We hoeven niets te doen, alleen maar te herinneren

In deze spannende tijd van transformatie en voleinding zullen vele oude zielen opstaan en hun meesterschap opeisen. De School van Ascensie is erop gericht om deze ‘nieuwe aarde’ mensen te ondersteunen in hun laatste stappen, zodat zij het pad van hun ziel kunnen afronden.

Ben jij bereid jouw heilige pad te bewandelen?
Wil je de verbinding met je wezen herstellen en vervolgens jouw persoonlijke afstudeerproject op Aarde brengen?

Dan heb jij nu de sleutel gevonden…  

Wat biedt de School van Ascensie?

Opleidingen

Jaarprogramma’s en cursussen die via stromende structuren jouw proces en levenspad verhelderen

Regenboogsessies

Begeleiding op maat afgestemd op je zielenmissie en het uitdragen daarvan in de wereld

Het Handboek

Een inwijdingspad van 130 stappen naar innerlijke eenheid. Een boodschap direct tot de ziel

Jan Pieter Schreur

Een portaal van Aardse wijsheid en Galactische kennis. Initiator van de School van Ascensie

Waarom de School van Ascensie?

De School voor Ascensie biedt tools speciaal voor deze tijd!

Sinds het ontstaan van de matrix zijn vele wegen naar verlichting geblokkeerd. Gelukkig vanuit een immense ondersteuning vanuit hogere lagen komen er tools op Aarde die ons voorbij het onmogelijke brengen. Zo kwam in 2014 het Levenswiel de Sleutel van Eenheid tot me. Een structuur gebaseerd op het oude Medicijnwiel, maar verder uitgebouwd tot aan de hogere en diepere lagen, de zeven hogere hemelen en zeven regenbooglagen. Deze tool kadert je ontwikkeling in stappen uit, zodat je steeds een nieuwe laag van jezelf kunt herontdekken. Het wordt gedragen door een veld bestaande uit: de Christusenergie, Grootmoeders, Grootvaders, Spirituele Hiërarchie, God, Godin, Grote Geest en Groot Mysterie. Het is een balans tussen het heldere mentale mannelijke en het stromende voedende vrouwelijke.

Doordat het een blauwdruk is van dit Universum kun je al jouw lagen en delen hierin ontmoeten, uitzuiveren en integreren. Een tool die je helpt om een aardse fundering te creëren, zodat je ziel de draad kan oppakken in zijn immense reis.

Kijk op de agenda voor onze evenementen

Ben je klaar om te gaan staan voor wie je bent?

Regenboogsessie – Afstemming op je zielendoel

Deze vorm van begeleiden komt voort uit de 13 Oerkrachten die door mij heen stromen. Door mijn veld ter beschikking te stellen ontstaan activaties en initiaties. We reizen door tijd en ruimte naar cruciale momenten in je zielengeschiedenis om je te verbinden met verloren gaven en krachten. Zodat je werkelijk kunt gaan staan.

De sessies zijn een balans tussen Kosmisch, om je zielenmissie helder te krijgen,
en Aards om het vervolgens uit te dragen in deze wereld. Juist de combinatie tussen deze twee zorgt voor ware magie en grootse vervulling.

Ik weet nog goed hoe mijn missie zich voor het eerst liet zien

Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in mysteries. Door mezelf eerst op Aardse lagen te ontwikkelen legde ik een stevig fundament om met het onverklaarbare te werken. Mijn inwijding in de wereld van energie kwam pas nadat ik eerst grondig onderzoek had gedaan in het licht en duister.

Mijn heilige pad begon toen ik op mijn 29ste werd ingewijd met Sai-Dharti, een energievorm vergelijkbaar met reiki afkomstig uit India. Maar voor ik de diepte van het Oosten mocht doorgronden werd mijn aandacht getrokken naar het Westen. De bergen van Peru riepen en een prachtige reis volgde. In de heilige vallei haalde ik oude kennis op en werd ik weer verbonden met een oude lijn van helers. Deze integere sjamanen hebben me in de periodes daarna zowel fysiek als astraal ondersteunt om mezelf op veel lagen te helen middels rituelen en werkwijzers vanuit oude culturen. En ook al zou je deze natuurwijsheid aards kunnen noemen, was er ook veel galactisch contact met buitenaardsen, engelen en lichtwezens. Prachtige workshop-reeksen volgden waarin we onderzoek deden naar verloren beschavingen zoals Atlantis, Lemurië en die van de Sahara.

Zo werden er verhaallijnen rechtgezet waardoor vele zielendelen en gaven bij me terug konden komen. Maar niet al deze delen waren ondersteunend, ook duistere delen van mezelf lieten zich zien. Zij hadden, bleek later, een grote impact op mijn leven gehad. Naarmate mijn hart opende, kon ik hen opnemen in mijn eenheid.
In deze tijd leerde ik werken met energetische opstellingen en gechannelde meditaties van krachtige aardse en kosmische leermeesters. De verbinding met mijn hogere zelf werd hersteld, waardoor ik het pad van meesterschap kon gaan betreden.

