How to ride your dragon | Deep dive training

HOW TO RIDE YOUR DRAGON | Deep dive training

Wil jij jezelf trainen om je innerlijk kind en schaduwstukken vanuit liefde en bewustzijn te ontvangen zodat pijnstukken kunnen transformeren en thuiskomen?

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Workshops brengen je steeds weer in contact met je hart, maar je merkt dat er in je dagelijks leven uitdagingen opdoemen waardoor je je licht ook steeds weer verliest.

Vechten, vluchten, boosheid, frustratie, angst, dwangmatig denken, drama of jezelf verdoven met eten en afleiding zijn dan overlevingsmechanismen om jezelf weg te houden van de grote transformatie. Je kent ze vast wel.

Door middel van deze training ga je je in een paar maanden diepgaand trainen in het aankijken en transformeren van je emotionele draken en leren ze te berijden. No more drama, leren jezelf te dragen en in je eigen kracht te staan. Geen symptoombestrijding maar een duurzame bewustzijnsverschuiving door te kijken, helen en handelen met de ogen van je hart.

Deze doorgaande training met een vaste groep, oefen materiaal voor thuis, tussentijdse contact momenten met je buddy en een individuele drakensessie helpen je stevig om je drakenwerk naar een hoger plan te tillen!

De nieuwe mens, de nieuwe aarde, leven in 5D, het zit allemaal in onszelf. Wanneer wij stoppen met vechten tegen… en op de plek van liefde gaan staan.

☆ ☆ ☆ ☆

WAT LEER JE:
✓ Uit de fight or flight reactie stappen
✓ Een veilige bedding creëren wanneer je getriggerd raakt
✓ Werken met de helende krachten van het grote veld, gidsen, krachtdieren en engelen
✓ Beproefde methodes om je draken aan te kijken en te transformeren (Focussen, Voice Dialogue, Ademwerk)
✓ Over je hechtingspatronen en schaduwkanten, en hoe met ze samen te werken
✓ Training in zelfliefde
✓ Spaceholden voor jezelf en een ander op kwetsbare thema’s
✓ Grenzen stellen met behulp van geweldloze communicatie
✓ Soul retrieval
✓ Werken met je eigen persoonlijke krachtdraak!

VAN DUISTER NAAR LICHT
Een van de belangrijkste lessen op mijn pad van bewustwording is wel dat de ‘verlossing’ niet ligt in een focus puur op het licht en de hemel op aarde. Pas toen ik mijn pijn, angst en boosheid met liefdevolle ogen kon bekijken en ontvangen in plaats van het aan te vechten ontstond er ruimte voor ware bewustzijnsverschuiving. Je krijgt dan contact met de oorzaak, in plaats van dat je de symptomen gaat bestrijden en jezelf probeert te verbeteren omdat je ‘niet goed genoeg’ bent.

Dit is onze opdracht in ‘de nieuwe tijd’, de plek van liefde in ons zelf vinden waardoor er ruimte voor transformatie op diep niveau komt, zo creeren we zelf de hemel op aarde. Het leren berijden van mijn draken is dan ook een krachtige sleutel voor meer innerlijke balans, vertrouwen in het leven en mezelf, innerlijke vrede en gezonde (liefdes) relaties. Mijn ziel staat te popelen om je mee te nemen op deze prachtige diepe reis!

☆ ☆ ☆ ☆

5 THEMA’S, 5 MIDDAGEN
1. Je draken aankijken
2. Het grote dragende veld
3. Diving deeper into the shadows
4. Space holding, communicatie en zelfzorg
5. Meeting met je persoonlijke krachtdraak

VOOR WIE
Deze training is voor jou als je er klaar voor bent om met meer liefde en compassie jezelf en de ander te ontmoeten in alles wat er is, binnen de veilige bedding van de training. Je hebt al meer aan bewustwording, workshops/ trainingen gedaan, en ervaren dat er tegelijk met meer voelen en openen van je hart ook meer van je duisternis en pijn aan het licht komt, je wilt hier krachtige handvatten voor leren om er op een nieuwetijdse manier heling en transformatie in te brengen zodat je licht vol kan schijnen.

EXTRA’S
– Tussentijds krijg je oefenmateriaal mee om thuis mee te werken en integreren
– onderhoud je contact met een buddy voor inquiry, space holding en reflectie
– Je ontvangt 1 geplande online 45 minuten sessie met mij om dieper op een schaduwstuk te werken

CONTACT
Twijfel je of deze training iets is voor jou of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op door me een persoonlijk bericht te sturen, of een telefoontje; 0624145093.

*****************************************************************************
PRACTICALS
5 vrijdag middagen, van 13:00 – 17:00
LOCATIE – Sacred Space in Bilthoven.
De training is elke 3 weken en loopt 4 maanden, van oktober tot januari.
Data: 01-NOV, 22-NOV, 13-DEC, 10-JAN, 31 jan

INVESTERING
EARLY BIRDS – 444 euro t/m 29 sept
LATE BIRDS – 495 euro

Betalen in 2 of 4 termijnen is prima mogelijk. Neem hiervoor contact met me op.

BUDDY-KORTING:
Neem je iemand mee, dan krijg je allebei 50 euro buddy-korting! Hoe gaaf om deze verdiepende drakenreis samen met een goeie vriend te delen! Neem hiervoor contact met me op.

****************************************************************************

ABOUT
Mijn naam is Florien Kortenhorst. Sinds 20 jaar bewandel ik het pad van bewustwording door middel van stilte, meditatie, lichaamswerk, tantra, zang en dans. Als oprichter van PLAY community heb ik me 10 jaar gewijd aan speelse bewustwordings activiteiten voor 20’ers en 30’ers, en de laatste jaren ben ik dieper gedoken in het schaduwwerk. Sinds 13 jaar geef ik door wat ik leer in de vorm van workshops, retreats en individuele sessies onder de naam van mijn bedrijf Florien – Natuurlijk Jezelf. En dat is ook hoe het voor mij is; je hoeft alleen maar natuurlijk jezelf te zijn, in essentie weet en ben je alles al! Website: www.floriennatuurlijkjezelf.nl
Marloes Elbertse en Jelle Schipper zullen deze training assisteren.

november 1 @ 13:00

13:00

Bilthoven

Florien, Jelle, Marloes