Opleidingscentrum van en voor meesters van de Nieuwe Tijd

Elk jaar starten we een nieuwe ronde van het Levenswiel. Zodra je kiest hieraan mee te doen, begint het wiel des levens al te draaien en werkt het hele Universum mee aan jouw proces. Er start een versnelling en diepere integratie, wat ondersteund om jouw wezen op aarde in te laten dalen.

In een jaar tijd doorlopen we de vier windrichtingen en komen je krachtdieren je vergezellen op je reis. We bouwen eerst aan een fundament, zodat je veilig de hogere en diepere lagen kunt bereiken. Daar kun je stappen zetten die voorbij gaan aan dit leven gaan, het pad van je ziel.

Aanbod opleidingen, cursussen en seminars vanuit de School

De School van Ascensie heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen, cursussen, lezingen, evenementen en onlineprogramma’s. Wat al deze onderdelen met elkaar verbind is dat ze matrix overstijgend zijn. De verschillende evenementen worden aangeboden door het team van de School van Ascensie die zich onderaan de pagina voorstellen. Ook bieden zij en het collectief van de School uiteenlopende producten en diensten aan die vind je onder Aanbod.

Levenswiel

Het overkoepelende onderdeel van de school van ascensie, het Levenswiel-jaarprogramma.

Diensten

Alle sessies en healings van de verschillende meesters en kleuren van de school op een rij.

Het Team

Hier vind je het collectief en kernteam van meesters die producten en diensten aanbieden

Lidmaatschap

Wordt lid van het team van de School van Ascensie en maak gebruik van elkaars netwerk