Onderdeel worden van de School van Ascensie?

De School van Ascensie is een collectief van meesters en begeleiders die op uiteenlopende gebieden ondersteuning aanbieden in het ontwakingsproces op Aarde. Dienen vanuit een afstemming met de bron is wat ons met elkaar verbind, en het verlangen om vanuit hart en ziel te leven.

We ondersteunen iedereen die bereid is zijn oorspronkelijke plek in te nemen, en op zijn of haar manier een steentje bij willen dragen aan het laten ontstaan van de Nieuwe Aarde. Dit doen we middels opleidingen, online evenementen, workshops, één op één trajecten en seminars.

Lidmaatschap

Om onderdeel van de school te worden doorloop je een procedure zodat wordt gekeken of je product het Ascensie keurmerk kan krijgen. Dit is om de kwaliteit de we willen uitdragen te waarborgen. Mocht er op bepaalde gebieden groei nodig zijn kun je vooraf begeleiding krijgen zodat het product voldoet aan de gestelde norm. Vanaf dan is het mogelijk jezelf op de site te promoten en diensten aan te beiden aan de klantenkring van de School van Ascensie. De intentie is om gebruik te maken van elkaars netwerken zodat we expensioneel kunnen groeien en een compleet spectrum van diensten kunnen aanbieden.
  • Tarieven zijn exclusief btw en contractduur per jaar (betaling per kwartaal, half of heel jaar)
  • In ruil voor diensten voor de school kunnen hogere instaplevels ontvangen worden voor een Basis tarief (Basis zijn basis kosten zijn die de school zelf maakt om te bestaan)

Dit is een pakket waarbij je een pagina krijgt op de site. Verder zitten er geen diensten in, het enige voordeel is dat je zichtbaar bent. Je kunt klanten doorverwijzen krijgen van meesters van de school en er wordt verwacht dat je dat visa versa ook doet zodat we samen kunnen groeien van elkanders netwerk.

 

 

In dit pakket worden je producten en workshops op de site worden aangeboden. Ze worden vermeld in de nieuwsbrief. Tevens kun je gebruik maken van ingekochte plug-ins en online programma’s zoals Zoom of Elegant Themes. Het zijn vooral fysieke handelingen, in deze variant zit geen energetische ondersteuning in het in de wereld brengen van je product.

 

 

 

In zilver zit ook energetische begeleiding en drie regenboogsessie ter waarde van 150,- per stuk, per jaar. In dit pakket zit extra begeleiding in het aanmaken voor evenementen en schrijven van teksten. Je krijgt van Aeréon ondersteuning in de creatie flow van evenementen en promotie rond deze evenementen. Meedenken over prijzen en producten. Deze zijn gericht om je producten en diensten steviger neer te zetten. Er is dus behalve fysieke hulp ook energetische ondersteuning, uitgelijnd met je missie. Tevens is er ruimte voor vragen en hulp tussen de contactmomenten door. Dit in afgestemd overleg.

 

 

 

In dit product zit een variant van Aeréon – Creations. Dat betekent een lichte premium maand begeleidingsvorm. Advies, sessies en begeleiding gehele jaar door op aanvraag. Tevens wordt er gewerkt aan je business blueprint (zie 13 stappen naar succes programma).

 

 

Hoe word je lid?

Je kunt lid worden als je een product of dienst hebt wat in de visie past van de School. Door lid te worden wordt je onderdeel van ons team. Dat betekent behalve korting op events ook meer mogelijkheden op klanten en andere manieren om inkomsten te genereren. Omdat we een bepaalde kwaliteit willen nastreven, zijn er wel bepaalde maatstaven die volgens een procedure worden gemeten. Door het formulier voor een product in te vullen wordt zichtbaar hoe we beiden naar de dienst kijken, en of die past binnen ons kader. We kunnen wanneer er wederzijds vertrouwen is, ook een traject aanbieden om een dienst naar het gewenste level te brengen.