Omarm je… Innerlijke reptiel

In deze tijd van doorbreken van dogma’s blijft niks onaangeraakt. We leren steeds meer op in het midden op de dunne lijn van dualiteit te lopen, en verkennen het spectrum van elke polariteit.

Om de nieuwe aarde te betreden zullen we tegen veel natuurlijke impulsen in moeten gaan, en naar binnen moeten halen wat we juist zo gewend zijn om af te stoten. Dat wat niet mag zijn zetten we vast in ons individuele en collectieve onderbewustzijn.

Vandaag openen we een veld wat velen kennen en maar wat graag vermeiden. Als het weerstand oproept en er van binnen iets verkrampt mag je jezelf de vraag stellen:

wat betekent dit voor jou?

Wees welkom om een nieuwe reeks ontdekkingstochten.

Omarm…. Je innerlijke reptiel.

*

Velen strijden nog tegen de onzichtbare vijand, en in vele gevallen is dat nog nodig om je ruimte af te bakenen, en alleen toe te laten wat je hoogste goed dient. In mijn ervaring is dat vooral het geval in de beweging van 3d naar 4d om je te verzekeren van een overgang. Maar in de beweging van 4d naar 5d is het juist waardevol dat alles wat angst, weerstand of pijn bovenhaalt door je heen te laten stromen, zodat je innerlijke delen openen en mogen zijn.

Bij alles wat we uitsluiten is de vraag of dat uiteindelijk bijdraagt aan de heling van ons zelf en het collectief. En nog scherper, wat sluiten we uit in ons zelf?

Onze aarde heeft vele bezoeken gehad van reptielwezens, sommige met goede bedoelingen anderen waren uit op macht. Wat zij onze aarde hebben gebracht was fysieke voortplanting. Daar waar astrale wezens hun energetische lichamen vermengden, brachten reptielen de vorm van seks die wij in de stof belichamen. Zij zijn meesters van die rauwe vorm, en dat is een deel van ons wezen op aarde. Dat onderdrukken heeft geen zin, maar liefdeloos in de rondte brengen voedt ook niet langer. Vandaag gaan we op zoek naar antwoorden…

  • Wat zijn de verschillende rassen?
  • Wat brachten ze op aarde?
  • Hoe verhouden ze zich tot elkaar?
  • Waar ben jij mee verbonden?

 

Via een geleide mediatie duiken we in de aardse geschiedenis en misschien zelf daarvoor. Om te kijken wat de motieven, krachten en valkuilen zijn.

  • Hebben zij invloed op ons collectief?
  • Hoe kunnen we ons beschermen?
  • Kunnen wij dat deel die hun zijn in ons zelf omarmen?
  • Wat voor kracht komt er dan vrij?

 

Informatie

28 april van 12:00 tot 17:00
Wijk bij Duurstede

School van Ascensie prijs: € 50,-

Beperkte ruimte van 10 personen
Opgave: info@schoolvanascensie.nl

Reeks omarm je…

In deze nieuw reeks gaan we diep in onze aarde geschiedenis graven, niet om oude dingen boven te halen maar juist om obstakels te verwijderen die stappen in het nu blokkeren.

Wees ook welkom op de volgende editie:

Omarm je…. Narcistische wereldleider

april 28 @ 12:00

12:00