Yvonne Schotsman

Het gevoel van vrede in je hart kent zoveel lagen. Liefde, plezier, compassie, tevredenheid,
dankbaarheid, verbinding met al wat is en meer. Ik wens het alle wezens toe en vraag me steeds
opnieuw af: hoe kan ik daar aan bijdragen met mijn gedachten, woorden en daden?

www.natural-breath.nl

 

Yvonne Schotsman

Transformational Breath®, bedding, trauma-werk, Draak, management & interne relaties School van Ascensie

Vanuit mijn diepste angst om te leven en deze te omarmen en transformeren naar VOLUIT leven, heb ik de afgelopen 20 jaar een heel gevarieerde reis gemaakt op zoek naar de sleutel. Mijn verlangen om helemaal, met al mijn kleuren, hier aanwezig te zijn en dienstbaar aan het grote geheel. Om de vrijheid te hebben daar te gaan waar de beweging mij brengt, zonder tegen de stroom in te zwemmen. Om geïnspireerd te zijn in mijn handelen en creaties. Om een liefdevolle omgeving te creëren voor mijzelf en anderen om te Zijn.

Door deze reis heb ik achtergronden in verschillende spirituele tradities en methodes om nu bedding te geven in de fundamentele oerlaag van de transformerende adem. Mijn wezen komt vanuit de drakenlagen en staat in verbinding met de wortels van al het bestaan. Vanuit deze zachte kracht kan ik een ruimte geven van heling, verzachting en diepe transformerende Oerkracht.

Ik ben gespecialiseerd in trauma-werk en creëer vanuit de Draak-energie een veilige bedding waar zonder oordeel en met onvoorwaardelijke liefde en compassie jouw oer-pijn zich mag laten zien. Ik werk onder andere met coaching, energie en de levensadem: de meest essentiële beweging die ons direct verbindt met onze levenskracht en de brug is tussen de spiritwereld en de aarde.

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Diensten

Levensadem

Yvonne

Ademhaling is de meest essentiële beweging waarin de meest denkbare levenskracht zit. Met de eerste ademhaling kwamen we in deze fysieke wereld en daarom is deze direct verbonden met onze levenskracht. Wanneer die levenskracht om wat voor ‘n reden dan ook geblokkeerd raakt, kunnen we daar via de ademhaling weer mee in contact komen.

Drakenvragen

Yvonne

Op grote schaal worden in alle lagen van de aarde draken wakker en laten zich weer zien aan de mensen, bereid om opnieuw met ons samen te werken. Eeuwenoude pijnen komen hiermee ook naar boven, klaar om nu getransformeerd te worden. Vanuit de drakenlagen ondersteun en gids ik je op deze thema’s. Stel tijdens deze online sessie jouw drakenvragen!