Levenswiel – Het Westen – Semester 2

Het leven is heilig, een magische reis waarin ontdekken wie we werkelijk zijn. Jij bent een goddelijk wezen, met een menselijke ervaring. Jij bent al thuis in de lichtwerelden, en hebt als doel en missie dat licht te gronden, om de hemel op aarde te brengen.

Het levenswiel is geen opleiding, het is de magie van het leven zelf. Door systematisch door de verschillende levensgebieden heen te bewegen, wordt helder waar bepaalde krachten en blokkades zitten. Op deze magische reis komen je krachtdieren je vergezellen.

De krachtdieren staan symbool voor kwaliteiten die je al hebt bereikt, of nieuwe gaven en krachten die je mag activeren. Ze laten ook zien welke delen van je leven nog verwond zijn.

De magie ontstaat pas echt, wanneer de krachtdieren op een bepaalde plek in het levenswiel komen. Dan laten ze zien, hoe jij speelt en creëert, welke kracht je meesterschap is, hoe jij je heilige ruimte hebt te bewaken, wat de kracht is van je vrouwen- en mannenlijn etc.
* Het levenswiel brengt je opnieuw in contact met vele werelden de dimensies van de aarde, de hemel en diepere delen van jezelf.
* Het levenswiel ondersteunt je om de gebeurtenissen je leven te duiden, zodat je steeds meer het goddelijke licht erdoor kunt zien schijnen.
* Samen te werken met je bondgenoten, zielenfamilie en eeuwenoude voorouders.
* Om te kunnen navigeren door de verschillende krachtvelden en dimensies starten we in 2024 met:
*
*
*
Het Levenswiel Semester 2 – Het Westen
– Op eigen benen staan in je heilige ruimte.
Ook wel genoemd: “de Saboteur Ronde”
*
*
*
<<Het Levenswiel>>

Iedereen heeft zijn eigen unieke pad van ascenscie. Dit pad opent door het opschonen van karmische belasting, helen van wonden, integreren van levenslessen, verbinden met krachtvelden, integreren van schaduwdelen en uitlijnen met je hogere zelf.

Steeds opnieuw openen er diepere lagen en krijg je tools en handvaten om daarin in te bewegen. Met krachtdieren, geleide reizen, huiswerk-opdrachten, systemisch werk, ceremonie, dans en sharing, ga je door jouw eigen unieke magische levenswiel.
*
*
*
<<Het westen>>

Het Westen gaat over jouw plek op aarde. Het is waar de hemelrijken en de onderwereld samenkomen. Oude inheemse volkeren noemen dit, de Midden-wereld. In dit semester openen we een diepere laag van het Levenswiel. Er komen maar liefst 8 nieuwe posities bij.

Dit wordt ook wel de “saboteur ronde” genoemd. Op verschillende onderdelen van je leven zitten nog op te lossen stukken. Innerlijke delen die nog niet meewerken aan het realiseren van jouw droom op aarde. Het levenswiel brengt een kader waarin zichtbaar wordt waar deze zich bevinden: op je innerlijke kind, je vrouwenlijn of mannenlijn. Dit alles draagt bij aan jouw heilige ruimte, het kernthema van deze verdiepende ronde.

In deze fase leer je op eigen benen staan. Eigenaarschap nemen over jouw creatie. En daarmee je fundament verstevigen om uiteindelijk in de hogere dimensies te kunnen bewegen.
*
*
*
<<Als basis leer je:>>
* lezen in de blauwdruk (de akascha bibliotheek)
* de basis van systeem opstellen (je familiesysteem opschonen)
* naar het licht brengen van zielen (opschonen van plekken)
* het activeren van een krachtplaats (tempels bouwen)
*
*
*
<<Verdere leerstof:>>
* werken met de verdieping van het levenswiel
* reizen in je voorouderlijke lijnen (vrouwen- en mannenlijn)
* onderscheid tussen innerlijke en externe saboteurs
* inzetten elfenspel en oerkrachten orakel bij hulpvragen
* samenwerken met je met je healing-lineage (oerstam)
*
*
*
<<Wat ontvang je:>>
* heling op diepe kernstukken vanuit je familiesysteem en vorige levens
* verder loskomen van matrix, beknellende relaties
* een heilige ruimte, de basis voor het indalen van je multidimensionale zelf
* energie-management (waar lekt energie naar toe, hoe kun je begrenzen)
* kantelen van thema’s (karmische lagen zelf kantelen)
* celregeneratie (loskomen van condioneringen & identificaties)
* inwijdingen bij specifiek horen bij jouw persoonlijke helings pad
* je diploma van het levenswiel westen – heilige ruimte
*
*
*
<<Inhoud:>>
* 13 weken met een groep door de verdieping van het levenswiel
* 4 losse dagen met verdieping, opstellingen, heling en activaties
* 13 mails met verdieping, achtergrondinformatie en meditaties
*
*
*
<<Opgave:>>
Deze dagen worden gegeven door Willeke
Meditaties en achtergrond info van Jan Pieter
Om mee te kunnen doen aan semester 2
heb je semester 1 – het zuiden afgerond.

