Voorbij de macht van Rome

Rome heeft mij altijd gefascineerd. Een rijk waarin zoveel van de wereld van nu al heeft bestaan, en tegelijk zover weg bij ons vermogen van voorstellen. De rol die het romeinse rijk voor de aarde heeft gespeeld, en nog steeds speelt, is groter dan velen beseffen. Rome heeft een sleutel in het vissentijdperk, en is belangrijk voor de overgang naar Aquarius. 

Jaren geleden zijn we begonnen met het openen en verkennen van verloren beschavingen zoals Atlantis, Lemurië, Sahara, Tardia, Egypte. Om oude krachten weer vrij te maken. We hebben heling gebracht in de verschillende Oerstammen, en als laatste een brug geweven naar oorsprong lagen in de sterren, en verhalen van de Goden ontrafeld. Nu is het tijd om het werk “dichter” bij het hier en nu te brengen. En de laatste (verhaal) lijnen te verbinden.

In deze dagen duiken we in de geschiedenis van het vissentijdperk, de afgelopen 2000 jaar.
We helen persoonlijke en collectieve schaduwen. Middels ceremonie, geleide reizen, systeem opstellingen openen we een ruimte waarin diepe stukken kunnen transformeren.

We bieden een ruimte waarin jij onder ogen kunt zien wat jou nog gevangenhoudt in het oude (vissen) tijdperk. Welke karmische lagen, schaduwen of patronen jouw weerhouden, om volledig door de poort van de nieuwe aarde te bewegen. Zodat je los kan komen van

Beperkingen en je volledige aandacht kan richten op een wereld van harmonie en liefde.

Persoonlijk:

  • Wil jij uit slachtoffer-dader dynamieken stappen?
  • Zijn er saboteurs en schaduwen die je leven beïnvloeden?
  • Voel jij je gevangen in systemen, patronen en relatie-dynamieken?
  • Heb jij thema’s op macht, hiërarchie en/of te veel of te weinig nemen?
  • Wil jij de laatste stukken helen die je weerhouden in het hartbewustzijn te stappen?

Het piramide-systeem van het vissentijdperk komt tot een einde. Wat maakt dat er een hele nieuwe “aquarius way” van leven, werken en organiseren gaat ontstaan. Die delen die nog vastzitten in het oude tijdperk maken dat je nog karmisch verbonden kan zijn aan patronen van het oude tijdperk. Dat kan zowel vanuit dader of slachtoffer perspectief.

De intentie is om diep in onze persoonlijke, voorouderlijke en collectieve ziel te kijken, zodat we loskomen van destructieve macht patronen, en we onze energie constructief kunnen gaan richten op het bouwen van de nieuwe aarde, een wereld van harmonie, duurzaamheid en gelijkwaardigheid. Door diepe heling, zelfreflectie en onthechting ontstaat een staat van neutraliteit, en kunnen we het heft van ons leven in handen nemen.

Collectief:

  • Wil je bijdragen aan de overgang van ego naar hartbewustzijn?
  • Wil je meer inzicht op het (ware) verloop van de geschiedenis?
  • Wil jij een kanaal worden voor de realisatie van de nieuwe aarde?
  • Ben je bereid verder te kijken dan je persoonlijke proces?
  • Voel je dat het tijd is om de onderste steen boven te halen?

Praktische informatie:
Datum en tijd: 22 oktober van 11:00 tot 17:00
Aanmelden kan via de mail: info@schoolvanascensie.nl
Investering: 120,- per editie
Locatie: Maliebaan Utrecht

Wie ben ik?
Mijn naam is Jan Pieter Schreur. Vanuit mijn verbinding met de akascha kronieken, komen op bepaalde momenten oude verhalen tot me, die in groepen gezien, gevoeld en geheel willen worden. Met een stevige basis in schaduwwerk, sjamanisme, opstellingen, energiewerk opent zich een ruimte, waarin iedereen zijn eigen karmische stukken kan helen.

Het speelveld waarin ik opereer, is zowel aards; het inheemse erfgoed gedragen door onze ancient elders, als wel de galactische en kosmische lagen, lichtwezens van de spirituele orde. In deze multidimensionale ruimte worden thema’s op alle lagen tegelijk aangeraakt, wat maakt dat er vooraf al een diep opschoonproces gaande is, en het doortrilt na de dagen.

School van Ascensie
De School van Ascensie is een nieuwe-tijdse opleidingcentrum van een collectief van lichtwezens en aardse meesters, die bijdragen aan het transformatieproces op aarde. De intentie is opschonen van karmische lagen en activeren van goddelijke krachten. Zodat het multidimensionale wezen kan indalen, en integreren in alle lagen van ons bestaan.

oktober 22 @ 13:00

13:00

Utrecht

Jan Pieter