Rond 2012 deden we ontdekkingen over het deken wat over de aarde is neergelegd en de mensheid slapend houdt. En wat voor slangennesten er vrijkomen als je die sluier bij jezelf of anderen verwijdert. We kregen inzicht over de oorsprong van een galactische bezetting, wat als een virus door dit Universum was verspreid. Steeds werden er nieuwe lagen zichtbaar die ook allemaal weer op Aards niveau in ons omgeving afspeelden. Via mijn galactische familie kreeg in die een tool die me in staat stelde voorbij de matrix te gaan, ik kwam in contact met de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die alles tot aan de bron kunnen herleiden.

Mijn eerste spirituele leermeester; de Tzolkin kalender gaf me een structuur van helderheid die ik als basis gebruikte voor het ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’. In dit boek wordt vooral de aardse geschiedenis beschreven en brengt veel van de verhalen op hun plek, waardoor we als collectief verder kunnen. De Oerkrachten stelden mij in staat alles mis vertalingen recht te zetten, en een verdiepende laag toe te voegen aan wat er al bekend van was. Dit eerste deel helpt je vooral bij jezelf terug te komen, het opent de poort naar de Nieuwe Aarde. Maar als je daar eenmaal bent, wat dan?
Dit ben ik nu aan het uitwerken en vormt ‘Het Handboek deel 2, Geschenk aan de Kosmos’. Hierin beschrijf ik het vervolg op Aardse geschiedenis maar ditmaal ook verweven met onze galactische oorsprong. Een lijn die helemaal terug gaat tot de afsplitsing van de Bron.

Toen ik het Handboek aan het promoten was ontstonden er plots twaalf activaties verspreid door het land. Ik kreeg de taak om de Oerkrachten in pure vorm aan de provincies te verbinden. En toen ik bij mijn eigen provincies aan kwam gebeurde er iets speciaals, iets waar ik achteraf al mijn hele leven aan had gewerkt. Ik kwam dat jaar al in contact met de Friese wijzen, afkomstig van het eiland Frisland. Zij fluisterden mij in dat ik het Raadsvuur mocht starten, een groep van wijzen verspreid over de provincies. Na een workshop reeks konden we de Friezen hun oorsprong terugleiden tot in de sterren, een poort in de ster Polaris. Nu was het Friese volk weer verbonden met hun wortels en kon ik na 35 jaar trouwe dienst Friesland verlaten. Deze stam die in de kern, de pure belichaming is van de 9de Oerkracht, de tovenaar energie, heeft als taak zaken terug te brengen tot de oorsprong. En langzaam voel ik de roep om vanuit hen te spreken, zodat zij hun ware plek weer kunnen innemen, en daarmee ook ander stammen zichzelf herinneren.

De Tzolkin bracht veel op zijn plek maar ik werd getrokken naar een andere vorm, eentje die mee kon groeien in de nieuwe energieën en voorbij de structuur kon gaan van de matrix. En na diep graven in nog donkere dimensies kwam deze vorm op mijn pad, een echte ‘nieuwe aarde’ tool die ons kan bevrijden van de illusie der dualiteit. Het Levenswiel. Deze ware sleutel naar eenheid is een constant evaluerend mechanisme. Eentje die oneindig blijft meegroeien met je bewustzijn. Deze tool is een ware versneller op Aards niveau, maar het is ook een wegwijzer voor de grotere cycli van je ziel, waardoor het een middel is tot Ascensie.

Elk jaar studeerden er deelnemers af en zag ik de immense ontwikkeling die ze doorstonden, wat niet altijd gemakkelijk was. De immense transformatie is niet voor iedereen weggelegd, ook ik ontkwam niet aan de intensiteit van het Levenswiel. Het bleek een 4-jarig programma te zijn waarbij je eerst werkt aan je basis en elk jaar een nieuwe laag opent, tot je uiteindelijk in het 4de jaar je goddelijke delen integreert. In dat laatste afstudeerjaar behoorde een pelgrimstocht naar het buitenland en zo vervulde ik mijn volgende roep, ditmaal om het oosterse pad weer te herinneren. Ik vertrok naar de Himalaya niet wetende wat ik daar ging ophalen.

Deze reis verliep niet zo vlekkeloos als de reis naar Peru. Ik als zonnewezen was gewend via de buitenwereld te opereren. Maar India dwong me juist naar binnen en zo openbaarde het pad van de maan zich in volle glorie. Nu was de cirkel rond en was het tijd om vanuit nieuwe inzichten en een balans tussen het Westen en Oosten naar buiten te treden. Het Westen herstelde de verbinding met Moeder Aarde en gaf me tools, structuren en inzicht.
Het Oosten opende het pad naar de stilte van het Zijn, de kracht vanuit ware alchemie..

Onderhand is er een krachtig team van gelijkwaardige meesters om me heen verzameld wat het vertrouwen geeft deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te grijpen. Een nieuwe creatie wou geboren worden. Een stabiele factor voor diegenen die kiezen voor de volgenden stap van kosmische evolutie. Een baken van licht waarin helderheid ontstaat in het duister, een heilig pad wat zich openbaart voorbij de matrix. Wees welkom op: De School van Ascensie.

In liefde, wijsheid en kracht,
Jan Pieter Schreur

Mail me gerust voor informatie, vragen en verzoeken!

Contactformulier