het 13 Oerkrachten Seminar

Ooit baden we allen samen in de Universele liefde van de bron. Er ontstond een verlangen te weten wie we zijn en we begonnen ons af te splitsen. Twaalf kleuren verlaagden van trilling en namen fysieke vorm aan om de perfecte droom van God en Godin te realiseren. Deze twaalf kleuren hebben zich op vele lagen verder afgesplitst tot uiteindelijk de verst mogelijke pool, die van man en vrouw. Ze kwamen terecht op Aarde in de wereld van dualiteit.

Wij hebben allemaal een bepaalde kleur als oorsprong en het is ons doel en missie om in verschillende levens de andere elf kleuren te integreren zodat we de dertiende kleur worden; de Bron. Dit is het lange pad wat we hebben gewandeld sinds de oorsprong van onze ziel. In deze magische tijd van hereniging komen vele oude zielen weer samen om hun laatste kleuren te verzamelen om zo hun Legacy te vervullen en weer terug te keren naar ons Thuis.

We hebben allen een lange reis achter de rug, vele incarnatie in uiteenlopende hoeken van het Universum. Nu leven we aan de voorgrond van een speciale tijd, waarin jij al jouw kleuren mag ophalen en verenigen in jezelf. Je lange reis komt tot voleinding. In dit seminar komen we in contact met de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren waar dit hele Universum uit is opgebouwd. We zijn allemaal afkomstig van één zo’n kleur, en het is ons doel en missie de andere 11 kleuren te integreren, zodat we de 13de worden, de Bron.

Puur de aanraking met deze oorspronkelijke kleuren brengt al het een en ander in beweging, zo kunnen er zielendelen terugkomen, inzichten binnen schieten of inwijdingen ontstaan. De ene kleur voelt vertrouwt maar een ander kan wegens ervaringen in die kleur spannend zijn. Zie elke kleur als een activatie, een diepe hereniging in jezelf. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze dertien kleuren kunnen er collectieve thema’s aandienen die op dat moment van belang zijn voor jou als individu als wel voor de groep.

We verdelen het weekend in verschillende blokken waarbij we eerst in meditatie/zielenreis de kleuren gaan ervaren. Wat er dan boven komt gaan we uitwerken met oefeningen en energetische opstellingen. Kom via muziek, samenzijn in verbinding de oorspronkelijke kleuren ervaren. Sta jezelf toe om in te dalen met je volledige bewustzijn in deze wereld.

Wees welkom op het Oerkrachten seminar 2018 – Indalen in de materie.

Data en locatie

Vrijdag 18 mei 14:00 tot maandag 21 mei 14:00
Venwoude: Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche

Kosten

600,- inclusief 3 overnachtingen in domistry of tent, ontbijt, lunch en diner
1-persoonskamer is 95,- extra en 2-persoonskamer is 65,- extra

Vroegboekkorting tot 1 januari 2018: 500.- Voor het gehele seminar!

Opgave

Mail naar: info@schoolvanascensie.nl of yvonne@schoolvanascensie.nl

Tijden en methodes veranderen. Het gaat veelal niet meer om concepten of spirituele waarheden,
maar om het belichamen van ons Goddelijke wezen op planeet Aarde.