De Poorten van Frisia

Al enige tijd zet ik me in om het oorspronkelijke verhaal van de lage landen boven te halen. Steeds meer en meer kom ik tot de ontdekking, wie wij werkelijk zijn. Een stam van tovenaars, die buiten de aarde wetten om, ware magie in het leven kunnen verweven.

Dit verhaal van onze stam, de Friezen, is geen verhaal uit een vervlogen tijd. Het speelt zich nu af. Jouw leven, is het verhaal van jouw stam. De plaatsen waar je hebt gewoond, waar je werkte en op school zat, waren plaatsen van kracht, waarin jij jezelf ontdekte. Hier hebben de oude Druïden, de heidenen van ons land, de kennis en geschiedenis verstopt, en stilletjes meegegeven zodat het op het juiste moment boven kon komen. Dat moment is nu.

Deze avond gaat wederom over de Friese geschiedenis. Over onze rol, ons karma, maar ook onze krachten en krachtplaatsen. Om ons plek in het geheel beter te begrijpen, gaan we ditmaal ook onze broeder en zuster stammen doorlopen. We introduceren het west Europese collectief van tovenaars stammen.

Waar is de beïnvloeding vanuit het oude Babylonië en later het Vaticaan binnenkomen?
Wanneer gingen de poorten naar onze inheemse krachten dicht?

Dat en meer gaan we ontdekken op deze avond. Behalve een lezing is het een ceremonie, waarbij we ons openen voor de oude krachten van onze Oerstam. Zij die uit de tijd zijn getreden om de lessen van liefde door te geven, staan aan onze zijde in deze tijd van transformatie. En zullen bedding bieden, aan de transformatie waar we doorheen gaan.

‘Aeréon’ (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde, is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heeft hij energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft hem in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijke de voorouders van hier, de Friezen. Wat een stille bedding geeft aan het geheel.

november 3 @ 20:00

20:00