5thQuest – The Initiation Game

We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof, eeuwig verbonden vanuit de universele liefde van de bron. De tijd is nu, om dat weer te herinneren. 5thQuest, een spel en weefsel van krachten, tijden en dimensies, kan je ondersteunen om puzzel stukjes te verzamelen en de kristallen op je pad te herkennen.

Elke bewuste stap die je zet, elke wakkere gedachte die ontstaat, zal een trilling uitzenden die anderen ook doet herinneren aan de puurheid en helderheid van thuis. Snel wandel je met gelijkgestemden de eeuwenoude route, het pad naar de tempel van vreugde en geluk. Thuis..

Verwacht volgend jaar 2023:

5thQuest – The Initiation Game

 

“In sterquiliniis inventor”
– In filth it will be found-

Dit magische kaartdeck bevat 65 kaarten, archetypen verdeeld over feminien en masculien, maar ook over licht en donker. De lichte archetypen zijn initiaties van krachten die je mag ontvangen, activeren en integreren. Maar pas op, de donkere krachten zijn schaduwen die nog sluimeren in ons diepe onderbewustzijn. Deze krachten bezitten de parels en geschenken om verder te komen.   

Het is de Quest van het innerlijke kind dat langs allemaal poorten heeft te gaan, in zijn of haar quest naar volwassenheid. Dit zijn inwijdingen die we in ons leven hebben gemist. Op zijn en haar reis komen vele metgezellen, oude trouwe vrienden, maar ook obstakels en pittige levenslessen. De jongeling staat symbool voor ons meest pure zelf, ons kwetsbare ik, die zijn weg heeft te vinden in de wereld.

Deze inwijdingsreis en dit magische spel is gericht op nieuwe aarde leiders, ondernemers, zelfstandigen, witte ridders en maan priesteressen, die met hun pure zijn, plek willen innemen op aarde. Om zichzelf steeds verder te ontwikkelen, maar ook om bij dragen aan iets wat groter is dan henzelf.

Het spel is verdeeld in verschillende levels, niveaus van diepte en intensiteit. Je kunt ervoor kiezen om je lessen te leren op persoonlijk, voorouderlijk, stam, volk, collectief, galactisch of universeel niveau. Dat maakt het een oneindige bron aan informatie, heling en bewustzijn. Het ondersteunt jou en je bedrijf bij het ontdekken van het ware pad en de heilige missie. 

Durf jij het aan, om diep in je ziel te kijken en misschien nog verder, in de krochten van je organisatie? Dit spel is niet voor de lichtvoetigen onder ons, het vraagt moed om deze velden te openen. Maar als je ervoor kiest, is magie en mystieke wijsheid gegarandeerd!

See you on the other side…


 

5thQuest

Wij, Mapije de Wit en Jan Pieter Schreur, de Illustrator en auteur van het team van 5thQuest, zijn op de achtergrond bezig deze magische nieuwe aarde tool te laten landen in de stof. Een intense persoonlijke en collectieve reis door alle krachtvelden, met veel support om dit te verwezenlijken.

Naast programma’s ontwikkelen en workshops geven, om de investering van tijd en energie te vergoeden, is er nu ook een vraag aan jou om onze quest te ondersteunen met een gift. 

Een gift waarvan wij geloven dat deze bijdraagt aan de heling van de mensheid en de shift ondersteunt in de zakelijke en bestuurskundige wereld, het achterliggende doel van dit product.

De donatie is zeer welkom en zal de ontwikkeling en productie van dit magische kaartspel versnellen en verdiepen. Diepe dank, de architect, Jan Pieter van 5thQuest.

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Wat is ons plan?

We hebben aan het begin van dit project, in december 2020 allemaal plannen gemaakt en tijdlijnen uitgezet en, … het spel blijkt zijn eigen route te kiezen. Momenteel draait ons jaarprogramma, waarin elke week een uniek archetype wordt gedeeld. We verwachten dat in september 2022 alle archetypen zijn afgerond.

We gaan dan op zoek naar een kloppende match om het spel te laten drukken, met het oog op de internationale markt. Tegelijkertijd staan we open om met app-ontwikkelaars om tafel te gaan en te kijken naar de ontwikkeling van een digitale variant…

De donatie die je doet is puur bedoelt om deze creatie in leven houden en je energie eraan te verbinden, je bewustzijn en geschenken in het gemeenschappelijke veld te brengen. Het biedt geen garantie voor een gratis editie, omdat we nog niet weten waar en in welke vorm het spel wordt gematerialiseerd.  Zodra het spel zijn volwassenhied heeft bereikt, zullen we de juiste vervolgstappen zetten. 


Wie zijn wij?

Wij van 5thQuest zijn in samenwerking met verschillende partijen, en zijn onderdeel van de Aquarius Business Community. Een groep open-minded nieuwetijdse ondernemers die aan het ontdekken zijn wat de “Aquarius way” van persoonlijke ontwikkeling in combinatie met zaken doen is.

 

5thQuest events

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}