Lezingen

In de lezingen staan de 13 Oerkrachten centraal als basis van het verhaal. Deze oorspronkelijke kleuren stromen vanuit de bron via de 7 hogere hemelen naar beneden. Behalve een verhaal en uitleg wat inzichten brengt zal er tijdens de muziek ruimte zijn de Oerkrachten te ervaren.

Tijdens de lezing wordt er op een subtiel niveau energie in beweging gebracht die door trilt op verschillende lagen. Omdat het hele Universum wordt vertegenwoordigd in deze dertien kleuren kunnen er collectieve thema’s aandienen die op dat moment van belang zijn voor de groep.

Wil je mij uitnodigen als spreker voor jouw event?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het organiseren van een lezing of mocht je me voor een lezing willen uitnodigen neem dan contact met me op via het contactformulier. Vermeld daarin om hoeveel personen het ongeveer gaat.

In liefde en kracht,
Aeréon

Agenda

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

De vergeten geschiedenis van Nederland

In deze lezing gaan we samen op reis door de vergeten geschiedenis van Nederland. Wie zijn wij en waar komen wij echt vandaan? De geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaars waardoor er grote gaten zitten in onze beleving van vroeger. Dit heeft als gevolg dat we ontheemd zijn geraakt en overal zoeken naar onze identiteit.

Inhoud lezing

* verhaal van de 13 Oerstammen
* rol van Nederland, vergeten geschiedenis

Inclusief

* groepsheling & voorouderwerk