Cursus, begeleiden van het elfenspel – level 1 – Trol

Wij zijn beiden diep geraakt door wat het Elfenspel allemaal in beweging brengt. Een diepere harmonie en verbinding met de natuurrijken. We ontdekken keer op keer weer dat het spel gebruik maakt van het individu, de groep die samenkomt en de plek waar het spel gespeeld wordt, de verborgen geschiedenis die daar verscholen ligt. En dat de magie van de natuurwezens vrij door iedereen die daar open voor staat heen kan stromen.

Wat we ook ontdekken is dat het spel daadwerkelijk gebruiken en toepassen niet voor iedereen meteen toegankelijk is, maar dat daar wel vraag en behoefte naar is. Daarom hebben wij na een weekend het spel te spelen op Elfia besloten er een cursus reeks van aan te bieden. Zodat iedereen die dat wil, zelf leert om het spel te begeleiden.

Deze cursus kent 3 niveaus van inwijding tot de magie en omvat zowel kennisoverdracht, als een activatie om toegang te krijgen tot een bepaalde diepte van het magische veld. Vanaf de 3de graad kan de cursus zelfs worden doorgegeven.

Level 1, de Trol – Openen van het verborgene

Op deze eerste cursus dag richten we ons op onze verborgen patronen en lagen zodat we die vervolgens ook bij anderen kunnen aanraken. Het is een begin van toegang krijgen tot het magische veld wat wij de blauwdruk noemen. Er is kennisoverdracht over de blauwdruk, de elementen, maar ook over de basisregels en rollen van het spel. Je ontvangt een boekje met de verschillende elementen en een activatie die je toegang geeft tot de blauwdruk.

Inhoud trollen cursus – 1ste graad

  • Trollenactivatie + oefeningen
  • Uitleg blauwdruk, elementen en rollen (boekje)
  • Uitleg elfenspelregels (live spelen)
  • 6 maanden tussen de volgende inwijding/activatie

Prijs, tijd & locatie

  • Kosten voor de cursus: € 95,- (inclusief boekje & lunch)
  • Zondag 22 sep – van 10:30 (inloop 10:00) tot 18:00
  • Straatweg 30 a Maarssen
  • opgave: info@hetelfenspel.nl

september 22 @ 11:30

11:30

Maarssen

Aeréon, Willeke