Starseed – Mars

De aarde is in een magische transitie, deze verandering is niet iets wat we kunnen sturen of tegenhouden. Het is een eonen-lange reis die op het punt staat te vervolmaken. Die lange reis kent als basis, de ronde die de zon doet om het middelpunt van het zwarte gat, het centrum van dit melkwegstelsel. De maya’s noemden het, Hanab’ku.

De evolutie van de mens, begon niet op aarde. Er zijn een aantal planeten geweest waar de begin-principes van de mens zijn doorleefd. Daar liggen nog vele oorsponglagen van dingen waar we vandaag de dag mee worstelen. Na 2 episodes reizen door de sterren, van Orion, Sirius, Andromeda, Plejaden, Tara en de Grote centrale zon, maken we ons klaar om deze diepe en intense lagen te verkennen, op te schonen, en daarmee ons verder klaar te maken om het licht van de Grote Centrale zon te verankeren in ons cellen en DNA. Wees welkom op deze 3de en laatste reeks van Starseed, met het overkoepelende thema: ons Zonnestelsel.

Wij zijn gemaakt van zaadjes uit de sterren. Verschillende galactische rassen zijn op aarde geland in 13 oerstammen. Deze oerstammen: de Friezen, Aboriginals, Maya’s, Germanen etc. vertegenwoordigen allemaal een ander sterrenras. In deze dagen zullen we dan wederom vaak via de oerrassen en oude beschavingen de brug weven naar de sterren. Om ons karma te helen, zodat hetgeen wat we doen verbonden wordt met de aarde.

?????? ???? ?? ?????

De vorige keer stond Venus, de vrouwelijke planeet centraal. Door het verlangen naar schoonheid ontstond hier het mooier en beter zijn dan anderen, en daarmee de groepjes binnen de groepjes, met afwijzing en uitsluiting als gevolg. We verbonden de drie werelden opnieuw, de onder-, midden- en bovenwereld. De energie die daar ooit kwam maakte het fijne mooie vrouwelijke stromende knarsend. Het bleek het mannelijke deel van Venus te zijn. Wat uiteindelijk bijdroeg aan een kloppende ordening. We overstegen het slachtofferschap en namen zelf verantwoordelijkheid voor de projectie naar het (incomplete) mannelijke.

?????: ????
Nu maken we ons klaar om de mannelijke planeet Mars te bezoeken. Daarom zullen er dit keer ook meer mannelijke thema’s centraal staan. De grootste is misschien wel: Schuld. Denken in goed en fout, en omdat die pijn bij vele zo groot is zullen velen er alles aan doen om maar geen verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

Op Mars integreerde een ander sterrenras met een diepe oorlogswond. Met trauma’s van misbruik, overleving, slavernij, demonisering, terroriseren in de diepte verscholen. Een diep wantrouwen naar gerechtigheid, en vanuit daar zelf zorgen voor wat ze nodig hadden. Deze wonden willen geheeld worden want ze spelen wel degelijk een grote rol in de evolutie van nu.

* Worstel jij met het thema goed en fout?
* Ben jij er gevoelig voor wanneer jij wordt veroordeelt?
* Herken jij dat het patroon schuld jouw leven beïnvloed en beperkt?
* Ben jij vatbaar voor onrecht en polarisering?
Wees dan welkom op weer een speels avontuur,
met misschien wat intense emoties.

 

Investering

Los meedoen aan een event: 100,- per keer
Locatie: de open ruimte in Almere
Verdere info volgt na aanmelding

Wat ontvang je;

 • Inzicht in je galactische geschiedenis
 • Opschoning in je multidimensionale zelf
 • Activatie van krachten en gaven
 • Versterkte verbinding met je hogere zelf/ intuïtie
 • Heling op diepe oerwonden en oorsprong lagen

Inhoud van de dagen

 • Beginnen met een sharing
 • Geleide reis naar je oerstam en verbinding thema
 • Oefeningen om de kracht van het thema te verankeren
 • Groepsopstelling voor collectieve heling

Thema’s

 • Balans tussen mannelijk en vrouwelijk
 • Loskomen van buitenaardse invloeden
 • Dominantie, innemen van je ruimte
 • Slavernij, bezieling in je werk en leven
 • Collectieve actuele thema’s
 • Ego vs dienstbaarheid
 • Belichaming van het goddelijke
 • Karmische verstrikkingen (op stam-niveau)
 • En nog veel meer wat zich gaandeweg laat zien

Achtergrondinformatie

Na veel voorwerk gedaan te hebben in de ware geschiedenis van de aarde, de herontdekking van de oerstammen, en herbeleving van de ondergang van Atlantis, Lemurie en de verloren beschaving van de Sahara, richtte mijn aandacht zich naar de sterren. Het besef daalde steeds meer in, dat wat daar gebeurd is nog steeds een grote impact heeft op het leven op aarde. De verhalen van goden sluimeren in ons menselijke onderbewustzijn, en zijn restanten van gebeurtenissen van veel oudere buitenaardse beschavingen.

In deze waarschijnlijk laatste episode richten we ons op de menselijke evolutie (geïnspireerd door het boek van A. Quan Yin, Menselijke evolutie in Pleiadisch perspectief). Hoe is de aarde onstaan, welke krachten zijn er ter ondersteuning, en welke krachten beïnvloeden onze evolutie. Om dat te doorgronden, te helen en te openen, hebben we dieper te reizen naar hoe het leven in dit zonnestelsel begon.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jan Pieter Schreur, auteur van “Het Handboek van de Nieuwe Aarde” en ontwikkelaar van “Het Elfenspel”. Met een Inca-sjamanistische achtergrond kwam ik uiteindelijk uit bij diepe lagen voorouders van de grond waarop ik leef, de Friezen. Als verhalenverteller reis ik in de akasha-kronieken en open ik diepe verborgen lagen van aardse en kosmische geschiedenis. Middels systeem-opstellingen, ceremonies en begeleide reizen bied ik een speelse ruimte, waarin ik je uitnodig in je eigen meesterschap.

 

 

 

 

 

november 5 @ 12:00

12:00

Almere

Jan Pieter