Roland van Olst

Mijn stijl omschrijf ik als speels, licht en daadkrachtig.

Roland van Olst

Bouwer, I Am student, tovenaar, financieel adviseur, dans

Ik ben Roland van Olst (1986). Ik ben iemand die denkt in termen van creatie. Iemand die geloofd in onbegrensde creaties en mogelijkheden. En iemand die de mens als goddelijk wezen ziet en ervaart. Vanuit mijn onderneming ‘Pratende Vader’ richt ik mij op twee verschillende producten: één, het geven van workshops met een focus op het verhogen van het waarnemingsvermogen en het ontwikkelen van krachten. Met als doel om jouw godsbeleving verder te activeren. En twee, het faciliteren van ‘kracht van donker transformatiesessies’. Deze staan in het teken van het bevrijden en transformeren van vastzittende donkere energie in het lichaam en jouw levensstroom. Voor de School van Ascensie draai ik al jaren mee als co-begeleider in het Levenswiel jaarprogramma. Daarnaast ben ik een zelfstandig financieel adviseur voor overheidslichamen. En houd ik erg van dansen.

{{ filters.options.label_toggle }}
{{filter.title}}

{{options.title}}

Producten