Frequentie speler training

De frequentie speler training richt zich op het trainen en omarmen van jouw eigen meesterschap. De training heeft drie drijfveren: het verhogen van jouw waarnemingsvermogen, het verhogen van jouw zelfbeheersing  en het opbouwen van kracht.

Verhogen van het waarnemingsvermogen
We trainen het vermogen van onze zintuigen. We verhogen ons heldere zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Kun jij met jouw fysieke ogen meerdere dimensies zien of scherp waarnemen wat er in de verte gebeurd? Kun je horen wat er vijf kamers verder op word gezegd? Voel jij het als er een vlieg 10 meter bij je vandaan door de ruimte heen beweegt. Ruik je alle geuren om je heen? En kun je alle smaken met proeven onderscheiden? Het maakt niet uit wat jouw huidige niveau is. Het kan altijd een stap verder worden getild. Naast onze fysieke zintuigen trainen we ook de zintuigen van ons wezen. We leren waar te nemen met onze aandacht en spirituele vermogens zonder dat daar fysieke zintuigen aan te pas komen.

Verhogen van de zelfbeheersing
We trainen onze zelfbeheersing over jouw gevoel en gedachten wereld, onze zelfbeheersing over jouw energie centra en lichamen en onze zelfbeheersing over jouw aandacht en visie. Kun jij op commando jouw eigen gevoel naar een gewenste staat brengen? Kun je op commando jouw eigen energiesysteem open en dicht zetten? Weet jij wat je binnen laat en wat niet? Geef jij bewust sturing aan jouw visie en aandacht? Door jouw zelfbeheersing te verhogen wordt je een bewuste schepper van jouw omgeving. En schep je ruimte voor nieuwe vermogens.

Opbouwen van kracht
We bouwen onze kracht op zodat we meer dingen in ons leven in beweging kunnen krijgen. Hoe groot is jouw vermogen om energie, licht en trillingsvelden in beweging te brengen? Naast het vermogen om meer  in beweging te kunnen zetten, focussen we ons ook op het activeren van krachten in ons lichaam en persoonlijke systeem.

Alle dagen bestaan uit een serie van oefeningen, meditaties, verrichtingen en rituelen. Dit doen we met de hele groep, alleen en in kleinere groepen. De nu nog niet veel beoefende oefeningen krijg je mee op papier, zodat je er later zelf ook mee verder kan.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 25 september, zaterdag 2 oktober en zaterdag 8 oktober 2021 van 10.00-18.00.
Waar: Regio Amsterdam
Kosten: € 350,- inclusief BTW.
Opgave: stuur een mail naar roland@schoolvanascensie.nl voor opgave en vragen.

Wie ben ik (Roland van Olst, 1986)?
Ik ben iemand die denkt in termen van creatie. Iemand die geloofd in onbegrensde creaties en mogelijkheden. En ik ben iemand die de mens als goddelijk wezen ziet en ervaart. Vanuit mijn onderneming Pratende Vader en de School van Ascensie richt ik mij op twee verschillende dingen: één, het geven van workshops met een focus op het verhogen van het waarnemingsvermogen, verbeteren van de zelfbeheersing en het ontwikkelen van krachten. Dit met als doel om jouw godsbeleving verder te activeren. En twee, het faciliteren van Kracht van Donker Transformatiesessies. Deze staan in het teken van het bevrijden en transformeren van vastzittende donkere energie in het lichaam en jouw levensstroom. Voor de School van Ascensie draai ik al jaren mee als co-begeleider in het Levenswiel jaarprogramma. Mijn eigen creatie, de “omarm jouw tovenaar trainingen” is doorgegroeid naar de nieuwe frequentie speler training. Klaar om nog meer mensen in ontvangst te nemen en naar een hoger niveau te tillen.

september 25 @ 12:00

12:00

Regio Amsterdam

Roland