Masterclass III – Lucht

Daar waar water ging over het thema van dit leven, het fundament. En aarde over onze levenslessen, de bouwstenen van onze droom. Gaat lucht over het verzamelen van krachten om onze zielenmissie te vervullen. We gaan bouwen aan het kader, de houder die dit kan omvatten.

Lucht is in het Levenswiel een spannende fase, hier ontmoeten we namelijk onze saboteurs. Dat zijn schaduw- en pijndelen die ergens gekozen niet verder te gaan. Dit uit zich vooral in slachtoffergedrag en projecties. Anderen verwijten voor wat er in jou gebeurd en hen verantwoordelijk stellen voor het niet verder komen. De oude wereld fungeert grotendeels zo, en veel mensen kiezen om de buitenwereld te gebruiken om problemen niet aan te gaan. Maar willen we de nieuwe aarde bouwen, zullen we allen naar binnen moeten treden, om daar de verbinding met ons hogere zelf te herstellen en te versterken.

Welkom op de derde Masterclass:

Lucht

Lucht bewaakt in feite de weg naar binnen, naar de stilte. We gaan afgescheiden delen weer tot ons voegen, zodat we groeien in bewustzijn, en daarmee scheppingskracht. Al deze delen bevatten puzzelstukjes die we nodig hebben om onze droom te verwezenlijken. Ze zijn allemaal onderdeel van onze zielenmissie. In deze vorm en traditie ontvangen wij ons lichaam en daarmee instinct van de vrouwenlijn, en onze ziel en daarmee inspiratie van de mannenlijn. Daarom kunnen we op deze avond helderheid krijgen over de missie van onze mannenlijn, zowel als de zielenmissie die hieraan gekoppeld is.

We gebruiken een nieuwe visie mbt het Levenswiel, hoofdstructuur van de Schoo van Ascensie. Een die je helpt inzicht te brengen in waar je staat en heen gaat.
Je krijgt een bijlage met extra info..

Bijdrage; 50,-
Locatie: Wijk bij Duurstede
3 mei van 19:00 tot 22:30
Mail naar: info@schoolvanascensie.nl

* inclusief bijlage Lucht

mei 3 @ 19:00

19:00

Wijk bij Duurstede

Jan Pieter