Open up the Channel

We leven in een uitdagende tijd. De shift waar velen zo lang naar uitkeken, komt in een verpakking die we niet zo hadden verwacht. We gaan massaal door een poort naar een nieuwe tijd, een nieuw paradigma, wat veel angst, strijd en duisternis kan oproepen.

* Hoe blijf je in je centrum?
* Hoe blijf je in licht, liefde en vertrouwen?

Dat zijn en worden de komende tijd de uitdagingen. Het is gemakkelijk om te vervallen in strijd, of moedeloosheid. Maar het is juist een uitnodiging naar meer licht, en stevige kracht.

Dit event is een uitnodiging om het licht van je wezen nog meer te verankeren. Om jouw goddelijke kanaal meer te openen, en vanuit daar een anker te worden voor je omgeving.

Door je lichtkracht te verankeren en je trilling te verhogen kom je steeds meer in een ruimte waar oplossingen zichtbaar worden, en positiviteit overwint. Met het openen van het lichtkanaal, zal er tegelijk meer schaduw bovenkomen in jezelf en omgeving. Dit vraagt dat het hart in dezelfde mate heeft te openen. Anders kun je blijven hangen in wanhoop en destructiviteit.

Dit terugkomende event biedt ondersteuning om het licht van jouw wezen te verwelkomen in verschillende gebieden van je leven.
Met bijbehorende thema’s.

  • 1ste editie – Onze godskanaal – van de bron naar de oermoeder
    • 2de editie – Onze heilige ruimte – de wezens en ascensie ruimte
    • 3de editie – Onze intieme ruimte – onze zijns en creatieve ruimte
    • 4de editie – Onze maatschappelijke ruimte – onze werk ruimte
    • 5de editie – Onze sociale ruimte – onze leefruimte

Behalve voor ons persoonlijk openen we ook een collectief kanaal gekoppeld aan Nederland. Zodat het persoonlijke werk wat we doen ook bijdraagt aan het geheel.

Deze reeks is behalve heling, ook een initiatie pad die jouw ondersteuning biedt in je heilige missie, naar je oorspronkelijke plek. Zodat jij, speciaal in deze tijd van vervolmaking puzzel stukjes kunt verzamelen en meer van je wezen kan verwelkomen. De ruimte die we samen scheppen maakt mogelijke dat jij geschenken kunt ontvangen, speciaal afgestemd op jouw pad.

Inhoud

* Uitleg over de ruimte of het kanaal wat wordt geopend.
* Meditatie/ activatie voor het verwelkomt van het licht kanaal
* Verdieping op thema’s en openen van collectieve oorsprong lagen
* Ruimte die over is gebruiken we voor het openen van het collectieve kanaal

Wat ontvang je?

* Ondersteuning in het verder openen van je kanaal
* Een ruimte waarin je vastgezette en gevangen delen kunt ophalen
* Een ruimte waarin je geschenken kunt ontvangen voor je pad

Wat ontstaat er als gevolg?

* Meer kracht, vertrouwen en stevigheid
* Vermogen tot accepteren wat er op je af komt
* Inzicht in het collectieve proces van dit moment

Wees welkom op deze reeks:

‘Open up the Channel’

Praktische info

Het event vindt online plaats via zoom. Je kunt actief deelnemen, met je eigen beeldscherm zichtbaar, of kiezen om alleen energie te ontvangen met je beeld onzichtbaar. Je krijgt 3 dagen vooraf een mail met zoom-link

* het event wordt niet opgenomen, en is alleen live te volgen.

Editie 1 – Vrijdag 11 december van 16.00 tot 18:15
Bijdrage 33,-

Aanmelden:

https://www.nowonlinetickets.nl/…/EB8B0F416A2A6040EA18A…

Jan Pieter Schreur

Jan Pieter Schreur heeft verschillende paden van spiritueel ontwaken bewandeld, tot hij uitkwam bij zijn eigen signature, plek en kracht. Het openen van vergeten lagen van ons zelf en het collectief, en terughalen van verloren geschiedenissen. Vanuit een sjamanistische en lichtwerkers achtergrond, deelt hij nu kennis en skills, die je uitnodigen om te gaan staan op je eigen plek. Zodat jij je heilige missie en goddelijke blauwdruk kan gaan leven.

december 11 @ 17:00

17:00

Aeréon, Jan Pieter