Bezielde relaties

Na een daverend succes en een volle eerste lichting, verkennen we nu verschillende onderdelen van het de totale bezield geld blauwdruk.

Deze stroming nam onverwachts een andere wending met binnenkort meer producten op verschillende instaplevels, en meerdere doelgroepen.
Waarschijnlijk laten in het jaar nog een keer bezield geld level 1.

Wat nu alvast wou landen is een speelse live variant van bezield geld level 2.

Wees van harte welkom op:

Bezielde relaties

 

We merkten op dat tijdens het onderzoeken van dit onderdeel, geld iets meer naar de achtergrond ging. Wat logisch is omdat geld op dit moment veel aandacht en energie vraagt in ons leven, maar het geen universeel gegeven is. Naarmate er in de persoonlijke sfeer op is gewerkt, en er ruimte ontstaat kan dat wat naar de achtergrond bewegen en kunnen we ons richten op het leven en universele aspecten. Daarom richten we ons puur op de verbindingslaag.

De afgelopen jaren hebben Jacob en Aeréon een model ontworpen wat gaat over relaties. Het is het heilige ruimte-model van de 4 elementen wat gebruikt werd in module 1, maar nu opgesplitst in 13 lagen. Elke laag kent andere wetten, normen, waarden en omgangsvormen.

Dit model brengt in kaart waar karmische verstrikkingen zitten, en waar huidige relaties zich bevinden, en potentieel naar kunnen groeien. Ook laten ze zien waar energie in vervormde toestand te dichtbij komt.

In het incarnatie proces op aarde doorlopen we alle lagen richting volledige autonomie en zelfstandigheid. Maar in dit proces van het loslaten van de bron, kunnen trauma’s ontstaan, of zelfs trauma’s van voor dit leven worden getriggerd. Deze verwondingen kunnen invloed uitoefenen op onze relaties.

Deze verwondingen, obstakels, blokkades, beperkingen die onze relaties in de weg staan gaan we op deze dag onderzoeken met meditaties, oefeningen en opstellingen. Zodat we op een nieuwe vrije manier ons kunnen verbinden.

✦ Info ✦

Datum 10 februari van 10:00 tot 17:00
Locatie: Straatweg 30 A te Maarssen
Kosten: € 95,-

Graag zelf wat meenemen voor tussen de middag
ruimte voor 11 personen

✦ Inclusief ✦

* uitgeprint 13 stappen model om zelf mee te werken
* ruimte voor persoonlijke inbreng en afstemming
* helende reis door de 13 lagen voor verheldering

 

Eventbrite - Bezielde relaties

februari 10 @ 10:10

10:10

Maarssen

Aeréon, Jacob