Elfenspel in Amersfoort

De magie is echt, alleen de slaper ziet de wereld van de natuurwezens als een droom

Lang geleden leefden we samen in harmonie met de natuurwezens. Zij waakten over het bos en de verschillende dimensies, en wij mensen communiceerden hoe wij hen daarin konden ondersteunen. Maar op een gegeven moment richtte de mens zich op andere dingen, ze wouden het leven gaan begrijpen met het hoofd, en de poort ging steeds verder dicht.

Vele ervaringen en situaties zijn ontstaan waardoor de natuurwezens wat schuchter werden, en het vertrouwen in de mensheid langzaam kwijtraakte. Maar is er een oude gelofte, dat we ooit weer samen zouden komen met alle volkeren, om in harmonie te leven met elkaar en de natuur, en deze bestaat ook in het veld van de natuurwezens.

Het spel doet deze gelofte eer aan, en ondersteunt de verbinding met de natuurrijken.
Om de natuurwezens niet alleen in boeken te beschrijven, en in films te bekijken,
maar de magie die ze bij zich dragen in echt aards contact te ervaren

Wees welkom op een speelavond van het Elfenspel!

Met de founders,
Jan Pieter & Willeke

✦ Informatie ✦

Vrijdag 10 mei van 19:00 tot 22:00
Vooraf kabouterpotluck vanaf 17:00
Adres: Bloemendalsestraat 27
Investering: 10,-

We delen over het ontstaan van het Elfenspel, en leggen de spelregels uit.
Vervolgens gaan we een of twee spelrondes faciliteren.

Het Elfenspel maakt gebruik van ‘het veld’, een energetische ruimte waarin ook systeem en familie opstellingen bewegen. Hierdoor is wat alles wat aangeraakt wordt in de groep en de persoon echt, maar tegelijk houden de natuurwezens het speels en luchtig.

✦ Het Elfenspel ✦
Orakel uit de magische rijken

In onze reis naar volwassenheid raken velen de verbinding met de natuurwezens kwijt, een verbinding die voor kinderen zo normaal en waardevol is. Op speelse wijze brengt het elfenspel je daarmee weer in contact. Je krijgt weer toegang tot de wijsheid, krachten en magie die de natuurwezens graag met ons delen. Je kunt het elfenspel in je eentje of met een groep gebruiken als inzichtkaarten en je kunt het inzetten bij een systeemopstelling. Diepe patronen worden blootgelegd en de natuurwezens en elementen uit het magische rijk steunen dit proces spelenderwijs.

Het elfenspel bestaat uit 65 kaarten: 28 rollenkaarten, 21 krachtkaarten, 14 actiekaarten en 2 bonuskaarten. Een boekje met handleiding en uitgebreide toelichting per kaart. Zelf toevoegen: 1 rode en 1 blauwe dobbelsteen.

Jan-Pieter Schreur en Willeke de Wit

Spel van 65 kaarten (95 x 138 mm) in kartonnen doosje met deksel, inclusief handleiding

ISBN: 978 94 91557 42 2
NUR: 728
Prijs: € 29,50

Het spel is op deze dag te koop,

Voor online bestellen klik hier:

https://www.a3boeken.nl/nl/webshop/het-elfenspel-jan-pieter-schreur/

 

mei 10 @ 19:00

19:00

Amersfoort

Aeréon, Willeke