Roland van Olst

Mijn stijl omschrijf ik als speels, licht en daadkrachtig. Over het algemeen richt ik mij iets minder op de traditionele familieopstellingen en iets meer op de totale levensstroom van het individu.

Roland van Olst

Bouwer, dans, I Am student, wizzard, penningmeester & financieel adviseur

Ik ben Roland van Olst, 31 jaar oud. Circa 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met opstellingen. Ontroert en volkomen overrompelt raakte ik direct gefascineerd. Ik besloot diverse opstellers aan te schrijven om als representant mee te doen om mezelf te ontwikkelen en zo ook een beetje “stage” bij diverse opstellers in het land te lopen. Een paar jaar lang deed ik zo bijna wekelijks met diverse opstellingen workshops mee. Naast een fulltime baan en twee deeltijdstudies aan de UvA (Bedrijfskunde en Accountancy & control) besteedde ik elke ruimte die ik had aan mijn spirituele ontwikkeling. Van alle verschillende dingen hebben de “I AM discourses” hierbij de grootste invloed om mij gehad. Bij “Magische Avonden” –bijeenkomsten van vrienden waarbij healing- en ontwikkelingstools worden uitgeprobeerd- en workshops & trainingen van dierbaren begon ik ook opstellingen te begeleiden. Onder andere bij verschillende Levenswiel jaarprogramma van de School van Ascensie. Iets waar ik veel plezier aan beleef en graag weer een nieuwe impuls aan wil geven. Daarnaast werk ik in het dagelijks leven als Adviseur financiën en programmasturing bij de gemeente Amsterdam. En heb ik sinds een jaar in dansen een leuke hobby gevonden. Het lijkt me leuk om jou te ontmoeten!
{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Producten