Elfenspelbegeleider level 1 “de trol”

Wij zijn beiden diep geraakt door wat het Elfenspel allemaal in beweging brengt. Een spel die helpt om een diepere verbinding te maken met jezelf en een diepere harmonie en verbinding met de natuurrijken.

Een spel voor ontspanning maar waar je ook prima mee kan coachen en diepgang kan verkrijgen op zoveel verschillende lagen. Wat ook steeds meer ingezet wordt in professionele situaties daar het spel zo loop zuiver is.

Wat we steeds weer ontdekken is dat het spel gebruik maakt van het individu, de groep die samenkomt en de plek waar het spel gespeeld wordt, de verborgen geschiedenis die daar verscholen ligt. Dat de magie van de natuurwezens vrij door iedereen die daar open voor staat heen kan stromen. Het pakt die laag waar je als mens bent.
Deze cursus kent 3 niveaus van inwijding tot de magie en omvat zowel kennisoverdracht, als een activatie om toegang te krijgen tot een bepaalde diepte van het magische veld.

Het spel is niet meteen voor iedereen toegankelijk. Deze 3 levels zijn ontstaan daar er vraag en behoefte naar was. Er zitten zoveel lagen in dat het ook fijn is als je al je potentieel er uit kan halen.

Opleiding in familieopstellingen is een pre geen voorwaarde.

Het is gericht op zowel personen die meer over het Elfenspel willen leren. Als wel professionals die het spel in hun werk of praktijk willen gebruiken.

☼ Level 1, de Trol – Openen van het verborgene ☼

Op deze eerste cursus dag richten we ons op onze verborgen patronen en lagen zodat we die vervolgens ook bij anderen kunnen aanraken. Het is een begin van toegang krijgen tot het magische veld wat wij de blauwdruk noemen. Er is kennisoverdracht over de blauwdruk, de elementen, maar ook over de basisregels en rollen van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die je toegang geeft tot de blauwdruk.

☼ Inhoud trollen cursus – 1ste graad ☼
• Trollenactivatie + oefeningen
• Uitleg blauwdruk, elementen en rollen (boekje)
• Uitleg elfenspelregels (live spelen)
• 3 maanden tussen de volgende inwijding/activatie
• Spel is die dag te koop (wel handig
dat je een eigen spel hebt)
☼ Prijs, tijd & locatie ☼
• Kosten voor de cursus: € 125,- (inclusief btw, boekje, exclusief lunch)
• 19 november – van 10:15 (inloop 10:00) tot 1715
• Adres: Muilkerk 28c 4271 BL Dussen
• Opgave: info@schoolvanascensie.nl
Lieve groet,
Jan Pieter Schreur & Willeke de wit
geestesvader en geestesmoeder
☼ de trol ☼
De trol is een miskend wezen, we willen vaak allen de draak, kabouter of elf zijn, en drukken daardoor de trol snel weg. Maar van de trol kunnen we heel veel leren. Ze zijn ontzettend verbonden met het bos en met name de bodem. En maken van afval, vruchtbare grond.
Uit het boekje van het elfenspel:
“Trollen lijken eng, maar zijn vooral onbegrepen. Ze dragen nederig de verwondingen van het bos, waardoor het lijkt alsof zijn de boosdoeners zijn.”
De eerste level van de cursus gaat niet voor niks over de trol, via hen kunnen we onze onderdrukte delen leren liefde en aandacht geven. Dan worden de kwaliteiten die daarbij horen volwassen, en komen ze tot bloei. Behalve persoonlijke delen en kindstukken, kunnen er kosmische krachten en vergeten stammen boven komen drijven. Emoties die niet eerder verteerd zijn, en jouw creatieflow remmen, komen aan het licht!Ga met ons mee het moeras in, om daar een stevig fundament te bouwen voor de toekomst. Deze dag kan gebruikt worden om meer te leren over het Elfenspel, en uiteindelijk het spel te faciliteren in je werk of praktijk, maar is ook te volgen als een heling en bekrachtiging voor jouw persoon

november 19 @ 11:00

11:00