk te doen, en vanuit daar, bij te dragen.
*
*
*
<<<In de kern is het>>>
*
* galactisch schaduwwerk
* voorouderlijk opschoonwerk
* multidimensionale uitlijning en integratie
* doorbreken van diepe karmische patronen
* openen van poorten en activeren van jouw Starseed
* dienstbaar aan het grote transformaties in het collectieve veld
*
*
<<<Inhoud dag>>>
*
* korte introductie van de geschiedenis van het thema
* delen met ieders persoonlijke ervaring van de week
* diepe geleide reis m.b.t. het actuele thema
* oefeningen in kleine groepjes voor het verankeren van de kracht
* collectieve opstellingen om bij te dragen aan het ontwakingsproces
*
*
*
<<<Achtergrondinformatie>>>
*
Na veel voorwerk gedaan te hebben in de ware geschiedenis van de aarde, de herontdekking van de oerstammen, en herbeleving van de ondergang van Atlantis, Lemurie en de verloren beschaving van de Sahara, richtte mijn aandacht zich naar de sterren. Het besef daalde steeds meer in, dat wat daar gebeurd is nog steeds een grote impact heeft op het leven op aarde. De verhalen van goden sluimeren in ons menselijke onderbewustzijn, en zijn restanten van gebeurtenissen van veel oudere buitenaardse beschavingen.
*
*
*
Wie ben ik?
*
Mijn naam is Jan Pieter Schreur, auteur van “Het Handboek van de Nieuwe Aarde” en mede-ontwikkelaar van “Het Elfenspel”. Met een Inca-sjamanistische achtergrond kwam ik uiteindelijk uit bij diepe lagen voorouders van de grond waarop ik leef, de Friezen. Als verhalenverteller reis ik in de akasha-kronieken en open ik diepe verborgen lagen van aardse en kosmische geschiedenis. Middels systeem-opstellingen, ceremonies en begeleide reizen bied ik een speelse ruimte, waarin ik je uitnodig in je eigen meesterschap.

 

november 30 @ 11:00

11:00

Almere

Jan Pieter