Aeréon en de 13 Oerkrachten

Ooit baden we samen in de universele liefde van de bron. We besloten om voor de volgende fase van evolutie, de illusie van afgescheidenheid te willen ervaren. Zo splitsten we allen af, ieder in ons eigen kleur. Het is ons missie om via relaties en incarnaties alle andere kleuren te integreren en belichamen, zodat we zelf de 13dekleur worden, ons eigen bron van licht.

De 13 Oerkrachten bestaan op een niveau waar alles simpel is. Naarmate ze verder afdalen naar aarde ontstaan er vormen, concepten en verhalen. Puur het in contact te komen met deze oorspronkelijke kleuren brengt veel op zijn plek, en misvertalingen worden zichtbaar. Tijdens de lezing wordt er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die door trilt op verschillende lagen van je leven. Zie elke Oerkracht als een activatie, een diepe hereniging in jezelf. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze 13 kleuren, komt er altijd een boodschap door mijn heen speciaal voor jou, de groep en de fysieke plek.

Het onderliggende thema van deze lezing is:

‘De vergeten geschiedenis van Nederland’

Deze 13 kleuren landden op aarde en werden bewaakt door de 13 Oerstammen. Behalve een galactische oorsprong hebben we allen een verbinding met zo’n Oerstam. Eén via de mannenlijn en vrouwenlijn. Daar in die diepte ligt de missie van jouw familie verborgen.

Veel van deze familielijnen zijn onderbroken omdat de geschiedenis bewust is vervormd. De verhaallijnen zijn beschadigd, waardoor we niet ons ware plek kunnen innemen, zowel op persoonlijk als op nationaal collectief niveau. In deze lezing gaan we de verhaallijn van Nederland blootleggen, en de verbinding met onze inheemse wortels herstellen.Locatie: Bergen – De HARTcirkel

Wie ben ik?

“Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen mocht ik energie ophalen uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft mij in verbinding gebracht met oude stammen en uiteindelijke de voorouders van dit land, de Friezen. Vanuit een nederige verbinding met de Bron, breng ik via healing-tools, boeken, sessies, lezingen, activaties en jaarprogramma’s nieuwe energieën op aarde met als doel; innerlijke eenwording en bevrijding van de sluiers der dualiteit. Ik schep een ruimte van helderheid waarin ieder zijn kracht kan ontdekken. En nodig iedereen uit, zijn of haar rechtmatige plek in de eenheid weer in te nemen

november 17 @ 14:00

14:00

Bergen

Aeréon