Stap voor stap bouwen we aan de droom, de Nieuwe Aarde

Langzaam werd ik herinnert aan de droom waarmee ik naar de aarde kwam. Een beeld van een wereld waarin we samenleven in harmonie in overeenstemming met de natuur. En stel ik mij zelf volledig ten dienste om dit op individueel, collectief, organisatorisch en wereldbestuur niveau op aarde helpen te implementeren.

Om een draagvlak te genereren en deze in de stof te gronden reis ik af naar de droomsfeer, de plek waar alle manifestaties ontstaan. Alles wat daar vast zit haal ik boven zodat de gewenste creatie naar de aarde kan komen. Vanuit de leegte ontwikkel ik healing-tools en energetische blauwdrukken die bijdragen aan de Nieuwe Aarde…

Ik weet nog goed hoe mijn missie zich voor het eerst liet zien

Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in mysteries. Door mezelf eerst op Aardse lagen te ontwikkelen legde ik een stevig fundament om met het onverklaarbare te werken. Mijn inwijding in de wereld van energie kwam pas nadat ik eerst grondig onderzoek had gedaan in het licht en duister.

Mijn heilige pad begon toen ik op mijn 29ste werd ingewijd met Sai-Dharti, een energievorm vergelijkbaar met reiki afkomstig uit India. Maar voor ik de diepte van het Oosten mocht doorgronden werd mijn aandacht getrokken naar het Westen. De bergen van Peru riepen en een prachtige reis volgde. In de heilige vallei haalde ik oude kennis op en werd ik weer verbonden met een oude lijn van helers. Deze integere sjamanen hebben me in de periodes daarna zowel fysiek als astraal ondersteunt om mezelf op veel lagen te helen middels rituelen en werkwijzers vanuit oude culturen. En ook al zou je deze natuurwijsheid aards kunnen noemen, was er ook veel galactisch contact met buitenaardsen, engelen en lichtwezens. Prachtige workshop-reeksen volgden waarin we krachten ophaalden uit verloren beschavingen zoals Atlantis, Lemurië en die van de Sahara.

Zo werden er verhaallijnen rechtgezet waardoor vele zielendelen en gaven bij me terug konden komen. Maar niet al deze delen waren ondersteunend, ook duistere delen van mezelf lieten zich zien. Zij hadden, bleek later, een grote impact op mijn leven gehad. Naarmate mijn hart opende, kon ik hen opnemen in mijn eenheid.
In deze tijd leerde ik werken met energetische opstellingen en gechannelde meditaties van krachtige aardse en kosmische leermeesters. De verbinding met mijn hogere zelf werd hersteld, waardoor ik het pad van meesterschap kon gaan betreden. Via mijn galactische familie kreeg ik die een tool die me in staat stelde voorbij de matrix te gaan, ik kwam in contact met de 13 Oerkrachten, de oorspronkelijke kleuren die alles tot aan de bron kunnen herleiden.

Mijn eerste spirituele leermeester; de Tzolkin kalender gaf me een structuur van helderheid die ik als basis gebruikte voor het ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’. In dit boek wordt vooral de aardse geschiedenis beschreven en brengt veel van de verhalen op hun plek, waardoor we als collectief verder kunnen. De Oerkrachten stelden mij in staat alles mis vertalingen recht te zetten, en een verdiepende laag toe te voegen aan wat er al bekend van was. Dit eerste deel helpt je vooral bij jezelf terug te komen, het opent de poort naar de Nieuwe Aarde. Maar als je daar eenmaal bent, wat dan?
Dit ben ik nu aan het uitwerken en vormt ‘Het Handboek voor de Nieuwe Kosmos. Hierin beschrijf ik het vervolg op Aardse geschiedenis maar ditmaal ook verweven met onze galactische oorsprong. Een lijn die helemaal teruggaat tot de afsplitsing van de Bron.