Voor semester 2 betaal je € 650.- euro

Na opgave krijg je een factuur voor de aanbetaling van € 250,- De voorbereiding begint dan. Het rest bedrag kan vooraf aan de dagen worden betaald.
*
*
*
<<Dat is inclusief:>>
* 4 losse dagen,
* het studiemateriaal,
* en de online-leeromgeving
*
*
*
<<Data:>>
21 april
17 mei
2 juni
14 juni
*
*
*
<<Adres:>>
Boshuisje, Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
*
*
*
<<Achtergrond informatie>>

Zeven jaar lang heeft Jan Pieter het Levenswiel als jaarprogramma gegeven. Het bleek een magische reis te worden waarbij het ascensie proces van de deelnemers en begeleiders altijd centraal bleek te staan. Een opbouw van persoonlijk, voorouderlijk naar steeds hogere en diepere lagen. Willeke heeft als deelnemer het wiel doorlopen en weet als geen ander wat het wiel met je doet. Vanuit het wiel is ze 9 jaar gaan samenwerken schilderen en lesgeven om de energieën te verdiepen in de vorm van het Elfenspel en Oerkrachtenspel en mag het levenswiel nu terug gebracht worden naar de aarde.

Na een aantal jaren pauze besloten Jan Pieter en Willeke dit geschenk weer aan de aarde te willen delen. Om de magie van natuurwezens, oerstammen, galactische reiken weer in een praktisch en gerond model aan te bieden. Ditmaal niet als heel jaar, maar in semesters, zodat je op je eigen tijd verder kan met het bouwen van jouw ascensie ruimte.
*
*
*
Semester 1 – Het Zuiden –
Fundament voor spirituele ontwikkeling
Semester 2 – Het Westen –
Op eigen benen staan in je heilige ruimte
Semester 3 – Het Noorden –
Jouw meesterschap en collectieve missie
Semester 4 – Het Oosten –
Jouw ascensiepad om thuis te komen in jezelf
*
*
*
<<Het Levenswiel>>

Na al die jaren begeleiden en lopen van het levenswiel is het nog steeds moeilijk om het onder woorden te brengen. Maar is het wel helder wat het ons gebracht heeft. Bezieling in ons leven, helderheid op ons pad, ons verleden en toekomst. Een diepe verbinding met de natuurrijken, gidsen, zielenfamilie, multidimensionale zelf en natuurlijk ons wezen.

Alle facetten van het leven komen aan bod: je vorige levens, kindertijd, pubertijd, volwassenheid en elderschap. Steeds opnieuw doe je een ronde en haal je geschenken op die je hebt laten liggen. Sommige intens, andere vreugdevol, maar altijd bekrachtigend. Je ziel komt op aarde en je begint stevig aan jouw eeuwenoude pad van ascensie.

Op je reis komen jouw krachtdieren je vergezellen. Ze nemen plek in op jouw vier windrichtingen, de 13 elementen van het levenswiel, de 4 sleutels en poortwachters, de 7 regenbooglagen van moeder aarde, de 7 hogere hemelen, vader god, moeder godin, grote geest en groot mysterie. Als je het hele wiel hebt afgerond heb je 37 krachtdieren geland.

april 21 @ 10:00

10:00

Jan Pieter, Willeke