Oerkrachten Orakel – Helende reis door inheems Nederland

Het is zover, in het voorjaar komt het Oerkrachten Orakel eindelijk uit. We gaan middels: Een Helende Reis door Nederland, Lezingen en Verdiepende Workshops het orakel de wereld inbrengen. Houd de agenda van onze website in de gaten voor actuele informatie.
*
*
*
Oerkrachten Orakel
*
Door de tijd heen zijn we de diepere verbinding met de natuur verloren. Het Oerkrachten Orakel helpt deze verbinding tussen mens en de natuur te herstellen.
*
De Oerkrachten spelen een fundamentele rol in het leven op aarde. Het zijn de vergeten krachten van de natuur en de universele principes van de kosmos. Het Oerkrachten Orakel brengt je op speelse wijze weer in contact met de magie van onzichtbare werelden en natuurwezens. 67 kaarten bieden inzicht en herinneren je aan verloren krachtbronnen en oude bondgenoten. Zodra je de verbindingen herstelt en ze verwelkomt in je dagelijks leven zal de wind draaien en blokkades oplossen als sneeuw voor de zon.
*
*
*
Helende Reis door inheems Nederland
*
In 2016 heeft Jan Pieter Schreur tijdens de lancering van het; ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’ de 13 Oerkrachten in de provincies van Nederland geactiveerd. Een magische reis waarbij zichtbaar werd dat de energieën van de oorspronkelijke kleuren al voor lange tijd in Nederland aanwezig zijn, en gekoppeld zijn aan de provincies.
*
Willeke v/d Wit heeft in 2022 een reis door het land gedaan met het bezoeken en openen van krachtplekken en rivieren, om die weer te verbinden met de mens. Met het Elfenspel, de voorloper van het Oerkrachten Orakel is een methode ontwikkeld om de geschiedenis van een plek naar boven te halen, en daarmee de oorspronkelijk energie te laten stromen.
*
Nu in 2024 bundelen we onze krachten, en gaan we opnieuw door het land om de kosmische en aardse energieën te activeren. We bezoeken sleutel punten van Nederlandse inheemse geschiedenis, karmische knooppunten en verborgen krachtplaatsen.
*
*
*
We starten op 19 April – Drielandenpunt (Vaals)
Limburg – Innerlijk Kind van Nederland
*
Op het drielandenpunt komen drie landen samen. Nederland bestaat in de oorsprong ook uit 3 verschillende Oerstammen, namelijk; de Germanen, Friezen en Franken. Er is een lange geschiedenis tussen deze stammen, en als deze in vrede zijn is er een diepere balans in Nederland. Voordat we de tocht beginnen zullen we de verbinding leggen met de 3 voorouderstammen van Nederland.
*
*
*
Inhoud dag
*
• 12:00 (of eerder) vrije ruimte om de locatie zelf te verkennen
• 13:00 Programma start – korte inleiding/lezing over het thema
• 13:45 Spelen van het Oerkrachten Orakel (eerste ronde)
• 14:30 Pauze
• 15:00 Spelen van het Oerkrachten Orakel (tweede ronde)
• 16:00 Afronding
*
*
*
Opgave & informatie
*
Aanmelden bij: 6willeke6@gmail.com
Locatie: In de mail volgt de locatie en instructies
Bijdrage: Zelf invoelen wat klopt met minimum van € 20,-
(inkomsten worden geïnvesteerd in internationale variant)
*
*
*
Aankomende dagen (kun je ook vast voor aanmelden)
*
Piramide van Austerlitz – 10 mei
(Utrecht – Hart van Nederland)
*
Napoleon heeft in Nederland een nieuw bestuur en rechtssysteem geïntroduceerd, en introduceert hij het burgerlijke ambt waardoor iedereen in Nederland een achternaam moest krijgen. Waardoor er een breuk kwam naar een oudere inheemse tijd. De piramide van Austerlitz is zijn erfenis, en weerhoud dat energie ven leylijnen kan doorstromen naar Doorn (stamt af van het Friese woord doren = deuren = poorten)
*
Beurs van Berlage – Amsterdam – 7 juni
(Noord-Holland – Moeder Draak van Nederland)
*
Denken we aan de geschiedenis van Nederland kunnen we niet om De VOC tijd heen. De eerste multinational die een wereldwijde macht had. Ook was in Nederland de effectenbeurs geboren, de Beurs van Berlage, de voorloper van Wallstreet. Wij Nederlanders hebben karma op het geld stuk, en deze dag staat centraal om in het hol van de leeuw heling te brengen.
*
*
*
Wie zijn wij?
*
Ik, Jan Pieter Schreur heb een sjamanistische achtergrond. Na veel onderzoek en dieptewerk gedaan te hebben in oude culturen zoals de Maya’s en de Inca’s, voelde ik de roep om de eeuwenoude kennis te vertalen naar deze tijd. In mijn boeken, blogs en workshops vanuit de School van Ascensie open ik de poort naar vergeten tijden en beschavingen. Om de oude parels van het verleden, maar ook krachten uit de toekomst te integreren in het leven en bedrijfsleven. Deze magie en diepte is voelbaar als je het Orakel gaat gebruiken.
*
En ik Willeke de Wit ben een kunstenares die de schoonheid van het onzichtbare leven in vorm wenst te brengen. Altijd al gefascineerd door de diepere lagen van de menselijke dynamieken, ondervond ik dat de oplossingen voor hedendaagse problemen niet te vinden zijn in wat nu voorhanden ligt. Na een diepe en transformatieve reis naar binnen, kwam ik in contact met de natuurrijken en diepe oerkennis. Een verbinding die er altijd al was. Dit brengt ik tot uiting in mijn kunst, maar ook als begeleider van systeemopstellingen.
*
*
*
_________________________________

april 19 @ 14:00

14:00

Vaals

Jan Pieter, Willeke