Levenswiel 2018 – groep noord – Friese groep (vol)

Het pad vrijmaken voor Ascensie

Het Levenswiel smelt samen met de blauwdruk je leven, alles wat je dit jaar doet ondersteunt de ontwikkeling van het Levenswiel. Deze tool is erop gericht jouw wezen te laten indalen in de materie, zodat de harmonie van de hemel, een vast onderdeel wordt van je leven.

Voel jij dat het tijd is om te gaan staan voor wie je bent? Heb je ruimte in je leven voor een grote schift of ben je helemaal vast gelopen en wil je dat aangaan wat al lang in de schaduw op je wacht en je remt? Dan is het Levenswiel 2018 wat voor jou met als extra thema: Ware Vervulling

*

Het Levenswiel is een ware ‘Nieuwe Aarde’ tool waar je een heel leven lang wat aan hebt. Het kadert je groei uit waardoor elke shift zicht en meetbaar wordt. Keer op keer doen we een nieuwe ronde en worden er steeds hogere en diepere lagen van je wezen zichtbaar. Ook kun je het wiel gewoon laten draaien en dan volgen de stappen naar innerlijke eenwording vanzelf. Het is een balans tussen maan (vrouwelijk stromend van binnenuit) en zon (mannelijk sturend vanuit intentie).

Stapsgewijs doorloop je opnieuw de verschillende fasen van jouw leven; van baby, tot puber, naar volwassenen en uiteindelijk wijze. Ditmaal ondersteunt binnen een beschermd kader zodat je door vele handen wordt gedragen naar oplossingen van langlopende kwesties. Het bewustzijn van het wiel brengt steeds weer datgene boven wat nodig is om jou verder te helpen. De heling en inwijdingen komen vanuit jouw healing-lineage en zijn daarom afgestemd op jouw unieke levenspad.

De Sleutel der Eenheid is een routekaart van dit Universum en kun je op vele manieren toepassen. Om intense processen luchtig te houden komen in deze vorm je persoonlijke hulp en krachtdieren je helpen. Zij laten zien hoe jij je verhoudt tot de 37 posities. Hun krachten kun je bewust inzetten. Ook brengen zij je weer in contact met delen en gaven die je misschien dacht kwijt te zien. Elke ontmoeting met een krachtdier is speciaal en laat jou veel zien over jouw persoonlijke proces.

☼ Voel je dat het tijd is om te gaan staan waarvoor jij hier bent gekomen?
☼ Ben je bereid de stappen te zetten die nodig zijn voor je groei?
☼ Ben je klaar je diepste zijn en al wat dit inhoudt onder ogen te komen?
☼ Wil je voorbij de sluiers gaan om te ervaren of er nog meer mogelijk is?
☼ Wil je beginnen aan je persoonlijke taak, jouw gouden belofte?

Wees dan welkom op het Levenswiel 2018, met dit jaar als extra thema’s:

☼ Vervulling ☼ ☼ Mannenlijn ☼ Middenaarde ☼ Leegte ☼ Groot Mysterie ☼

Het Levenswiel is geen opleiding of cursus,
het is de magie van het leven zelf

In zachte kracht, Yvonne & Aeréon

Dit jaar een Friese groep

Veel magie ontstond er dit jaar in de Friese wortels. Na contact te hebben gemaakt met de voorouders van Friesland kwam ik in op een heilig pad terecht, eentje die me bracht op verschillende plekken in het land waar Friese energie bevrijdt wou worden. Het begon in centrum pacha mama Lekkum, waar ik voor het eerst vanuit noordwestelijke wind de fluisteringen hoorde van de Frieseelders. We mochten beginnen met het uitzuiveren van de Friese familie-lijnen zodat het Friese collectief kon landen.

We kwamen in contact met een oud eiland, Frisland, waarschijnlijk de oorsprong van het Friese volk. Een eiland die in verbinding stond met Atlantis en waar het wijze handelsvolk als tovenaars volledig in verbinding leefden met de natuur en sterren. Het bleek dat de Friezen voor lange tijd niet bij hun kracht konden komen omdat hun trilling hoger was dan 3d. Zijn gaven waren niet bruikbaar in dualiteit. Ceremonies ontstonden in het moment en waren alleen mogelijk vanuit een sterke verbinding met de bron.

Mijn reis ging naar Amsterdam waar ik een jaar woonde. Daar maakte ik contact met de ziel van verloren meesters, de oude wijzen waren opgejaagd door de kerk, en konden in het vlakke Nederland nergens vluchten. Ik daalde verder af in de vergeten geschiedenis. Zo kwam ik begin dit jaar terecht in Wijk bij Duurstede, Dorestad, oude hoofdstad van Frisia. Hier openende zich een verborgen geschiedenis, en mochten we de deksel van de ketel halen waardoor de inheemse wortels van Nederland bloot kwamen te liggen.

Terwijl wij tegenover het kasteel van Dorestad woonden en de poort openende, werd er op hetzelfde moment een film gemaakt over de laatste Friese Koning Redbad. De Friese Geest raakt nu ook het grotere publiek, de geschiedenis wil gezien en erkent worden. Vanuit Dorestad werden de raden vernietigd, de heiligen verbrand, en raakte we contact kwijt met onze oorsprong en rituelen. Omdat de friezen weinig rituelen hadden maar alles deden vanuit verbinding met hoger zelf, raakte hun wijsheid langzaam verloren.

Maar een ding hebben we nog wel, een middel om in contact te maken met die diepe lagen van voorouders, onze taal. Vanuit onze Friese taal zullen diepere lagen van wijsheid boven komen, en kunnen we contact maken met de oude voorouders van deze grond. We maken ons klaar om weer onderdeel te worden van het wereldtoneel van inheemse stammen. We herinneren onze liederen en verhalen, en verzamelen onze wijsheden. De Friezen zijn de inheemse wortels van Nederland, en omstreken.

Aankomend jaar zal er in het Levenswiel 2018 een alleen Friese groep starten met als doel om de oude kennis weer boven te halen.
Deze groep zal later samensmelten met groepen elders in het land, en zo gaan we opnieuw door de geschiedenis heen.

Voel je van binnenuit de roep hieraan mee te doen, neem dan contact met me op. Zodat we kunnen kijken of dit uitgelijnt en mogelijk is.

 

oktober 21 @ 09:30

09:30

Heereveen

Aeréon, Yvonne