Toen ik het Handboek aan het promoten was ontstonden er plots twaalf activaties verspreid door het land. Ik kreeg de taak om de Oerkrachten in pure vorm aan de provincies te verbinden. En toen ik bij mijn eigen provincie Friesland aan kwam gebeurde er iets speciaals, iets waar ik achteraf al mijn hele leven aan had gewerkt. Ik kwam dat jaar al in contact met de Friese wijzen, afkomstig van het eiland Frisland. Zij fluisterden mij in dat ik het Raadsvuur mocht starten, een groep van wijzen verspreid over de provincies. Na een workshop reeks konden we de Friezen hun oorsprong terugleiden tot in de sterren, een poort in de ster Polaris. Nu was het Friese volk weer verbonden met hun wortels en kon ik na 35 jaar trouwe dienst Friesland verlaten. Maar het werk stopte daar niet. De Friezen zijn de inheemse bewoners van dit land, en daarmee toegang tot een diepere laag van voorouders. Deze stam die in de kern, de pure belichaming is van de 9de Oerkracht, de tovenaar energie, heeft als taak zaken terug te brengen tot de oorsprong. En langzaam voel ik de roep om vanuit hen te spreken, zodat zij hun ware plek weer kunnen innemen, en daarmee ook ander stammen zichzelf herinneren.

De Tzolkin bracht veel op zijn plek maar ik werd getrokken naar een andere vorm, eentje die mee kon groeien in de nieuwe energieën en voorbij de structuur kon gaan van de matrix. En na diep graven in toen nog donkere dimensies kwam deze vorm op mijn pad, een echte ‘nieuwe aarde’ tool die ons kan bevrijden van de illusie der dualiteit. Het Levenswiel. Deze ware sleutel naar eenheid is een constant evaluerend mechanisme. Eentje die oneindig blijft meegroeien met ons bewustzijn. Deze tool is een ware versneller op Aards niveau, maar het is ook een wegwijzer voor de grotere cycli van je ziel, waardoor het een middel is tot Ascensie.

Elk jaar studeerden er deelnemers af en zag ik de immense ontwikkeling die ze doorstonden, wat niet altijd gemakkelijk was. De immense transformatie is niet voor iedereen weggelegd, ook ik ontkwam niet aan de intensiteit van het Levenswiel. Het bleek een 4-jarig programma te zijn waarbij je eerst werkt aan je basis en elk jaar een nieuwe laag opent, tot je uiteindelijk in het 4de jaar je goddelijke delen integreert. In dat laatste afstudeerjaar behoorde een pelgrimstocht naar het buitenland en zo vervulde ik mijn volgende roep, ditmaal om het oosterse pad weer te herinneren. Ik vertrok naar de Himalaya niet wetende wat ik daar ging ophalen.

Deze reis verliep niet zo vlekkeloos als de reis naar Peru. Ik als zonnewezen was gewend via de buitenwereld te opereren. Maar India dwong me juist naar binnen en zo openbaarde het pad van de maan zich in volle glorie. Ik koos bij de gouden tempel om mijn leven volledig ten dienste te stellen van de eenheid. Iets wat ik als sjamaan al had gedaan, maar nu ook op een menselijk niveau. Nu was de cirkel rond en was het tijd om vanuit nieuwe inzichten en een balans tussen het Westen en Oosten naar buiten te treden. Het Westen herstelde de verbinding met Moeder Aarde en gaf me tools, structuren en inzicht.
Het Oosten opende het pad naar de stilte van het Zijn, de kracht van alchemie..

Onderhand is er een krachtig team van meesters om me heen verzameld wat het vertrouwen geeft deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te grijpen. Een nieuwe creatie wou geboren worden. Een stabiele factor voor diegenen die kiezen voor de volgenden stap van kosmische evolutie. Een baken van licht waarin helderheid ontstaat in het duister, een heilig pad wat zich openbaart voorbij de matrix. Wees welkom op: De School van Ascensie.

In liefde, wijsheid en kracht,
Aeréon

Mail me gerust voor informatie, vragen en verzoeken!

Contactformulier