Starterspakket

In dit compacte pakket stem ik me af op je essentie en de blauwdruk van je bedrijf. Je ontvangt helderheid in hoeverre je bedrijf is uitgelijnd met je missie en in welke mate deze is ingedaald op de aarde, en waar de belangrijkste blokkades zitten in het laten stromen en groeien van je bedrijf.

 

Je krijgt tools om jezelf met je bedrijf naar een volgende stap te brengen. Samen kanaliseren we energie op die gebieden waar dat nodig is. Het resultaat is helderheid & uitlijning zodat je vanuit je wezen de volgende stappen kunt zetten in het neerzetten van een bezield bedrijf.

 

Met mijn achtergrond in business consultancy en verschillende stromingen van energiewerk heb ik mij uiteindelijk gespecialiseerd in het bedding geven een wereld-veranderaars. Dit pakket is vooral gericht op startende ondernemers, mensen die vanuit hun hart en ziel willen leven
en hulp kunnen gebruiken met het uitdragen van dat verlangen in de wereld.

Waar loop je tegen aan?
Wie zijn je klanten?
Wat is je markt en hoe bereik ik die?
Wat voor vorm en producten passen bij mij?

Voel je en echte ja?  Meld je aan voor een vrijblijvend afstemmingsgesprek!

Inhoud

+ discovery sessie
+ eerste sessie waarin we gaan ontdekken wie je bent en wat je vorm is
+ tweede sessie waarin we energie gaan kanaliseren zodat producten gaan stromen

Jaco Geense

Business transformer

De rode draad door mijn leven kenmerkt zich door zoeken en vinden van plek in de wereld voor mijn totale wezen. En daarmee ook het meest subtiele van mijn wezen. Lange tijd het gevoel van verloren en verlaten. En een bewust proces wat ruim 20 jaar geleden startte, na een burnout. Een proces vanuit het hoofd, door mijn hart tot diep in de basis en terug. Met als diepe drijfveer het manifesteren van mijn hoogste potentieel hier op de aarde. Dat is mijn aandeel in het creëren van universele vrede.

Sinds 12 jaar begeleid ik fulltime nu personen, leiders & ondernemingen in deze intense en diepgaande reis onder leiding van hun ziel. Vaak trek ik personen aan die voor een grote sprong staan op 1 of meerdere levensgebieden. En die net als ik het intense verlangen hebben hun totale wezen op de aarde te brengen, ten gunste van actieve bijdrage aan een nieuwe aarde.

Voor mij is dit een proces van descenderen, want verlicht zijn we in ons wezen al. We hebben alleen dit grootse licht tot diep in de DNA van ons lichaam te integreren, zodat we vanuit ons licht ons grootste potentieel kunnen manifesteren op de aarde.