Levenswiel – Het Zuiden – Semester 1 (vol)

Het leven is heilig, een magische reis waarin ontdekken wie we werkelijk zijn. Jij bent een goddelijk wezen, met een menselijke ervaring. Jij bent al thuis in de lichtwerelden, en hebt als doel en missie dat licht te gronden, om de hemel op aarde te brengen.

Alles op aarde; de natuur, steenwezens, plantwezens, dieren, mensen, bergen, oceanen hebben diepere en hogere lagen. Oude inheemse volkeren leefden in harmonie met alle relaties in al deze lagen. Zij konden de taal van synchroniciteit lezen. Krachten en inwijdingen integreren uit ontmoetingen met krachtdieren, de toekomst zien in de wolken.

Het levenswiel brengt je opnieuw in contact met al deze werelden,
de dimensies van de aarde, de hemel en diepere delen van jezelf.
Het levenswiel ondersteunt je om de gebeurtenissen je leven te duiden,
zodat je steeds meer het goddelijke licht erdoor kunt zien schijnen.
Samen te werken met je bondgenoten, zielenfamilie en eeuwenoude voorouders.

Om te kunnen navigeren door de verschillende krachtvelden en dimensies starten we dit jaar met het Levenswiel semester 1 – Het Zuiden – fundament voor spirituele ontwikkeling

Het Levenswiel

Iedereen heeft zijn eigen unieke pad van ascenscie. Dit pad opent door het opschonen van karmische belasting, helen van wonden, integreren van levenslessen, verbinden met krachtvelden, integreren van schaduwdelen en uitlijnen met je hogere zelf.

Steeds opnieuw openen er diepere lagen en krijg je tools en handvaten om daarin in te bewegen. Met krachtdieren, geleide reizen, huiswerk-opdrachten, systemisch werk, ceremonie, dans en sharing, ga je door jouw eigen unieke magische levenswiel.

Het zuiden

Het Zuiden is ons onderbewustzijn, de onderwereld en brengt ons in verbinding met dat wat diep is weggestopt. Wat we nog vasthouden aan pijn, remt ons in het heden en blokkeert wat ons toekomt. Als je de weg naar binnen neemt, kom je eerst langs gevoelens van de dag. Zak je dieper kom je bij oude pijn uit je jeugd, vorige levens. Als je nog dieper gaat kom je uit bij wonden uit je familie-lijn, stam zelfs van je volk of het collectief. Uiteindelijk kom je in de leegte. De grote baarmoeder waar alles uit is ontstaan. Alles wat daar sluimert kan uiteindelijk jouw leven gaan betreden. Hoe meer jij doorvoelt en vooraf neutraliseert, des te meer licht er in je leven binnen kan stromen. (tekst uit het Oerkrachtenspel)

Wat leer je:

* werken met de basis van het levenswiel
* aanroepen van de vier windrichtingen
* werken met de magie van krachtdieren
* neerzetten van jouw heilige ruimte
* de waarde van ceremonie in je werk en leven

Wat ontvang je:

* heling op diepe kernstukken vanuit je familiesysteem en vorige levens
* een heilige ruimte, de basis voor het indalen van je multidimensionale zelf
* inwijdingen bij specifiek horen bij jouw persoonlijke helings pad
* je diploma van het levenswiel zuiden – de basis

Inhoud:

* 8 weken met een groep door de basis van het levenswiel
* 4 losse dagen met verdieping, opstellingen, heling en activaties
* via de mail ondersteunende mails met opdrachten en meditaties

Opgave:

Deze dagen worden gegeven door Willeke
Meditaties en achtergrond info van Jan Pieter

Voor semester 1 betaal je € 650.- euro
Dat is inclusief: 4 dagen, het studiemateriaal, en de online-leeromgeving

Na opgave krijg je een factuur voor de aanbetaling van € 250,-
De voorbereiding begint dan. Het rest bedrag kan vooraf aan de dagen worden betaald.

Zuiden- 1 oktober
Westen- 15 oktober

Noorden – 18 november

Oosten – 2 december

 

Adres :

Boshuisje, Boslustweg 1

4624 RB Bergen op Zoom

Achtergrond informatie

Zeven jaar lang heeft Jan Pieter het Levenswiel als jaarprogramma gegeven. Het bleek een magische reis te worden waarbij het ascensie proces van de deelnemers en begeleiders altijd centraal bleek te staan. Een opbouw van persoonlijk, voorouderlijk naar steeds hogere en diepere lagen. Willeke heeft als deelnemer het wiel doorlopen en weet als geen ander wat het wiel met je doet. Vanuit het wiel is ze 9 jaar gaan samenwerken schilderen en lesgeven  om de energieën  te verdiepen in de vorm van het Elfenspel en Oerkrachtenspel en mag het levenswiel nu terug gebracht worden naar de aarde.

Na een aantal jaren pauze besloten Jan Pieter en Willeke dit geschenk weer aan de aarde te willen delen. Om de magie van natuurwezens, oerstammen, galactische reiken weer in een praktisch en gerond model aan te bieden. Ditmaal niet als heel jaar, maar in semesters, zodat je op je eigen tijd verder kan met het bouwen van jouw ascensie ruimte.

Semester 1 – Het Zuiden – Fundament voor spirituele ontwikkeling
Semester 2 – Het Westen – Op eigen benen staan in je heilige ruimte
Semester 3 – Het Noorden –  Jouw meesterschap en collectieve missie
Semester 4 – Het Oosten –  Jouw ascensiepad om thuis te komen in jezelf

Het Levenswiel

Na al die jaren begeleiden en lopen van het levenswiel is het nog steeds moeilijk om het onder woorden te brengen. Maar is het wel helder wat het ons gebracht heeft. Bezieling in ons leven, helderheid op ons pad, ons verleden en toekomst. Een diepe verbinding met de natuurrijken, gidsen, zielenfamilie, multidimensionale zelf en natuurlijk ons wezen.

Alle facetten van het leven komen aan bod: je vorige levens, kindertijd, pubertijd, volwassenheid en elderschap. Steeds opnieuw doe je een ronde en haal je geschenken op die je hebt laten liggen. Sommige intens, andere vreugdevol, maar altijd bekrachtigend. Je ziel komt op aarde en je begint stevig aan jouw eeuwenoude pad van ascensie.

Op je reis komen jouw krachtdieren je vergezellen. Ze nemen plek in op jouw vier windrichtingen, de 13 elementen van het levenswiel, de 4 sleutels en poortwachters, de 7 regenbooglagen van moeder aarde, de 7 hogere hemelen, vader god, moeder godin, grote geest en groot mysterie. Als je het hele wiel hebt afgerond heb je 37 krachtdieren geland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oktober 1 @ 10:00

10:00

Bergen op Zoom

Willeke