Levenswiel – de Sleutel der Eenheid – groep oost

Het Levenswiel werkt net als de oude mysteriescholen met verschillende fases waarin je steeds een stukje meer van de magie krijgt te zien. De eerste twee dagen zijn gericht op je leven hier op Aarde. Deze onderdelen zijn gebaseerd op het Medicijnwiel wat in vele oude culturen werd geëerd. Door je levenspad bewust opnieuw te bewandelen kun je delen van jezelf helen. Zo bouw je aan een stevig fundament waardoor je klaar bent met hogere lagen te werken.

Later in het jaar volgen de weekenden en komen de groepen samen om met grotere velden te werken. Nu pas openen de poorten naar andere dimensies en werelden. Je komt in aanraking met andere delen van jezelf, zowel aards als galactisch. Dit onderdeel gaat in feite voorbij dit leven, hier kan je ziel stappen zetten voor zijn of haar reis door dit Universum.

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je je hele leven wat aan hebt. Het kadert je ontwikkeling uit, waardoor elke shift zicht- en stuurbaar wordt. Ook kun je het wiel gewoon laten draaien en dan volgen de stappen naar innerlijke eenwording vanzelf. Het is een balans tussen het pad van de maan, vrouwelijk stromend van binnenuit, en zon, mannelijk sturend vanuit overzicht.

Om het speels en luchtig te houden komen je persoonlijke kracht- en hulpdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de 37 posities. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting met een krachtdier is speciaal en laat veel zien over je persoonlijke proces. In dit jaar zullen er op vele manieren kracht, hulp, Interimdiertjes tot je komen via kaarten, dromen, visioenen, televisie of in het echt.

Kosten voor het gehele jaarprogramma: € 777,- (inclusief btw)

Inclusief:

  • twee losse dagen verdeeld in het najaar/winter
  • twee losse weekenden (twee nachten, twee keer lunch en ontbijt en een diner)
  • vier boekjes van het Levenswiel studiemateriaal
  • het Krachtdierenboek van Jeanne Ruland ter waarde van 24,95
  • bij het vier keer aanwezig zijn het Certificaat

 

Voor opgave mail naar jpschreur@gmail.com

oktober 29 @ 09:30

09:30

Eindhoven

Bart, Jan Pieter