Life is Art

Als je alle onderdelen van je leven balanceert en bezielt ervaart, ontstaat er vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven. Leven wordt een kunst, wanneer je in flow kunt zijn met wat het leven je brengt, en de dans van de schepping sierlijk en gracieus volgt.

 

We slijpen je innerlijke diamant zodat dat je steeds dieper in lijn met je bestemming leeft, vanuit verbondenheid met je bron, je basis en vanuit daar je werk, gezin en omgeving. Je surft op de oceaan, laat je dragen door de golven, maar bepaald zelf de richting.

 

In deze nieuwe tijd waar het leven steeds sneller gaat en meer van ons vraagt, hebben we ook anders met levensvraagstukken om te gaan.  Deze intense periode van veranderingen kent ook specifieke vraagstukken die vorige generaties nog niet kenden en waar nog maar beperkt bewustzijn op is.

Het leven daagt ons uit om op een nieuwe manieren hiermee om te gaan, en zo dieper in contact met onze kern en bezieling te komen.

Actuele levensvraagstukken van deze tijd:

 • hoe vind ik vervulling in de vliegensvlugge maatschappij?
 • hoe deal ik met de druk die komt op jong vaderschap ?
 • hoe geef ik gehoor aan het gevoel dat er diep van binnen iets roept, maar dat ik eigenlijk in de praktijk voor mezelf nog een zinloos bestaan leef?
 • hoe kan ik geld verdienen met mijn spirituele business? (zie hiervoor het business pakket)
 • Help, hoe geef ik de tweelingziel die ik ontmoet heb, plek in mijn bestaande relatie?
 • hoe kan ik mijn hart openen in een gejaagde, mentale, snelle maatschappij waar de focus ligt op prestatie ipv verbinding?
 • hoe vind ik seksuele alchemie & diepere intimiteit met mijn partner?
 • ….

Begeleiding:

Vanuit alignment ondersteun ik je in die levensvraagstukken die aandacht nodig hebben of uit evenwicht zijn. Vanuit nieuwe perspectieven brengen we samen helderheid & bewustzijn hierin.  Vanuit dit nieuwe bewustzijn zijn we in staat om oude patronen te doorbreken, en op nieuwe manier om te gaan met vraagstukken.

Als een katalysator brengen ik vastgezette energie opnieuw in beweging, zodat er harmonie ontstaat op alle lagen. En je steeds dieper in lijn met je kern en je bestemming leven. Vanuit verbondenheid met je kern, je basis en vanuit daar je werk, gezin en omgeving…

Als je alle onderdelen van je leven balanceert en bezielt ervaart, ontstaat er vervulling in wat je doet, een basis voor een gezond en gelukkig leven.

Wat levert het op:

 • Dat je meer vervulling gaat ervaren in wat je doet (vervulder leven)
 • Een diepere verbondenheid met wie je ten diepste bent
 • het verder vormgeven van je gewenste leven irt een levensvraagstuk
 • Helderheid van de actuele dynamieken die het leven je nu aanreikt
 • De ruimte voor jezelf te creëren dat je bewust kan kiezen om iets vanuit aandacht, liefde en aanwezigheid te doen in lijn met je werkelijke verlangens
 • Kunnen ontvangen wat het leven brengt. Er Komen altijd dingen op je pad waar je in eerste instantie gevoel bij krijgt dat je slachtoffer bent. Maar door op een juiste manier te leren kijken kun je later zien dat er eigenlijk geschenken op je pad komen. Vb: zonder burn-out had ik niet tot mijn hoogste potentieel kunnen komen.
 • Wederzijds verkenning met duidelijkheid of we een goede match zijn
 • Helderheid & duidelijke inzichten voor vervolgtraject om een gecommitteerde beslissing te nemen voor vervolgtraject.

 

Inhoud introductie pakket

 • 1 discovery & strategie sessie
 • 2 ‘Life is Art intensive’ sessies (1,5 uur)
 • Ondersteuning via e-mail of WhatsApp
 • Audio-opnames van elke online sessie
 • Chart tekening van de Levensgebieden cirkel en mate van bezieling als guideline

Jaco Geense

Business transformer

De rode draad door mijn leven kenmerkt zich door zoeken en vinden van plek in de wereld voor mijn totale wezen. En daarmee ook het meest subtiele van mijn wezen. Lange tijd het gevoel van verloren en verlaten. En een bewust proces wat ruim 20 jaar geleden startte, na een burnout. Een proces vanuit het hoofd, door mijn hart tot diep in de basis en terug. Met als diepe drijfveer het manifesteren van mijn hoogste potentieel hier op de aarde. Dat is mijn aandeel in het creëren van universele vrede.

Sinds 12 jaar begeleid ik fulltime nu personen, leiders & ondernemingen in deze intense en diepgaande reis onder leiding van hun ziel. Vaak trek ik personen aan die voor een grote sprong staan op 1 of meerdere levensgebieden. En die net als ik het intense verlangen hebben hun totale wezen op de aarde te brengen, ten gunste van actieve bijdrage aan een nieuwe aarde.

Voor mij is dit een proces van descenderen, want verlicht zijn we in ons wezen al. We hebben alleen dit grootse licht tot diep in de DNA van ons lichaam te integreren, zodat we vanuit ons licht ons grootste potentieel kunnen manifesteren op de aarde.