Starseed IV – The Darkside of the Moon

We starten met een nieuwe reeks van Starseed! Wil jij je multidimensionale zelf integreren? Wil jij je hogere sterrenlichamen activeren? Ben jij nieuwsgierig naar de rollen die jij hebt gespeeld in verre verledens op aarde en daarbuiten? Dan is deze reeks er voor jou.
*
*
*
Twee jaar geleden begon ik met Starseed. Ik besefte me dat ik weinig afwist van onze galactische geschiedenis. In mijn voorgaande werk met de Oerstammen ontdekte ik dat alle stammen een oorsprong hebben in de sterren, dat wij gemaakt zijn van sterrenstof. Elke stam stond in verbinding met een ander galactisch ras. Deze rassen hebben een eonen oude geschiedenis. Dragen allen een eigen verhaal met zich mee. Sommigen stonden in het licht, anderen bewogen in duister. Maar ze dragen allen hun steentje bij aan de evolutie op aarde.
*
*
*
In de vorige reeks gingen we van Orion, Sirius, Andromeda, Plejaden, Tara, Grote centrale Zon, naar Venus, Mars, Maldek om uiteindelijk op Aarde te komen. In al deze episodes lieten zich belangrijke elementen zien, de rode evolutionaire draad we als mens doorheen gingen.
*
*
*
Al deze rassen werken mee op deze dagen. En steeds vaker laten zich nieuwe zien. Wij zijn de creators. Zowel hier op aarde als in de lagen om ons heen. De aarde is de plek om harmonie te creëren tussen alle kleuren en culturen. En Starseed draagt zijn steentje bij om dit in de ongrijpbare lagen van verre verledens harmonie te brengen wat door trilt naar het hier en nu.
*
*
*
We starten met de: “Darkside of the Moon”  2 fabruari
De Maan is een belangrijk aspect van ons leven. Maar de geschiedenis en oorsprong is voor velen onbekend. Sommigen zeggen dat de maan niet echt is, dat deze geplaatst is door buitenaardsen en de mensheid beïnvloed. Maar tegelijk eren vele natuurvolkeren de kracht van de maan, het water, de ritmes en cycli.
De Oerkracht Maan gaat over eigenwaarde, voeding, balans, het eren van het leven. En zoals bij alles zit er soms een donker randje aan. Het blijven hangen in zwaarte, overweldigd worden door collectieve emoties. Met daaronder het misbruik van voeding middels verslavingen. Vanwege de vele gifstoffen waar de mensheid mee wordt bestookt, blijft onze trilling soms laag, en kunnen de emoties niet vrijelijk stromen naar de hogere trillingen.
* Hoe kunnen wij door de donkere kant van de maan bewegen en in ons licht gaan staan?
* Wat is ervoor nodig om onze innerlijke maan, ons innerlijke licht te activeren?
*
*
*
Vervolgens gaan de naar: “Het Filter op de Zon” 3 maart
De Zon is volgens vele culturen de brenger van het leven. Middels zijn zonnevlek cycli staan we in contact met de grote evolutionaire bewegingen in het Universum. Het is een portaal dat ons verbindt met de Grote Centrale Zon, de fysieke uiting van de bron in de materie.
De Oerkracht Zon gaat over oordeelloosheid en eenheid, maar kan doorslaan naar een drang naar perfectie. Het gaat erom of je in jouw grootsheid kan staan, en tegelijk anderen laten die ook in hun grootsheid staan. Wat velen niet weten is dat er een vervorming zit op de zon. Een filter wat ons gevangen houdt in lineaire tijd. Deze vervorming laat zich ook zien in de systemen en hiërarchieën op aarde, de vervormde mannelijke energie.
* In welke systemen en matrixen zitten wij nog gevangen die ons weerhouden te evolueren?
* Hoe kunnen we contact maken met ons licht, en onze grootsheid in de wereld brengen?
*
*
*
Als laatste gaan we naar: “Het Herstel van de Galactische Federatie” 6 april
De Galactische Federatie gaat over het bewaken van de orde in het universum. Het zijn de peace-keepers. Maar voor lange tijd was ook de Galactische Federatie geïnfiltreerd, en kon deze niet zijn ware rol als beschermer van vrije wil uitoefenen. Daarom is er sinds enige tijd een tribunaal, waarin daden die tegen het scheppingsplan zijn kunnen worden voorgelegd.
Zij mogen niet ingrijpen in menselijke evolutie, behalve als een collectieve meerderheid daarom vraagt. In het samenwerken met de federatie kunnen we een enorme sprong maken. Technologieën worden toegankelijk die ons aarde en ons DNA kunnen herstellen.
Als verantwoordelijkheid niet wordt genomen gaat deze dwalen. Er wordt vaak op ons ingespeeld met het thema schuld. Wat de natuurlijke levensstroom doet beperken. In deze gevallen kunnen het tribunaal om hulp vragen voor persoonlijke en collectieve kwesties.
* Op welke onderdelen van je leven is gerechtigheid nodig, om je te bevrijden van de illusie?
* Wat is er nodig om in de volledige gelijkwaardigheid te stappen, en één wereld te worden?
*
*
*
De reeks Starseed
Starseed is een magische reis waarbij we heling ontvangen door collectieve blokkades in een gezamenlijk veld op te heffen. Het is een programma wat uitgelijnd is met de verschuivingen waar de mensheid nu in zit. En heeft als potentie katalysator te zijn voor ons transformatie- proces. Door in eerste instantie ons eigen werk te doen, en vanuit daar, bij te dragen.
*
*
*
In de kern is het:
* galactisch schaduwwerk
* voorouderlijk opschoonwerk
* multidimensionale uitlijning en integratie
* doorbreken van diepe karmische patronen
* openen van poorten en activeren van het Starseed
*
*
*
Inhoud dag:
* korte introductie van de geschiedenis van het thema
* delen met ieders persoonlijke ervaring van de week
* diepe geleide reis m.b.t. het actuele thema
* oefeningen in kleine groepjes voor het verankeren van de kracht
* collectieve opstellingen om bij te dragen aan het ontwakingsproces
*
*
*
Opgave:
Voor alle 3 dagen betaal je € 250,-
Losse dag € 100,-
Open Ruimte in Almere
*
*
*
Achtergrondinformatie
Na veel voorwerk gedaan te hebben in de ware geschiedenis van de aarde, de herontdekking van de oerstammen, en herbeleving van de ondergang van Atlantis, Lemurie en de verloren beschaving van de Sahara, richtte mijn aandacht zich naar de sterren. Het besef daalde steeds meer in, dat wat daar gebeurd is nog steeds een grote impact heeft op het leven op aarde. De verhalen van goden sluimeren in ons menselijke onderbewustzijn, en zijn restanten van gebeurtenissen van veel oudere buitenaardse beschavingen.
*
*
*
Wie ben ik?
Mijn naam is Jan Pieter Schreur, auteur van “Het Handboek van de Nieuwe Aarde” en mede-ontwikkelaar van “Het Elfenspel”. Met een Inca-sjamanistische achtergrond kwam ik uiteindelijk uit bij diepe lagen voorouders van de grond waarop ik leef, de Friezen. Als verhalenverteller reis ik in de akasha-kronieken en open ik diepe verborgen lagen van aardse en kosmische geschiedenis. Middels systeem-opstellingen, ceremonies en begeleide reizen bied ik een speelse ruimte, waarin ik je uitnodig in je eigen meesterschap.

februari 3 @ 11:00

11:00

Almere

Jan Pieter