Bezield ondernemen

 

Ben jij een bewuste ondernemer die meer diepgang, vervulling en stroming wil ervaren in je bedrijf? Lijkt het je leuk om met gelijkgestemden de onderstroom van je eigen bedrijf te ontmoeten? Dan is deze 1-daagse workshop “bezield ondernemen” helemaal voor jou…

 

Jouw bedrijf of organisatie, is een uitingsvorm van jou. Een houder waarmee jij je passie en missie in de wereld brengt. En tegelijkertijd heeft jouw bedrijf ook een eigen ziel. Het is een levende entiteit die, als ze gezond is, energie en inkomsten genereert om van te leven.

 

Maar we luisteren niet altijd naar de subtiele stem van deze entiteit. Of we vinden het spannend om bepaalde stappen te zetten, en laten ons leiden door de druk van het systeem. Bepaalde patronen slijten in, en voor je het weet word je geleefd door je eigen creatie.

 

Wat kan helpen is even van een afstand naar je bedrijf kijken. En tegelijkertijd de diepere lagen ontmoeten die maken waarom je handelt zoals je handelt. Dat gaan we op deze dag doen. Je ontmoet je blokkades, patronen, blinde vlekken, energie lekken, zodat je helder hebt waar jij jezelf eventueel nog saboteert, om niet echt te gaan staan voor je missie.

 

Voorbeelden van een niet stromend bedrijf

 • Hard moeten werken voor relatief weinig waarde-erkenning
 • Moeite moeten doen voor nieuwe klanten en opdrachten
 • Zelfsabotage, techniek die niet (goed) werkt, misverstanden
 • Geen afgerond en vervuld gevoel aan het einde van de werkdag

 

Voorbeelden van een stromend bedrijf

 • Ontspannen en vervuld gevoel aan het begin en einde van je werkdag
 • Op elk moment een kloppende bezigheid die past bij jouw staat van zijn
 • Klanten en opdrachten komen op het juiste moment, passend bij je groei
 • Je hoeft niet over je grenzen te gaan, waarde uitwisselingen zijn in balans

 

Jouw droom

 

Ooit ben je begonnen aan een droom, je hebt ervoor gekozen te gaan doen wat helemaal bij jou past. Maar tegelijk heb je in het runnen van een bedrijf met allemaal elementen te maken waar je in eerste instantie niet voor gekozen hebt. Juist die elementen waar weerstand op zit, gebrek aan kennis en bewustzijn, remmen je vaak in de volgende stap. Daarom gaat deze dag vooral over: wat heb jij nu te doen voor jouw next level!

 

De Business Blueprint

 

De tool waar we mee gaan werken is de business blueprint. We duiken in de architectuur en kernlagen van je bedrijf, zie het als de machinekamer. Als de kernelementen compatibel met elkaar zijn, en uitgelijnd met jouw visie, missie en waarden, ontstaat er vanzelf een organisch geheel. Met als gevolg stroming in zowel jou, als het bedrijf, maar ook met de buitenwereld.

Verschillende elementen zijn: Visie, passie, creativiteit, producten, verbinding, branding, manifestatie, zichtbaarheid, werkflow, strategie, co-creatie en natuurlijk de waarde-stroom.

 

 

In de business blueprint krijgen al deze elementen plek. En juist daar waar blokkades zitten, denk aan: trauma, karmische lagen, angsten, beperkende overtuigingen, incompatibiliteit, onzekerheid etc., Daar stagneert de stroom, en moet je compenseren op andere elementen waar je wel goed in bent. Met als gevolg disbalans.

 

Deze dag gaan we door de lagen van je bedrijf heen middels; afstemming, visualisatie, systeem opstellingen m.b.t. je blinde vlekken en bedrijfselementen die aandacht vragen.

Wat haal je eruit?

 • Inzicht over je blinde vlekken en sabotage
 • Transformatie op kernblokkades in je bedrijf
 • Je maakt contact met jouw unieke business blueprint
 • Verbinding met gelijkgestemden, verder netwerken
 • Persoonlijke ontwikkeling, helder wat je nu te doen hebt!

 

Voor wie?

 

 • Ondernemers met een open mind naar de energetische lagen van hun bedrijf
 • Ondernemers die bereid zijn persoonlijke processen aan te gaan voor groei

 

 

Informatie en opgave

Vrijdag 31 maart van 12:00 tot 17:00
Investering 250,- ex btw
opgave; jpschreur@gmail.com

 

 

Wie ben ik?

 

 

In mijn persoonlijke reis als coach, sjamaan en therapeut heb ik ontdekt dat het gebruik maken van natuurlijke kaders en universele wetten belangrijk is bij het ontwikkelen van een succesvol bedrijf. Het is de bedoeling dat je jouw energie organisch laat stromen met het leven. Ik pas daarom kennis van natuurvolkeren toe in een nieuw (zakelijk) jasje. Zodat de ziel van jouw bedrijf gaat floreren. En jij daarvan de vruchten kan pukken.

 

Mijn kracht zit hem in de “energie” kunnen lezen. Door contact te maken met de blauwdruk van een persoon en/of bedrijf, schep ik een ruimte waarin blokkades aan het licht komen. Tegelijkertijd ontstaan er kaders en vormen die praktisch kunnen worden ingezet.

www.schoolvanascensie.nl

www.aereon-creations.com

www.5thquest.com

www.hetelfenspel.nl

 

 

maart 23 @ 13:30

13:30

Leusden

Jan Pieter, Marc