Aeréon

Honor your deepest desire,
align it with the higher plan.
Reconnect your manifestation,
with the magical web of life,
that runs through us all.

 

www.aereon-creations.com

Aeréon

Architect van duurzame uitgelijnde blauwdrukken, Auteur, Levenskunstenaar, Manifestatie coach,Transitie begeleider, Friese Sjamaan & Business Alchemist

In dit leven koos ik om van verschillende facetten te proeven en daar de diepte van te ervaren, om een zo’n breed mogelijk beeld te krijgen van onze samenleving. Ik koos bewust geen lange studies en liet al het aangeleerde los om mijn eigen pad hierin te vinden. Met vallen en opstaan kwam ik steeds dichter bij mezelf, mijn droom, verlangen, maar ook mijn oerpijn. Het tij begon te keren toen ik me terugtrok uit het energiebedrijf waar ik werkte, om mezelf onder te dompelen in natuurkennis en oosterse wijsheid. Diep vanbinnen voelde ik een roep om deze vergeten parels terug te brengen in de maatschappij. Zodat we dat wat ontbreekt, de onzichtbare laag, kunnen begrijpen en praktisch toepassen in onze dagelijkse bezigheden. Langzaam werd ik herinnert aan de droom waarmee ik naar de aarde kwam. Een beeld van een wereld waarin we samenleven in harmonie met elkaar en in overeenstemming met het goddelijke en de natuurwetten. En stel ik mij zelf volledig ten dienst om dit op individueel, collectief, organisatorisch en wereldbestuur niveau op aarde helpen te implementeren. Met scherpe visie doorzie ik vastgeroeste paradigma’s, en laat ik datgene boven komen wat de stroom blokkeert. Wanneer de storm gaat liggen en er ruimte komt voor oplossingen bied ik op maat gemaakte organische structuren vanuit strakke kosmische kaders. En help te verbinden met de oorsprong, zodat er een krachtig fundament ontstaat voor de toekomst.

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Diensten

Vooroudersessie

Aeréon

In deze tijd komen vele lagen samen. Zo ook het werk wat duizenden jaren geleden begon in de dertien Oerstammen. Zij hebben allen een taak, en deze dertien Oerstammen zijn in de oorsprong weer onderverdeeld in dertien families. Al deze families hebben lang geleden een missie uitgezet, die nu op het punt staat om via jou tot voleinding te komen.

Regenboogsessie

Aeréon

Regenboogsessie betekent in feite; kleuren sessies. Deze vorm van begeleiden komt voort uit de 13 Oerkrachten. Deze 13 kleuren hebben allen hun eigen expertises. Samen maken deze 13 kleuren de eenheid. In de kleuren bevindt zich een oneindigheid aan kwaliteiten, zodat in de overdracht datgene tot je komt wat voor jou bestemt is. Een balans tussen spiritueel en zakelijk.

Aereon-creations

Aeréon

Dit is als het ware de signature van Aereon, een netwerk laten ontstaan van uitgelijnde, duurzame creaties die allemaal met elkaar in verbinding staan. Voor deze dienst dient veel voorwerk te zijn gedaan, zodat jouw creatie kan worden verbonden met het grid. Aeréon ondersteunt je om een voertuig en landingsplaats voor je wezen te creëren.

Producten