Lezing over bezield geld + activatie

Velen komen met prachtige geschenken naar de aarde, maar deze verbinden aan de wereld is een heel ander verhaal. In deze tweede editie van een reeks activaties, behandelen we een topic wat een belangrijk thema is voor de nieuwe tijd; Bezield geld…

Bezield geld is een nieuw bewustzijn wat gaat over waardebepaling zodat er in elk contact een schone uitwisseling kan ontstaan. In de bron werken we vanzelfsprekend samen, maar leven op aarde kent andere wetmatigheden. En ontstaan gemakkelijk verstrikkingen.

Om ons wezen te helpen landen zullen we daarvoor ruimte moeten genereren. We dienen los te komen van afhankelijkheid en overlevings- mechanismes, en te leren hoe we ons energie kunnen omzetten naar bezield geld. Vanuit kan er een nieuwe relatie tot geld ontstaan.

Jacob Geense draagt deze sleutel bij zich, en gaat op deze lezing voor het eerst publiekelijk zijn geschenken met ons delen over zijn visie van de nieuwe aarde, en wat bezield geld daaraan kan bijdragen. Tevens zal er een bezield-geld activatie plaatsvinden.

Er is ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen.

Wees welkom!

Start: 19:30 tot 22:00
Entree: 15,- (+ eventuele vrijwillige bijdrage stichting)
Adres: Straatweg 30 A Maarssen

Over Jacob:

Vader van 2 kinderen – Visionair – transformative coach – business alchemist, space holder van New Earth Leaders

Ik ben met een diep weten van de blauwdruk van de nieuwe aarde hier geboren. Hoe de samenleving eruitziet waarin mensen vanuit een staat van vrede met elkaar zijn, creëren en samenwerken.
Dit betreft de verschillende aspecten: relaties, samenwerking, Liefde, bezieling, geld, levenskracht. Zowel in onszelf als mens, maar ook in organisaties en de samenleving.

Wat ik echter de eerste decennia aantrof stond in groot contrast met wat ik van binnen voelde. Al vroeg in mijn leven heb ik me afgesloten van mijn ziel. En geleefd zoals vele anderen om me heen.
Rond mijn 30e jaar ben ik na een burn-out stap voor stap open gegaan. En kreeg ik weer contact met mijn ziel, en is mijn pad van bewustzijnsontwikkeling gestart. Iedere stap weer opnieuw openen van mezelf. Dit proces is nooit meer gestopt.

In mijn leven heb ik ontdekt dat alles start met vrede in jezelf vinden. Soms hebben we daarvoor het conflict aan te gaan in onszelf of met de omgeving om naar in diepere staat van innerlijke vrede te komen. Pas vanaf die innerlijke staat van vrede kunnen we vrede in de buitenwereld, in onze relaties brengen. Niet andersom. En hoe groter onze kracht, hoe verder deze vrede de samenleving beïnvloedt.

oktober 31 @ 19:00

19:00

Maarssen

Jacob