Levenswiel 2018 – groep oost – Binnen-Aarde

Het pad vrijmaken voor Ascensie

Het Levenswiel smelt samen met de blauwdruk je leven, alles wat je dit jaar doet ondersteunt de ontwikkeling van het Levenswiel. Deze tool is erop gericht jouw wezen te laten indalen in de materie, zodat de harmonie van de hemel, een vast onderdeel wordt van je leven.

Voel jij dat het tijd is om te gaan staan voor wie je bent? Heb je ruimte in je leven voor een grote schift of ben je helemaal vast gelopen en wil je dat aangaan wat al lang in de schaduw op je wacht en je remt? Dan is het Levenswiel 2018 wat voor jou met als extra thema: Ware Vervulling

*

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je groei uit waardoor elke shift zicht en meetbaar wordt. Keer op keer doen we een nieuwe ronde en worden er steeds hogere en diepere lagen van je wezen zichtbaar. Ook kun je het wiel gewoon laten draaien en dan volgen de stappen naar innerlijke eenwording vanzelf. Het is een balans tussen maan (vrouwelijk stromend van binnenuit) en zon (mannelijk sturend vanuit intentie).

Stapsgewijs doorloop je opnieuw de verschillende fasen van jouw leven; van baby, tot puber, naar volwassenen en uiteindelijk wijze. Ditmaal ondersteunt binnen een beschermd kader zodat je door vele handen wordt gedragen naar oplossingen van langlopende kwesties. Het bewustzijn van het wiel brengt steeds weer datgene boven wat nodig is om jou verder te helpen. De heling en inwijdingen komen vanuit jouw healing-lineage en zijn daarom afgestemd op jouw unieke levenspad.

De Sleutel der Eenheid is een routekaart van dit Universum en kun je op vele manieren toepassen. Om intense processen luchtig te houden komen in deze vorm je persoonlijke hulp en krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de 37 posities. Hun krachten kun je bewust inzetten. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting met een krachtdier is speciaal en laat jou veel zien over jouw persoonlijke proces.

☼ Voel je dat het tijd is om te gaan staan waarvoor jij hier bent gekomen?
☼ Ben je bereid de stappen te zetten die nodig zijn voor je groei?
☼ Ben je klaar je diepste zijn en al wat dit inhoudt onder ogen te komen?
☼ Wil je voorbij de sluiers gaan om te ervaren of er nog meer mogelijk is?
☼ Wil je beginnen aan je persoonlijke taak, jouw gouden belofte?

Wees dan welkom op het Levenswiel 2018, met dit jaar als extra thema’s:

☼ Vervulling ☼ ☼ Mannenlijn ☼ Middenaarde ☼ Leegte ☼ Groot Mysterie ☼

Het Levenswiel is geen opleiding of cursus,
het is de magie van het leven zelf

In zachte kracht, Almira & Aeréon

oktober 28 @ 09:30

09:30

Almelo

Aeréon, Almira