Lezing: De inheemse wortels van Nederland

Wij Nederlanders zijn een krachtig en nuchter handelsvolk maar nog vaak op zoek naar onze spirituele identiteit. We vinden het in het sjamanistische westen en het wijze oosten, maar wat is onze wijsheid, wat zijn de gebruiken van deze grond?  Wie zijn wij en waar komen wij vandaan? Hoe kunnen we onze inheemse oorsprong verbinden aan deze hedendaagse tijd?

De geschiedenis is geschreven door de overwinnaars, en daar waar de verhaallijnen zijn doorbroken kunnen we niet komen bij de kracht van onze oorsprong. Gelukkig zijn alle verhalen, talen, gebruiken en liederen bewaart gebleven om op het juiste moment weer onderdeel te worden van het geheel, ze worden bewaakt door poortwachters zoals jou.

We duiken in het verhaal van de Friezen, die samen met de Germanen de inheemse wortels van Nederland zijn. We behandelen ons westerse karma m.b.t hedendaagse wereldpolitiek en het geld-systeem. Er is ruimte om in ons eigen lijnen een glimp op te vangen van de oorsprong. Op subtiel niveau wordt er energie in beweging gebracht door onze voorouders.

Wees welkom op deze enerverende reis, waarin we de roep van ons voorouders eren.

In liefde en kracht,
Aeréon

Wie ben ik?

“Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heb ik energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft mij in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijke de voorouders van hier, de Friezen. Wat een stille bedding geeft aan het geheel.

Vanuit mijn mannenlijn, een Friese draken stam, draag ik nederig de missie om Nederland te helpen landen in hun inheemse wortels. Na veel voorwerk treed ik nu naar buiten met het verhaal van de Friezen. Dankzij de mensen op mijn pad kreeg ik ook toegang tot de verhalen van de andere stammen. Mijn vrouwenlijn is een vergeten sjamanen stam uit Zuid-Amerika. Vanuit hier heb ik geschenken ontvangen om heling te bieden aan de stammen”.

februari 23 @ 14:00

14:00

Oosterbeek

Aeréon