Starseed IV – Zon – Thuiskomen in jezelf

We starten met een nieuwe reeks van Starseed! Wil jij je multidimensionale zelf integreren? Wil jij je hogere sterrenlichamen activeren? Ben jij nieuwsgierig naar de rollen die jij hebt gespeeld in verre verledens op aarde en daarbuiten? Dan is deze reeks er voor jou.
*
*
*
Twee jaar geleden begon ik met Starseed. Ik besefte me dat ik weinig afwist van onze galactische geschiedenis. In mijn voorgaande werk met de Oerstammen ontdekte ik dat alle stammen een oorsprong hebben in de sterren, dat wij gemaakt zijn van sterrenstof. Elke stam stond in verbinding met een ander galactisch ras. Deze rassen hebben een eonen oude geschiedenis. Dragen allen een eigen verhaal met zich mee. Sommigen stonden in het licht, anderen bewogen in duister. Maar ze dragen allen hun steentje bij aan de evolutie op aarde.
*
*
*
In de vorige reeks gingen we van Orion, Sirius, Andromeda, Plejaden, Tara, Grote centrale Zon, naar Venus, Mars, Maldek om uiteindelijk op Aarde te komen. In al deze episodes lieten zich belangrijke elementen zien, de rode evolutionaire draad we als mens doorheen gingen.
*
*
*
Al deze rassen werken mee op deze dagen. En steeds vaker laten zich nieuwe zien. Wij zijn de creators. Zowel hier op aarde als in de lagen om ons heen. De aarde is de plek om harmonie te creëren tussen alle kleuren en culturen. En Starseed draagt zijn steentje bij om dit in de ongrijpbare lagen van verre verledens harmonie te brengen wat door trilt naar het hier en nu.
*
*
*
De Zon – Thuiskomen in Jezelf
*
Wat de zon me nu leert is dat iedereen op zijn eigen niveau en diepte door het leven heen gaat, en dat je dat nooit van buiten kunt zien, hoe diep iemand gaat. Zo zullen sommige mensen eerder thuiskomen in hun leven. Anderen die van nature een hele hoge trilling hebben, zullen veel meer innerlijk werk moeten doen om dat gevoel van thuis te behalen. Hun bewustzijnsladder omvangt ook voorouderlijke en soms zelf collectieve lagen. Dat wil zeggen dat ze dat altijd voelen, en niet kunnen begrenzen. Voor hen duurt het langer voordat zij thuiskomen, het moment dat de innerlijke trilling in resonantie komt met de externe wereld.
*
Op deze dag verkennen we jouw natuurlijke plek in de kosmos, jouw thuis in de grote ronde, het pad van je ziel. En gaan we transformatie brengen op die plekken en thema’s in je leven waar de buitenwereld nog niet in resonantie is met jouw essentie, wat je een gevoel geeft van gevangenschap en niet thuis zijn.
*
Dit gaan we ook op collectief niveau doen.
*
Zijn wij als aarde al op het punt die resoneert met onze binnenwereld? Is de buitenwereld een eerlijke spiegel van ons bewustzijn? Of zijn er nog remmende elementen die ons gevangen houden in lagere trillingen?
*
*
*
Als laatste gaan we naar: “Het Herstel van de Galactische Federatie” 6 april
*
De Galactische Federatie gaat over het bewaken van de orde in het universum. Het zijn de peace-keepers. Maar voor lange tijd was ook de Galactische Federatie geïnfiltreerd, en kon deze niet zijn ware rol als beschermer van vrije wil uitoefenen. Daarom is er sinds enige tijd een tribunaal, waarin daden die tegen het scheppingsplan zijn kunnen worden voorgelegd.
*
Zij mogen niet ingrijpen in menselijke evolutie, behalve als een collectieve meerderheid daarom vraagt. In het samenwerken met de federatie kunnen we een enorme sprong maken. Technologieën worden toegankelijk die ons aarde en ons DNA kunnen herstellen.
*
Als verantwoordelijkheid niet wordt genomen gaat deze dwalen. Er wordt vaak op ons ingespeeld met het thema schuld. Wat de natuurlijke levensstroom doet beperken. In deze gevallen kunnen het tribunaal om hulp vragen voor persoonlijke en collectieve kwesties.
*
* Op welke onderdelen van je leven is gerechtigheid nodig, om je te bevrijden van de illusie?
* Wat is er nodig om in de volledige gelijkwaardigheid te stappen, en één wereld te worden?
*
*
*
De reeks Starseed
Starseed is een magische reis waarbij we heling ontvangen door collectieve blokkades in een gezamenlijk veld op te heffen. Het is een programma wat uitgelijnd is met de verschuivingen waar de mensheid nu in zit. En heeft als potentie katalysator te zijn voor ons transformatie- proces. Door in eerste instantie ons eigen werk te doen, en vanuit daar, bij te dragen.
*
*
*
In de kern is het:
* galactisch schaduwwerk
* voorouderlijk opschoonwerk
* multidimensionale uitlijning en integratie
* doorbreken van diepe karmische patronen
* openen van poorten en activeren van het Starseed
*
*
*
Inhoud dag:
* korte introductie van de geschiedenis van het thema
* delen met ieders persoonlijke ervaring van de week
* diepe geleide reis m.b.t. het actuele thema
* oefeningen in kleine groepjes voor het verankeren van de kracht
* collectieve opstellingen om bij te dragen aan het ontwakingsproces
*
*
*
Opgave:
Voor alle 3 dagen betaal je € 250,-
Losse dag € 100,-
Open Ruimte in Almere
*
*
*
Achtergrondinformatie
Na veel voorwerk gedaan te hebben in de ware geschiedenis van de aarde, de herontdekking van de oerstammen, en herbeleving van de ondergang van Atlantis, Lemurie en de verloren beschaving van de Sahara, richtte mijn aandacht zich naar de sterren. Het besef daalde steeds meer in, dat wat daar gebeurd is nog steeds een grote impact heeft op het leven op aarde. De verhalen van goden sluimeren in ons menselijke onderbewustzijn, en zijn restanten van gebeurtenissen van veel oudere buitenaardse beschavingen.
*
*
*
Wie ben ik?
Mijn naam is Jan Pieter Schreur, auteur van “Het Handboek van de Nieuwe Aarde” en mede-ontwikkelaar van “Het Elfenspel”. Met een Inca-sjamanistische achtergrond kwam ik uiteindelijk uit bij diepe lagen voorouders van de grond waarop ik leef, de Friezen. Als verhalenverteller reis ik in de akasha-kronieken en open ik diepe verborgen lagen van aardse en kosmische geschiedenis. Middels systeem-opstellingen, ceremonies en begeleide reizen bied ik een speelse ruimte, waarin ik je uitnodig in je eigen meesterschap.

maart 2 @ 11:00

11:00

Almere

Jan Pieter