Elfenspelbegeleider level 2 “de Draak”

Cursus☼ Level 2, de Draak – Vergroten van Draagkracht ☼

Deze tweede dag staat in het teken van de draken, wat gaat over draagkracht. Het zijn de draken die alle werelden en dimensies dragen, en de mate van jouw draagkracht bepaald de diepte van het Elfenspel.
Omdat het spel zich vermengt met de energie van de plek, persoon en groep, is er heel veel mogelijk. Maar de spelbegeleider, moet wel deze ruimte kunnen bewaken, dus past het spel zich aan, aan het draagvermogen van de begeleider. Zodat hij of zij overal gemakkelijk in kan stappen, als het even vastloopt. Daarom gaat deze dag over dragen en leren we het werk te doen, wat gedaan mag worden voor resultaat.
We delen op deze dag iets over de voorouderlijnen, en een activatie voor vergroten van je draagkracht.
Er is kennisoverdracht over de draagvelden, en verschillende dimensies, maar ook over de basisregels en krachten van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die jouw draagveld vergroot!

☼ Inhoud draken cursus – 2de graad ☼

• Drakenactivatie + oefeningen
• Uitleg draagveld + dimensies,
elementen en krachten (boekje)
• Uitleg elfenspelregels (live spelen)
• 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

• Spel is die dag te koop (wel handig dat je een eigen spel hebt)

☼ Prijs, tijd & locatie ☼

• Kosten voor de cursus: € 150,- (inclusief BTW, boekje, exclusief lunch)

• 21 januari 2022 – van 10:15 (inloop 10:00) tot 17.15
* Muilkerk 28c 4271 BL Dussen

Lieve groet,
Jan Pieter Schreur en Willeke de Wit
geestesvader en geestesmoeder van het spel
Opgeven via info@schoolvanascensie.nl

www.het elfenspel,nl

☼ de draak ☼
Draken dragen grotere velden. Zij hebben prachtige creaties op Aarde gebracht, zoals enorme bergen, meren en rotspartijen. De draak staat symbool voor een immense spirituele kracht die in je geboren wil worden, maar je dient daar wel klaar voor te zijn. Discipline is belangrijk als je met deze energie gaat werken, want als je lichaam te slap is vanwege slechte voeding of weinig beweging, brandt dit spirituele vuur je lichaam op. Draken zien dienstbaar, maar moeten om leren om juist te begrenzen wanneer de intentie van de ander niet klopt. Anders loop je leeg en geef je kracht aan iets wat helemaal niet klopt. Ben jij klaar voor een immense verandering in je leven, kun jij de kracht van de draak dragen?

januari 21 @ 10:00

10:00